Jutro w razie czego mogę pomóc, w sobote i nd też, a od poniedziałku niestety tylko wieczorami (po 19.30...) - może się wreszcie na coś przydam, bo na razie dziewczyny działają błyskawicznie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ulvhedinn pisze:Szlag by trafił....![]()
Jutro w razie czego mogę pomóc, w sobote i nd też, a od poniedziałku niestety tylko wieczorami (po 19.30...) - może się wreszcie na coś przydam, bo na razie dziewczyny działają błyskawicznie...
jessi74 pisze:byłam o 19 z klatką łapką, ale niestety ani ciężarnej kici ani kocurka nie zastałam, usiadłam na ławeczce i czekałam chyba z pół godziny - nie przyszły![]()
wracając dołączyłam do łapanek pani Zosi i magdy b. - przy ul. łódzkiej kotka z maluchami pod kratą przy okienku piwnicznym, cztery maluchy kilkudniowe, wyglądają w miarę , dwa pozostałe leżały obok martwedwie godziny próbowałyśmy złapać kicię - nic z tego
Agness78 pisze:ulvhedinn pisze:Szlag by trafił....![]()
Jutro w razie czego mogę pomóc, w sobote i nd też, a od poniedziałku niestety tylko wieczorami (po 19.30...) - może się wreszcie na coś przydam, bo na razie dziewczyny działają błyskawicznie...
Dzięki ULV. Niestety łapanka może być w przyszłym tygodniu dopiero. Pani nie pamietała nr telefonu swojego mężaa ja dałam jej swoje namiary i ma do mnie zadzwonić po weekendzie. Myślałam że jutro będę wyjeżdżać ale się okazało w międzyczasie że nie
a nie mam teraz jak się z Panią skontaktować. Może jessi74 uda się ustalić gdzie Pani mieszka przez Panią Zosię, bo to jej okolice
Kruszyna pisze:Molly, każde ręce i transportery się przydadząDzięki za odzew
![]()
Jesii, jutro od 18 mogę być na Klecinie
molly88 pisze:Serio serio ale po 18 bo mam szkole chyba ze sie zerwe troszke wczesniej.
Jak coś to transporter mam wolny
molly88 pisze:Kruszyna, Mruczeńka, Agness bardzo dobrze wiedzą gdzie mieszkam a że zapominaja to juz nie moja wina:P:P Czekam na PW i ide spac
molly88 pisze:I wszystko jasnehahahahah
![]()
![]()
Dzisiaj jestem umowiona wstepnie z Panią Zosią
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości