Eeeeeee, na pewno fakt, ze Tacia jest wieksza spowoduje, ze Kota bedzie ostrozniejsza. Taci spokoj pewnie sie udzieli Kocie i bedziesz miala 2 aniolki w domu.
Oczywiście.Tacia to przekochana kotka.Nikt wcześniej nie okazywał jej uczucia,teraz nawet czasem przyjdzie,kiedy ją zawołam.Na pewno nie wywołuje bójek,unika konfliktów.Twoja kotka może nią być zainteresowana,co z pewnością zaniepokoi Tacię,ale poradzisz sobie z tym.U mnie jest tak króciutko,a jak bardzo się już wyluzowała.Dostaniesz kota idealnego,wiesz o tym?
Tacia zrobiła baaardzo rzadką qoopę Dostała smectę,mam nadzieję,że jej pomoże.Nie wygląda,aby ją coś bolało.Zaraz potem ładnie się bawiła.Poobserwuję ją.
Pewnie to chwilowe sensacje, żebyś się nie nudziła przypadkiem
Moja właśnie się obudziła, chyba coś zjadła i poszła do kuwety, a teraz już zaczyna rozrabiać Wczoraj miałam gości, pewnie znów coś ściągnęła ze stołu i jej zaszkodziło
Na szczęście na to jeszcze nie wpadła, żeby sobie chlapnąć czasem Zazwyczaj kradnie wędlinę i sekunda nieuwagi jej wystarcza A jak nie wędlinę, to cokolwiek, równie dobrze może być jakieś ciasto, grzybek w occie, czy cokolwiek uda jej się złapać w przelocie... No i zdarza jej się gorzej trafić
To Tacia musi ją tego oduczyć.Kotka nie jest w ogóle zainteresowana tym,co mam na talerzu.Nie wskakuje na blat,ani na stół.Grzecznie czeka,aż podam jej coś w miseczce.Pod tym względem Brenda była okropna.
Poprzednia kota taka niezainteresowana była Prawdziwa dama jeśli chodzi o jedzenie A ta jest urodzoną złodziejką, która cały czas poluje na okazje Nie wiem, czy cokolwiek jest w stanie ją tego oduczyć, bo chyba tylko dla sportu to robi
Czy ja dobrze kombinuję, że już w środę Tacia będzie w Warszawie?
ewar pisze:Wetka będzie jechała do W-wy !6-17 stycznia.Będzie mogła wziąć Tacię.Pasuje?
Początkowo przeczytałam 16-17, dopiero rano się dopatrzyłam, że to 6-17 Oczywiście dla mnie to żaden problem, a nawet jeszcze lepiej, bo już się doczekać nie mogę
A w ogóle, to jak ona się dziś czuje? Wszystko w porządku?
Chyba źle coś napisałam.Wetka mówiła 16-17.Ma wtedy szkolenie.Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Tacia jest cudowna.Już mnie lubi i siedzi przy mnie w pokoju.Siostrze nie pozwala się jeszcze brać na ręce,a siostra uwielbia tę kotkę.Jej zdaniem to najpiękniejszy i najfajniejszy kot jakiego miałam dotychczas.Kotka dostała dzisiaj żółtko bardzo ekologicznego,wiejskiego jajka.Ale było dobre!!!Chyba już z qoopą OK.