S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 29, 2010 9:34 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Marta a następne sterylki kiedy będą? Bo nie wiem czy Obywatela Niko teraz zgłosić czy na następne? Chłopak ma juz nieczego sobie klejnoty no ale ten tydzień dłuzej. :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pt sty 29, 2010 10:54 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pt sty 29, 2010 11:13 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

witam się przedpołudniowo
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt sty 29, 2010 12:18 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Hej!

Melduję, że Pysia się zadomowiła i zalatwia się tam, gdzie trzeba - już drugi dzień :>)

Pomogło albo zamknięcie, albo wymiana żwirku (mama kupiła jakiś drewniany na początku i to mogło Pysię zmylić).. albo obydwie rzeczy jednocześnie. W każdym razie sprawa kuwetkowania opanowana.

Pysia opanowała górę, a psiaki dół - są jeszcze małe, więc na górę nie wchodzą... ale zaraz zaczną się odwiedziny, bo rosną szybko. Pysi natomiast jakoś nie spieszno na dół i ogólnie na razie średnio ma ochotę na zapoznanie się bliższe z psiakami. Co innego jeśli chodzi o miski psie - z nimi oczywiście się zaprzyjaźniłą i coś czasem psiakom podjada, jak te śpią :>D

Dziś w nocy Pysia spała z mym najmłodszym bratem... więc chyba już czuje się jak u siebie :>))

Pozdrówki!

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Pt sty 29, 2010 13:00 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Marcin to super wieści :D ta Pysia to faktycznie ze sprawami fizjologicznymi to ma jakiegoś stersa :) ale dobrze że już się wzięłą za siebie w tym względzie. :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt sty 29, 2010 14:09 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

wieiści z Domku Dżona, jednego z E.MC :wink:
" Tak jak obiecalam, przesylam pare zdjec Johna , ktore udalo mi sie zrobic wczoraj w ramach wymowki, zeby sie nie uczyc za duzo do egzaminu. :)
Pozdrawiam
Marcela "
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Pt sty 29, 2010 14:33 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

wieści z Domu Szakiry obecnie Emi
" Witam :)
PRzepraszam, że tak długo się nie odzywałam ale jestem ostatnio troche zabiegana . Emi ochoczo "pomaga" mi w nauce do egzaminów zabierając długopisy i rozsiadając się na książkach które właśnie czytam :D tak poza tym robie remont swojego pokoju, więc biedna Emi musi być zamykana w drugim pokoju co baaaardzo jej sie nie podoba - ale przychodze do niej co chwile pomiziac ja i jest wtedy straśnie szczesliwa i mruczaca ;p zdjęć na razie nowych nie mam, po remoncie na pewno zrobię jakąś sesję ;) a i owszem, urosła, ostatnio ją ważyłam - ma juz 2,5kg!

Pozdrawiam, Karolina "

i z dzisiaj:
" Witam, za kilka dni jak wszystko się uspokoi w domu i będzie już porządek to postaram się pstryknąć jakieś fotki :) Emi w nocy włazi mi pod kołdrę, przytula się do mnie i tak śpi całą noc :D:D:D

A znajomi kupili sobie syberyjskiego (chyba). Namawiałam ich na jakiegoś ze schroniska, ale się uparli :( przesyłam fotkę ich kotki.

Pozdrawiamy cieplutko, Karolina i Emi :) "
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Pt sty 29, 2010 14:51 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Kapsel i Lech sie lubią :D
Obrazek

Kapsel, choć "neuronek", atakuje a Czarek spoko... :wink:
Obrazek
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Pt sty 29, 2010 15:11 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Ale fajnie sie przytuają chłopaki Kropeczko :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt sty 29, 2010 16:52 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

super kropeczko :) ale miłość :1luvu:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt sty 29, 2010 17:37 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

MIKUŚ pisze:Marta a następne sterylki kiedy będą? Bo nie wiem czy Obywatela Niko teraz zgłosić czy na następne? Chłopak ma juz nieczego sobie klejnoty no ale ten tydzień dłuzej. :mrgreen:

Następne sterylki będą dopiero jak schroniskowe przejdą kwarantanne(te kociaki których jeszcze nie ma na kociarni) :mrgreen:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt sty 29, 2010 22:55 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Festi pręguska czasowo jest u mnie, niestety warunki jak warunki klata w garażu :( i żeby nie było w garażu ciepełko i z domku wchodzę bezpośrednio do garażu, Festi w budce i jeszcze zapobiegliwie dałam termoforek i całą klatę okryłam kocem 8) no cóż tymczasy a nawet tymczasowe tymczasy nie mają u mnie lekko :( byłam z Festi u weta niestety zmiana antybiotyku - zapalenie gardła i oskrzela :( kroplówy nie dostała bo wet nie zalecił, jutro i w niedzielę powtórka z rozrywki :mrgreen: Niestety Festi może u mnie zostać do wtorku :( w środę rano jadę na delegację i wrócę, albo w czwartek albo w piątek niestety moja rodzinka nie zajmie się kotem :(
Kociaki wieczorkiem na kociarni dostały sporkie pudełeczko serka waniliowego wcinały, aż miło i jedno pudełeczko to mało :(

terenia1

Post » Pt sty 29, 2010 23:05 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Uaktualnienie stanu liczebnego naszych kociastych :D
1. Sheba - czarna kicia
2. 3.Stasiu i czarny Ramzes
4, 5, 6, Gracja, Pędzel, Frida
7. Boniek
8. Dyzio
9. Festi
10. czarna Dalia
11. Tara ze schroniska
12. Astra kotka starsza
Domki tymczasowe
Monika - Melania czyli Melka
Dorotka - Trusia trikolorka
Marysia Królisia
Mikuś Niko
Sylwia - Petra
Kleo - Dafne, Kinia, Balbinka
Ewa i Piotr Dexter
Jadzia i Kropeczka Lech, Czaruś, Kapsel, Niusia, Skierka, dzika dzicz
Marta Peja
Ostatnio edytowano Sob sty 30, 2010 23:09 przez terenia1, łącznie edytowano 1 raz

terenia1

Post » Sob sty 30, 2010 10:06 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

Sosnowiec wita z rańca :D
Uaktualniłam allegro i kącik adopcyjny na naszej stronce.Fotki nie są rewelacyjne ale połowa kotów na kociarni z wielkim fochem odmówiła współpracy :roll:

mar_tika

Post » Sob sty 30, 2010 10:16 Re: Sosnowiec K.Chatka-POMOC w ogłoszeniach potrzebna

A oto nowy nabytek na kociarni ASTRA
Baska znalazła ją na ulicy w najwieksze mrozy.Trafiła na kociarnię 24.01.Kotka po której widac że bardzo duzo przeszła,bokas i pelna miska jest chyba jej szczytam marzeń .Bardzo dobrze czuje się w boksie ,mala śpi i je,widac że nadrabia czas głodu i chlodu.
Ma zaawansowanego świerzba skórnego który na szczęście zaatakował tylko glowę kotki i ma naderwaną dolną wargę.Uraz stary nie nadajacy się do zszycia .
ObrazekObrazek

mar_tika

[poprzednia][następna]