Tigra-miziata Seniorka-Druga szansa!Powodzenia w nowym domku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 29, 2009 15:01 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

Kolezanka moja zapytała, czy Tigra moze mieszkac z psami(małymi)?Jak tak to Ona zakochana(miała kotke po siostrze, odeszła na raka jak dobrze pamietam,ale moge sie mylic)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 29, 2009 15:06 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

nastepna zakochana w Tigrze :D Ale sie nie dziwie :) Uosobienie spokoju i wielkiej miziastosci :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto gru 29, 2009 15:15 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

Kociara82 pisze:nastepna zakochana w Tigrze :D Ale sie nie dziwie :) Uosobienie spokoju i wielkiej miziastosci :)

to dobrze, ze sa ludzie..jak Tigra ma dobra chetna, to dawajcie ja tam, ja mojej kumpeli "zaproponuje'inna kotke jak cos...Bo jak jest u mnie ADOPCJA PILLNA!to ludzie mysla-pilne...no i odzew jest..i o to chodzi...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 29, 2009 21:47 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

na NK jest podany kontakt do Justyny. Oba telefony. Niech kolezanka zadzwoni i umowi sie na wizyte przedadopcyjna. Ale zapewniam, ze jak ja zobaczy na zywo, to sie jeszcze bardziej zakocha :D

Kociara82

Post » Wto gru 29, 2009 22:22 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

Kociara82 pisze:na NK jest podany kontakt do Justyny. Oba telefony. Niech kolezanka zadzwoni i umowi sie na wizyte przedadopcyjna. Ale zapewniam, ze jak ja zobaczy na zywo, to sie jeszcze bardziej zakocha :D

ODMÓWIŁAM JEJ STARANIE SIE O Tigrę :!: :!: :!: :!: :!: :!:
no takiego obrotu sprawy sie nie spodziewałam, tymbardziej,ze te psy na tymczasie...szczegółów nie bede omawiac, mam powody,zeby odmówic wydania Tigry i prosze ewentualnie skontaktowac sie ze mna jesli zadzwoni Pani o imieniu Maria
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto gru 29, 2009 22:35 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

oj, ale czemu? Tigra jest nieklopotliwa, bardzo pro-ludzka kotenka. Straaaaasnie kocha mizianki, jest bardzo spokojna. Niemal koci ideal! O takim kocie niejeden czlowiek marzy pewnie :)
Wielkim szczesciarzem bedzie ta osoba, co kicie przygarnie :)

Kociara82

Post » Wto gru 29, 2009 23:46 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

Kociara82 pisze:oj, ale czemu? Tigra jest nieklopotliwa, bardzo pro-ludzka kotenka. Straaaaasnie kocha mizianki, jest bardzo spokojna. Niemal koci ideal! O takim kocie niejeden czlowiek marzy pewnie :)
Wielkim szczesciarzem bedzie ta osoba, co kicie przygarnie :)

Tyle nie jestem pewna, czy szczesciem kici bedzie pobyt w domu do jakiego chciałam ja wpakowac.Koniec kropka, Tigra tam nie moze jechac...szukamy dalej :ok: :ok: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro gru 30, 2009 1:46 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

Toja moze przypomne to :D
Justa&Zwierzaki pisze:Czy pamietacie Sylwie która która odemnie adoptowała 6 lat temu Kike&Kluske a nie dawno Borcie i czarną Sisi ???
Bo jeśli tak to być może Sylwia zaadoptuje tez i Tigrunie Była dzis u mnie Sylwia i sie w niej zakochała , ta jej nie nataczywość , te jej mizianka to jest to co Sylwia lubi najbardziej A u niej sa super warunki bo karmi RC a też ma duże 2 pokojowe mieszkanie ..... choc odpowiedz dostane dopiero w srode ale jakoś tak czuje że to ten dom :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzisiaj sie powinno rozstrzygnac :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro gru 30, 2009 1:51 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

Caragh pisze:Toja moze przypomne to :D
Justa&Zwierzaki pisze:Czy pamietacie Sylwie która która odemnie adoptowała 6 lat temu Kike&Kluske a nie dawno Borcie i czarną Sisi ???
Bo jeśli tak to być może Sylwia zaadoptuje tez i Tigrunie Była dzis u mnie Sylwia i sie w niej zakochała , ta jej nie nataczywość , te jej mizianka to jest to co Sylwia lubi najbardziej A u niej sa super warunki bo karmi RC a też ma duże 2 pokojowe mieszkanie ..... choc odpowiedz dostane dopiero w srode ale jakoś tak czuje że to ten dom :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzisiaj sie powinno rozstrzygnac :D

Proszę /Was trzymajcie kciuki :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro gru 30, 2009 1:51 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

A teraz chce podziękować schronisku dla zwierząt w Rudzie Ślaskiej za podanie do mnie namiarów na kociaki i tą drogą Bico i Bono maja domek :1luvu: Kochani w tym schronisku koty nie mają lekko ale jest iskierka nadziei na nowa kociarnie ( proszę zajrzyj do mojego podpisu ) i może jak każdy z nas kupi kalendarz to się uzbiera na te piękna kociarnie ??? Zapraszam w imieniu Rudzkich kotów , pomóżmy im razem , proszę .............
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro gru 30, 2009 2:48 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro gru 30, 2009 3:24 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro gru 30, 2009 8:41 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

Hop :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro gru 30, 2009 9:46 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

Kiedy będą wieści czy Tigra się przeprowadza? Doczekać się nie mogę
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro gru 30, 2009 9:54 Re: Tigra - miziata Seniorka SZUKA SWOJEGO WYJATKOWEGO DOMKU

:ok: :ok: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]