marija pisze:....
Wkurzona annskr wyciąga z auta fundacyjną skarbonkę i podchodzi do gapiów.
- No, proszę państwa...Spektakl był, co łaska do skarbonki się należy![]()
Tłum rzednie.
Ubawiłam się ze "zrzuty dla aktorów"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marija pisze:....
Wkurzona annskr wyciąga z auta fundacyjną skarbonkę i podchodzi do gapiów.
- No, proszę państwa...Spektakl był, co łaska do skarbonki się należy![]()
Tłum rzednie.
marija pisze:Mili panowie policjanci nie dają wiary naszej niszczycielskiej działalności i życzą owocnych łowów![]()
W ciągu ostatnich trzech tygodni to nasze kolejne spotkanie z służbami mundurowymi. Czarujący Strażnicy Miejscy na motorach, policjanci ochraniający annskr przed atakami medialnej łódzkiej karmicielki i dzisiejszy Patrol Przystojniakówcoraz atrakcyjniejsi ci łódzcy stróże prawa i porządku
![]()
![]()
![]()
skwareek pisze:Ok, przyznaje ze mojej babci nie udalo sie za bardzo przekonac do lapania kotow u niej w piwnicy, sama tez probowalam ale to jest chyba jeszcze to pokolenie ktorego przekonac sie nie da. Co do kotki - klapouszki to w zeszlym roku w wakacje kontaktowalysmy sie z pania Miecia P., z tego co wiem to kilkakrotnie probowala ja zlapac i tez bezskutecznie, podobno urodzony wtedy miot trafil wlasnie do niej. Nie chce sie juz tu klocic i zasmiecac watku bo mozna to kontynuowac w nieskonczonosc, kazdy bedzie mial zawsze argumenty na swoja obrone. Moze tez niepotrzebnie zaczelam, przepraszam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wojtek i 57 gości