A w Miko już są wszyscy zakochani, o ile dobrze zrozumiałam to spał gdzieś z doktorem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Leone pisze:my też trzymamy za MikoWrocław dobre miasto - siedzi tam pół mojej rodzinnej Zielonej Góry
czy ktoś chce się jeszcze przyłączyć do zamówienia w Krakvecie?
Tweety pisze:dzwonił dr Niedzielski, Nastusia będzie mieć zabieg dzisiaj po 20-stej więc zadzwoni mi jutro powiedzieć co i jak.
A w Miko już są wszyscy zakochani, o ile dobrze zrozumiałam to spał gdzieś z doktorem :)
Leone pisze:my też trzymamy za MikoWrocław dobre miasto - siedzi tam pół mojej rodzinnej Zielonej Góry
czy ktoś chce się jeszcze przyłączyć do zamówienia w Krakvecie?
solangelica pisze:Tweety pisze:dzwonił dr Niedzielski, Nastusia będzie mieć zabieg dzisiaj po 20-stej więc zadzwoni mi jutro powiedzieć co i jak.
A w Miko już są wszyscy zakochani, o ile dobrze zrozumiałam to spał gdzieś z doktorem :)
Ło matkoooooooooo
co sie tu wyrabiazoofilia jest karana to ja rozumiem a jak to nazwac w druga strone?!
koto-homofiia?!![]()
![]()
Trzymam kciuki za Natalke.
Na rynku jest kiermasz swiateczny i kuiplam sobie male pudeleczko na bizuterie (dokladnie takei rozmiary jak potrzebowalam!) z cudownym kotem -wogole to maja tam takie fajne drobiazgi ze wysiadlam![]()
PONAWIAM MOJE PYTANIE-czy ktos ma pozyczyc ksiazke o scrapbookingu moze? ewentualnie bawil sie w cos takiego i moglby mnie pouczyc co i jak?
Tosza pisze:Nordstjerna. Cuda robi
lutra pisze:Anno09, jak wizyta u Oczka? Są szanse, że go wydasz?
lutra pisze:Anno09, jak wizyta u Oczka? Są szanse, że go wydasz?
Tweety pisze:lutra pisze:Anno09, jak wizyta u Oczka? Są szanse, że go wydasz?
no właśnie i co? dzwoniła do Ciebie p. Dominika o Oczko?
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Google [Bot] i 143 gości