A u mnie to taki grzeczny kociak był. Czasami mu się coś zdarzało, ale nie na taką wielką skalę Marta, jak już pisałam, chyba niedługo będę musiała płacić za szkody To może jak ccesz przebywać z Wirusem, to zakładaj jakieś najgorsze ciuchy, dla pewności
Wirusek będzie potrzebował lepszej karmy. Dokładnie RC Hair&Skin, a jeszcze lepsza będzie RC ROYAL CANIN VETERINARY DIET SKIN YOUNG MALE. Może ktoś zrobi bazarek dla Wiruska albo wpłaci jakiś grosik? Ta karma sporo kosztuje, ale Wirus takiej właśnie potrzebuje, ponieważ ma problemy ze skórą ( rany po walkach :/ ) i sierści też nie ma rewelacyjnej. :/
A może ktos ma duży worek tej karmy ( np 10kg) i mógłby się odrobina podzielic?Nie musi to być koniecznie rc skin ,może być inna ogólnie wzmacniajaca.Chłopak musi stanąć na nogi.Jak narazie wygląda jak jedno wielkie nieszczęście;(A niestety profesjonalne karmy są bardzo drogie:/
Jak będę u moich wetów to się zapytam, czy by nie dali choć troszkę po promocyjnej cenie, choć Lilowi sierść się poprawiła po purina one sensitive. A Wirus po kąpieli to
martaslupsk pisze:Chlopak został wykąpany w nizoralu demolując mi przy tym łazienke ,zrywajac zasłonę i drąc mi moje ulubione spodnie.Cała łazienka zalana ale Wirus wykąpany:D
No cóż widocznie kotek chciał dać do zrozumienia że nie bardzo mu sie podoba wizja kąpieli ale było watro teraz Wirusek będzie błyszczeć czystością
Dziewczyny pilnie potrzebna dobra karma dla Wirusa.Nie na siersc nie na piękny wygląd......na wzmocnienie!!!!!On jest bardzo osłabiony.Teraz jeszcze doszła straszna biegunka...chłopak jest osowiały , słaby i umeczony:( Myślę że rc covalescence lub inny tanszy odpowiednik tej karmy mógłby go troszke wzmocnić.Najgorsze ,że on traci apetyt!Kurcze nie wiem już.Chłopak musi stanąc na nogi a tu co chwilę wyłazi coś nowego;(Ratunku!
Dziewczyny, bardzo prosimy o nawet najmniejsze wpłaty i bazarki. Może akurat coś fajnego leży w Waszych szafach i tylko leży. A Wiruskowi bardzo przydadzą się pieniądze na karmę. Jest z nim bardzo, bardzo źle. Jak Marta pisała- musi dostać lepszą karmę na wzmocnienie.
Wirus dostał serię zastrzyków , i paste reconvalescent.Przez dwa- trzy tygodnie musi być karmiony karmą intestinal pózniej karmą skin&hair.ja nie mam kasy aby mu tą karmę zakupić.Na dzisiaj i jutro dostałam próbki ...a co później???;( Nie wiem.W tym miesiącu jestem grubo pod kreską.:/