[GDA]Kropka-ma FIV i ma DS...dobrze jej w nowym domu :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 05, 2010 6:55 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS... dziś pojechała do nowego domu

Rok czasu to duzo, pewnie bedziecie tesknic za tym niełatwym kotkiem :) ale 3mam kciuki zeby w nowym domq sie zakochała a on w niej na te ostatnie lata, chlip chlip, wzruszyłam sie... :oops:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt mar 05, 2010 11:11 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS... dziś pojechała do nowego domu

Wyobrazam sobie jak Ci jej brakuje :(

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Pt mar 05, 2010 14:18 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS... dziś pojechała do nowego domu

gisha pisze:Wyobrazam sobie jak Ci jej brakuje :(

Ciężko powiedzieć czy mi jej bardziej brakuje czy bardziej się martwię...

Na pewno jest pusto...i brakuje mi tego , że nie słychać piłek kauczukowych i zgrzytu jej pazurów , kiedy za nimi ganiała :)
Jak czaiła się na Tinę...
Te kauczukowe piłki to był mega sukces, rozruszała się tak jak nigdy wcześniej.
I to jej pomiaukiwanie z piłką w pyszczku i chrapanie...czasem tak głośnie , że się zastanawiałam kto głośniej....Kropka czy TŻ...

Dziś pierwszy raz wróciłam do domu kiedy jej nie ma...
Nikt nie czekał na głaski(tak, Kropka przychodzi na powitanie do drzwi) i nie gadał po zakończeniu :)
Dziwnie tak jakoś...
Przyzwyczaiłam się ,że mam więcej niż jednego kota w domu...

Chociaż Tina -futrzasta kula przemieszczająca się po mieszkaniu z prędkością światła, odłączająca pralkę, rozwlekająca skarpety po mieszkaniu ...cóż , mam pełne rączki roboty z nią :)
Ale brak tu Kropki...brak mi tego warczenia i pyskówek ,kiedy za długo ją głaskałam albo zaczepiałam :)

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt mar 05, 2010 15:39 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS... dziś pojechała do nowego domu

Jak będą dobre wieści z nowego domku, to będzie lżej :)
Ja ciągle tęsknie za ostatnimi tymczasami ,które byly 4 m-ce u mnie i tylko mI lepiej, bo jestem w Lodzi i nie widzę tych pustych kątow :(

gisha

Post » Nie mar 07, 2010 21:19 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS... dziś pojechała do nowego domu

trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pon mar 08, 2010 8:27 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS... dziś pojechała do nowego domu

Masz jakieś wiadomości z nowego domku?
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Śro mar 10, 2010 6:56 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS... dziś pojechała do nowego domu

Właśnie nie.
Zadzwonię tam dziś, bo umieram z ciekawości.

seja

Post » Czw mar 11, 2010 7:41 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS... dziś pojechała do nowego domu

Dzwoniłaś?
Obrazek

maria_z

Post » Czw mar 11, 2010 12:40 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS... dziś pojechała do nowego domu

maria_z pisze:Dzwoniłaś?

"Wzywany abonent ma wyłączony telefon lub jest ..."
I dziś to samo...

seja

Post » Czw mar 11, 2010 13:01 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS... dziś pojechała do nowego domu

Jejku :(
A wcześniej miałaś kontakt? To co oni z nią zrobili? Ja chyba umarłabym z niepokoju :( Nie wiesz gdzie mieszkają?
Obrazek

maria_z

Post » Czw mar 11, 2010 15:29 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS... dziś pojechała do nowego domu

maria_z pisze:Jejku :(
A wcześniej miałaś kontakt? To co oni z nią zrobili? Ja chyba umarłabym z niepokoju :( Nie wiesz gdzie mieszkają?

Albo ona z nimi :ryk: przepraszam, za głupie żarty i czarny humor :lol:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Sob mar 13, 2010 6:13 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS... dziś pojechała do nowego domu

Ten Pan wspominał o dziwnych godzinach pracy, może się wstrzeliłam w nie.

Nie panikuję :)
Nie mam złych przeczuć, na samym początku się bałam o nią, bo nie wiedziałam czy wróci czy nie.

Jak Cyrusa oddałam do pierwszego domu prawie codziennie o nim myślałam, bo miałam wrażenie, że może mu tam jednak źle...i wrócił.
I trafił do super super domku i dostałam maila itd i jestem zadowolona i nie mam złych przeczuć.

Kropka jest jedynaczką, ma dużą starszą Panią dla siebie, syn z nią nie mieszka.
Starsza Pani jest samotna...teraz już ma Kropkę i myślę , że razem im dobrze ;) z całą pewnością jest jej tam lepiej niż tu z szalejącą Tiną, która od czasu Cyrusa się nauczyła gonić Kropkę i jej dokuczać.
Pewnie dostaje zupę pomidorową ze śmietaną i makaronem :) jej ulubiona :) na krótko przed wyjazdem złapałam ją na kuchence wyżerającą jeszcze dość ciepłą zupę z gara...w zestawie z Tiną... zupa ich :)

Kropka w wersji jedynaczki jest zupełnie inna niż w duecie czy grupie.
Jak była sama to przychodziła się łasić, zagadywała ...

Zadzwonię dziś, w soboty chyba nie pracuje :) mam nadzieję :)
Na pewno nic jej nie jest, miałabym już pełno złych przeczuć.

seja

Post » Pon mar 15, 2010 11:30 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS... dziś pojechała do nowego domu

I co, cos wiadomo jak sie ma Kropka?
Przeczucia, przeczuciami, ale dobrze byłoby się upewnić.........

gisha

Post » Pon mar 15, 2010 19:50 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS... dziś pojechała do nowego domu

Teraz to najwyżej mogę czekać aż łaskawie mi coś napiszą albo włączą telefon...

seja

Post » Pon mar 15, 2010 21:52 Re: [GDA]Kropka-ma FIV i ma DS... dziś pojechała do nowego domu

To przykro, ze nie ma się żadnego kontaktu, zwlaszcza ze pani wiekowa :(
A na smsy i maile nie odpowiada pan?Może warto byłoby pojechac i sprawdzić .Chyba masz adres gdzie jest kicia?

gisha

[poprzednia][następna]