kociczka39 pisze:Kurna,za Wami nadążyć,to by trza było mieć 24h na dobę mieć miau odpalone.Siemota wsystkie![]()
![]()
O to, to! Ja też się zastanawiam jak Cioteczki to robią, że ten wątek tak pędzi!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociczka39 pisze:Kurna,za Wami nadążyć,to by trza było mieć 24h na dobę mieć miau odpalone.Siemota wsystkie![]()
![]()
Ja to już nawet z czytaniem nie nadążamkociczka39 pisze:Wczoraj jak weszłam,to na początku 7 strony,a dzisiaj na koniec 8![]()
![]()
MaryLux pisze:Witajcie, KloteczkiOddałabym miesięczną pensję za to, żeby choć na dwa dni mieć proste włosy
Amika6 pisze:MaryLux pisze:Witajcie, KloteczkiOddałabym miesięczną pensję za to, żeby choć na dwa dni mieć proste włosy
A ja nawet dwie, by mieć zawsze podkręcone.
To codzienne układanie do szału mnie doprowadza
MaryLux pisze:Witajcie, KloteczkiOddałabym miesięczną pensję za to, żeby choć na dwa dni mieć proste włosy
Amika6 pisze:A ja nawet dwie, by mieć zawsze podkręcone.
MaryLux pisze:Amika6 pisze:MaryLux pisze:Witajcie, KloteczkiOddałabym miesięczną pensję za to, żeby choć na dwa dni mieć proste włosy
A ja nawet dwie, by mieć zawsze podkręcone.
To zamieńmy się czuprynami
psiama pisze:Hej cioteńki![]()
Pędzi, pedzi , jak co najmniej intercity, o ile nie eurocity w relacji wiedeń-praga![]()
Izu, oby główka mniej bolałaJak się miewa twoje stadko ? W tym komputerowe dzidzie oczywiście ?
![]()
Nanteko, jak też na czas cudownegostanuzwanegociążą przestałam kudły farbowac. Naczytałam się, że istnieje ryzyko przenikania barwników amoniakowych do płodu. Powiedzialam sobie - o co to to nie, przez głupia farbke nie bede dzidzi szkodzic. Tyle, ze dzidzia ma juz 4,5 lat a ja dalej nie farbuje![]()
Kociczko, wypatrzyłam w Twoim banerku Brunia. Jakie to cudo !!!
![]()
![]()
Poczytałam watek. Jak dobrze, że Kropka go znalazła .... Przeraziłam się jak doczytalam, że miał 285 gram !!!
To jusiałbyc jakis 5 tygodniaczek, do tego niedozywiony ...
A taki słodki, że serce mi drgnęło, oj ....
A ! Kociczko - daj mi prosze kod do swojego banerka. Przypne sobie a co !
psiama pisze:Ja tez jeszcze się nie naumialam sama kodów całych banerków sklejać ... Wychodza mi same obrazki .... Popatrze jeszcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Wojtek i 58 gości