Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 03, 2010 17:30 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Justa&Zwierzaki pisze:Frotka już pojechała do DS :lol: ale nadal będę rozmawiać o Amelce , jak ten pan od Pani Danki przyszedł po Frotke to Tygrys mi narobił takiego wstydu bo nalał mu na spodnie :x , tyle dobrze ze jest wyrozumiałym człowiekiem bo kto inny wiecie co by było , nawet feliway na niego dziś nie działa a tez niestety Kubuś znaczy i to jest dla mnie nie do wytrzymania :x

A za Twojego Bożenko Milusia :ok: :ok: :ok:

:ryk: :ryk: :ryk: ale sie usmiałam z sikniecia, hi,hi
U mnie moje towarzystwo jest bardzo kulturalne,ale jak dziewczyny z Mińska przyjechały na wizyte adopcyjna mi kotka specjalnej troski zostawic to ja takie oczy wywalałam 8O 8O 8O :oops: :oops:
Wisiały na choince, zaczeły sie bic (dla zabawy),ale bic,hi,hi..skakały jak walniete zdrowo po parapetach i szafach 8O 8O 8O Normalnie wstyd...tylko wyjechały ....POPISY SIE SKOŃCZYŁY :twisted: wazne,ze spodobały sie nasze kotulce dziewczynom i te chochlikowe oczka...
Milus nasz to jeden z 3 o którego ciagle sie boje..potrafi "odleciec'z miesem w pysiu...przestac oddychac...musze na noc jedzenie chowac...bo sie boje,ze nie zdaze mu pomóc...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sty 03, 2010 17:35 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Odeszły również dwa kociaki viewtopic.php?f=1&t=93834 które w maju znalazły tymczas u Beaty1904. U pani Justyny odeszła wtedy Morelka (mała pingwinka spod bloku), prawdopodobnie na PP i było ryzyko, że choroba przejdzie na maluchy. Może je pamiętacie? Przeżyło tylko jedno kociątko, nie wiemy które. Pani Justyna wie pewnie które. Pozostałe nieżyją, ale przynajmniej miały się dobrze. Na ulicy dawno by zginęły. A tak przez jakiś czas cieszyły się życiem.
Acha, i pani Justyna pisze Mori - to o Morelkę (pingwinkę, a nie rudą) chodzi, nie o Morisię. To tak dla ścisłości :oops:

Super, że Frotka znalazła domek :D fajnie, jeśli dołoczyłaby do niej jeszcze Amelka :D
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie sty 03, 2010 19:14 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

I witajcie nasze Tysiaczki :)
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sty 03, 2010 20:02 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Cieszę się, że Frotka znalazła domek :D
I życzenia noworoczne:
Aby było jak najwięcej dobrych domków dla Tyskich Mruczków i nie tylko! :D
Klikaj i pomóż mi! <---- proszę klik chociaż raz dziennie :)

Quera

Od: Pon lut 09, 2009 17:28

Post » Nie sty 03, 2010 21:06 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Przystojniacy :mrgreen:
Obrazek

Jeszcze jedno zdjatko Tigry vel Tary :mrgreen:
Obrazek

I uwaga, uwaga, znowu nowe Bonci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie sty 03, 2010 22:06 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Dzięki Caragh za wstawianie fotek :1luvu:
A teraz troszke rozliczeń :
Z MIAU.PL :
Dla Bony -------------------------- 30 zł
Dla Majci -------------------------- 20 zł
Od Kessi --------------------------150 zł
dffTŻ Livy na zabieg Psotki ---------- 100 zł
Estre ----------------------------- 20 zł
Miłka dla Rafiego ------------------ 40 zł
Dla Mikiego ----------------------- 15 z
Razem ---------------------------- 375 zł
Dla Myszki i na spłate długu za ratowanie Taruni i dalsze leczenie Myszuni ::
MaBo --------------------------- 150 zł
Maks ---------------------------- 40 zł
Agata 51 ------------------------- 20 zł
Shinee --------------------------- 50 zł
Monika z Katowic ----------------- 30 zł
Magenka 1 ----------------------- 15 zł
Razem ---------------------------305 zł
CEGIEŁKI ALLEGRO DZIĘKI Kamili _ S
Nie znam nicków więc pisze pani i miasto :
P.Kamila z Półczyn - Zdrój --------- 20 zł
P.Agnieszka z Wrocławia ---------- 20 zł
P.Anna z Warszawy --------------- 20 zł
P.Małgorzata z Żyrardowa --------- 20 zł
P.Kamila z Wrocławia -------------- 10 zł
P.Joanna z €zefowa koło Otwocka -- 50 zł
Weronas -------------------------- 50 zł
Razem ----------------------------190 zł
BAZARKI Z DOGO ROBIONE PRZEZ MADCAT :
Madcat świąteczno - syl ---------- 72.35 zł
Madcat od anetek 100 ------------ 42.50 zł
Madcat śliwowica ,Kawa,tel itp --- 204.50
Madcat XXL -----------------------31 zł
Oraz Justyna 85 ------------------ 36.50 zł
Razem --------------------------- 386.85 zł
Z zagranicy :
Nie moge rozczytać -------------- 120.97 zł
Xoom.Com ----------------------- 100 zł
Razem ----------------------------220.97 żl

WSZYSKIE : 1477.82 zł

Wydatki :
Wetetynarz dług ---------------- 1000 zł
Purina 15 kg sterylized ----------- 139 zł
Purina 15 kg na lule włosowe ----- 135 zł
Feliway wkład -------------------- 60 zł
Mięso mielone w kostkach -------- 144 zł
Nie wliczam wydatków z apteki , ryżu , kaszy , makaronu i innych mięs ani puszek ....
Razem : 1478 zł

Bardzo chce wszystkim Wam podziękować za pomoc , za ogromne serce dla zwierząt :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie sty 03, 2010 22:17 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie sty 03, 2010 22:10 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Hop mruczki niedzielnie :)

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Nie sty 03, 2010 22:27 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

pomyslicie moze, ze jestem pesymistka, ale Justa dzis mi mowila, ze Amelka sie boi, jest bardzo przestraszona, schowala sie za wersalka i nie wychodzi :( Bardzo przezyla rozdzielenie z przybrana siostrzyczka. Froci oczywiscie zycze jak najlepiej, jednak nie zdziwiloby mnie to, gdyby wrocila za jakis czas z adopcji. Mam zle przeczucia :evil: ... :roll: :| Mam jednak nadzieje, ze sie wszystko ulozy z czasem.
Mrusie kochane, slonka moje, ktore z was nastepne w kolejce do domkow?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie sty 03, 2010 23:05 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Kociara, w jednym masz racje, jestes pesymistka ;) Pewnie, ze moze sie zdarzyc, ze wroci, ale poki co, niech sie aklimatyzuje w nowym domku ;) A my musimy myslec pozytywnie i miec nadzieje, ze jednak wszystko bedzie super dla obu kotek :) Ja poki co przesylam Frotce i Amelce pozytywne fluidy :mrgreen:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie sty 03, 2010 23:47 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

ja oczywiscie tez mam taka nadzieje, jednak w tym przypadku obawiam sie bardzo, ze moje przeczucia moga sie sprawdzic, czego bym nie chciala...

Kociara82

Post » Pon sty 04, 2010 5:43 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

I po co siać panikę?
co ma być to będzie...
Przecież nawet koty z miotu się rozdziela, a one to dopiero zżyte...
ja bym prosiła o pozytywne fale, bo życie jest i tak skomplikowane, po co jeszcze je sobie negatywnym myśleniem zatruwać...
jak ma wrócić, to wróci, jeśli ma się udać , to się uda
czas pokaże...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pon sty 04, 2010 8:19 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Niestety Frotka wraca :x Pani sobie z nią nie radzi , całą noc nie spała ..... Prosiłam by dała jej jeszcze czas ale już nie ma do niej sił :x Wraca po 17 tej .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sty 04, 2010 8:48 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Kochanym Tyskim Mruczkom życzę w Nowym Roku wszystkiego najlepszego,
zdrówka i kochających domków, w których mogłyby spędzić same szczęśliwe chwile.
Justynce i innym Cioteczkom spełnienia marzeń, nietylko tych kocich :P .

Przykro mi, że Frotka wraca z adopcji :cry: .

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pon sty 04, 2010 11:33 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Do wydatków 1478 zł dołączyło dziś za żwirek
7 worków po 30 zł ------------------- 210 zł
Razem ------------------------------ 1688 zł
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sty 04, 2010 12:20 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

tak myslalam. Ale jesliby tej pani zalezalo bardzo na kici, to by sie troche bardziej postarala i dala kotuni czas. Ech... Tylko niepotrzebnie funduje jej kolejny stres... Mam nadzieje, ze w towarzystwie ukochanej przybranej siotrzyczki zapomni o przykrosciach i wszystko wroci do normy :)

Licze na to, ze teraz znajdzie sie domek dla obu kic :) Za to szczegolnie :ok: :ok: trzymam kciuki. :)
Mrusie, wy musicie miec takie domki, ktore w razie problemow beda o was walczyc, ktorym bedzie na was bardzo zalezalo! To maja byc domki, ktore dla milosci do was zrobia wszystko! Zaslugujecue przeciez na to, co najlepsze! :) Kochane moje slonka, na pewno znajda sie w koncu domki, ktore was pokochaja calym sercem, bez granic! :ok: :1luvu: :)

Kociara82

[poprzednia][następna]