WROCŁAW (KLECINA)- pilnie potrzebny DT dla kotki z małymi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 15, 2010 18:11 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Szlag by trafił.... :evil:

Jutro w razie czego mogę pomóc, w sobote i nd też, a od poniedziałku niestety tylko wieczorami (po 19.30...) - może się wreszcie na coś przydam, bo na razie dziewczyny działają błyskawicznie :wink: ...
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Czw kwi 15, 2010 22:06 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

byłam o 19 z klatką łapką, ale niestety ani ciężarnej kici ani kocurka nie zastałam, usiadłam na ławeczce i czekałam chyba z pół godziny - nie przyszły :(
wracając dołączyłam do łapanek pani Zosi i magdy b. - przy ul. łódzkiej kotka z maluchami pod kratą przy okienku piwnicznym, cztery maluchy kilkudniowe, wyglądają w miarę , dwa pozostałe leżały obok martwe :( dwie godziny próbowałyśmy złapać kicię - nic z tego :(

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw kwi 15, 2010 22:06 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

ulvhedinn pisze:Szlag by trafił.... :evil:

Jutro w razie czego mogę pomóc, w sobote i nd też, a od poniedziałku niestety tylko wieczorami (po 19.30...) - może się wreszcie na coś przydam, bo na razie dziewczyny działają błyskawicznie :wink: ...

Dzięki ULV. Niestety łapanka może być w przyszłym tygodniu dopiero. Pani nie pamietała nr telefonu swojego męża :? a ja dałam jej swoje namiary i ma do mnie zadzwonić po weekendzie. Myślałam że jutro będę wyjeżdżać ale się okazało w międzyczasie że nie :evil: a nie mam teraz jak się z Panią skontaktować. Może jessi74 uda się ustalić gdzie Pani mieszka przez Panią Zosię, bo to jej okolice :roll:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw kwi 15, 2010 22:08 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

jessi74 pisze:byłam o 19 z klatką łapką, ale niestety ani ciężarnej kici ani kocurka nie zastałam, usiadłam na ławeczce i czekałam chyba z pół godziny - nie przyszły :(
wracając dołączyłam do łapanek pani Zosi i magdy b. - przy ul. łódzkiej kotka z maluchami pod kratą przy okienku piwnicznym, cztery maluchy kilkudniowe, wyglądają w miarę , dwa pozostałe leżały obok martwe :( dwie godziny próbowałyśmy złapać kicię - nic z tego :(

No to pech :evil: Mamusia gdzie ma te maluszki? przeniosła gdzieś czy w niebezpiecznym miejscu?
Ja jestem w weekend, mogłabym pomóc w łapaniu z moim TŻ :wink:

Agness78

Post » Czw kwi 15, 2010 22:09 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Ja pier... Nie ma to jak talony w połowie kwietnia :evil:

Gdzie dokładnie są te działki? W przyszłym tygodniu mogę pomóc.
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Czw kwi 15, 2010 22:11 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Agness78 pisze:
ulvhedinn pisze:Szlag by trafił.... :evil:

Dzięki ULV. Niestety łapanka może być w przyszłym tygodniu dopiero. Pani nie pamietała nr telefonu swojego męża :? a ja dałam jej swoje namiary i ma do mnie zadzwonić po weekendzie. Myślałam że jutro będę wyjeżdżać ale się okazało w międzyczasie że nie :evil: a nie mam teraz jak się z Panią skontaktować. Może jessi74 uda się ustalić gdzie Pani mieszka przez Panią Zosię, bo to jej okolice :roll:

już pytałam, pani Zosia jednak jej nie zna :(

a jak się umawiamy na tą ciężarną na Przyjaźni? jutro wieczorem ? czy może dzwonić i męczyć pana ? wczoraj po południu przecież były, a czemuu dzisiaj nie przyszły? :?

jessi74

Post » Czw kwi 15, 2010 22:12 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Trzeba bylo po mnie dzonic... Mieszkam na przestrzennej prostopadla do łódzkiej...

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Czw kwi 15, 2010 22:14 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Molly, każde ręce i transportery się przydadzą :) Dzięki za odzew :1luvu:

Jesii, jutro od 18 mogę być na Klecinie :)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Czw kwi 15, 2010 22:21 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Kruszyna pisze:Molly, każde ręce i transportery się przydadzą :) Dzięki za odzew :1luvu:

Jesii, jutro od 18 mogę być na Klecinie :)

ja nie wiem czy na 18 tam dotrę :oops: chyba na późniejsza godzinę
jaki plan? nie będę miała auta, a na balkonie mam tylko klatkę na sznurek, ta zatrzaskowa zostawiałam pani Zosi
molly - to Ty jesteś sąsiadką pani Zosi - już wiem kto będzie jej pomagała klatkę dźwigać :wink: serio, jesteś w stanie pomóc w weekend?

jessi74

Post » Czw kwi 15, 2010 22:24 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Serio serio ale po 18 bo mam szkole chyba ze sie zerwe troszke wczesniej - mowie o weekendzie. Jutro wsumie jestem wolna prawie caly dzien

Jak coś to transporter mam wolny :)
Ostatnio edytowano Czw kwi 15, 2010 22:31 przez molly88, łącznie edytowano 1 raz

molly88

Post » Czw kwi 15, 2010 22:30 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

molly88 pisze:Serio serio ale po 18 bo mam szkole chyba ze sie zerwe troszke wczesniej.

Jak coś to transporter mam wolny :)

wysyłam PW :ok: to my biegamy tak daleko, a Ty mieszkasz przecznicę dalej :twisted: :ryk: "no to wpadłaś"

jessi74

Post » Czw kwi 15, 2010 22:32 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Kruszyna, Mruczeńka, Agness bardzo dobrze wiedzą gdzie mieszkam a że zapominaja to juz nie moja wina :P:P:P Czekam na PW i ide spac :P

molly88

Post » Czw kwi 15, 2010 22:52 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

molly88 pisze:Kruszyna, Mruczeńka, Agness bardzo dobrze wiedzą gdzie mieszkam a że zapominaja to juz nie moja wina :P:P:P Czekam na PW i ide spac :P

Ależ nikt o Tobie nie zapomniał, zwyczajnie nie jesteśmy namolne :wink:
ale jak już się sama zgłosiłaś.... to teraz będziemy :mrgreen: :ryk:

Agness78

Post » Pt kwi 16, 2010 10:27 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

I wszystko jasne :evil: hahahahah :ryk: :ryk:

Dzisiaj jestem umowiona wstepnie z Panią Zosią :)

molly88

Post » Pt kwi 16, 2010 15:33 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

molly88 pisze:I wszystko jasne :evil: hahahahah :ryk: :ryk:

Dzisiaj jestem umowiona wstepnie z Panią Zosią :)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

[poprzednia][następna]