Prosimy o wsparcie i karmę dla bezdomniaczków i tymczasów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 07, 2010 20:29 Re: Koty*SamsonikZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemiaProśba oPomoc

Aniu, trzymam bardzo mocno kciuki za wszystkie Wasze kocie :ok: :ok: :ok:
Jesteście wspaniali :1luvu: :1luvu: Dajecie serce i życie tym najbardziej potrzebującym, tym najbardziej przez los pokrzywdzonym...
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie lis 07, 2010 21:15 Re: Koty*SamsonikZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemiaProśba oPomoc

Tak się cieszę, że lepiej z Samsoniczkiem, Aniu! :D
Dokonujesz cudów!
Nie mogę inaczej pomóc, ale wszelką dobrą energię do Was wysyłam. :ok:

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Nie lis 07, 2010 21:17 Re: Koty*SamsonikZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemiaProśba oPomoc

ja nie zapeszam z Samsonikiem! ale w duchu ciesze się bardzo!
już 2 razy było tak, że było ok, a potem totalne załamanie, nikt nie wie dlaczego?
on jest strasznie chudzieńki, Willow_ widziała w sobote, to taki wysokopodwoziowy kot jest, chodzący oświęcim
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Nie lis 07, 2010 21:25 Re: Koty*SamsonikZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemiaProśba oPomoc

Samson to twardziel - te wielkie oczy kiedy mu zabrałaś talerzyk ... niezapomniany widok :twisted:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Nie lis 07, 2010 21:29 Re: Koty*SamsonikZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemiaProśba oPomoc

Samsoniku :1luvu: Oskarku :1luvu: i cała reszta zwierzyńca :1luvu: :1luvu: Zdrówka :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Nie lis 07, 2010 21:47 Re: Koty*SamsonikZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemiaProśba oPomoc

Willow_ pisze:Samson to twardziel - te wielkie oczy kiedy mu zabrałaś talerzyk ... niezapomniany widok :twisted:

nadal robi takie oczystka :1luvu: jak wchodzę z michą do pokoju

Anna Rylska

Post » Czw lis 11, 2010 9:39 Re: Koty*SamsonikZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemiaProśba oPomoc

Witam

Samosnik bez zmian, czyli dobrze, z jedzeniem jest nawet nieźle, tylko oczywiście trzeba trzymac diete, mokra dietę.

Tosia dzis po 12 w nocy miała jakieś załamanie, wymioty - przez pierwsze 2 godziny dosłownie co 5 minut, myślałam, ze pluca wypluje :( i nie wiadomo od czego? Siedziałam z nią do 3 w nocy, troche się uspokoilo, dzis były wymioty 2 razy, teraz śpi, schowała się w komodzie. Poźniej do weta na dyżur.
Nie mam zielonego pojęcia co się stało? :(

Przypominam i zapraszam serdecznie na nasze bazarki, nasza sytuacja rodzino-zdrowotna jest dość ciężka, po prostu nie mam za co leczyć i karmić Oskara już w tej chwili :( Każda złotówka jest potrzebna, kot jest nadla na kroplówkach, lekach, diecie, z badania jeszcze nie spłaciłam kasy
niby slużba zdrowia jest państwowa ale jak sam się nie zatroszczysz o wszystko, to nie będzie :?

bazarki
viewtopic.php?f=20&t=119225

viewtopic.php?f=20&t=119181

viewtopic.php?f=20&t=119654

Anna Rylska

Post » Czw lis 11, 2010 16:16 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

Aniu, zgłosiłam Cię do Brzusiów na ten miesiąc, zobaczymy...
Trzymam kciuki za wszystko!!!
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Pt lis 12, 2010 10:12 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

Witam
Samsonik trzyma się dobrze, choć doprowadza mnei do nerwicy, z tym jego wybrzydzaniem przy jedzeniu :( miamorki w tej chwili już bee :( nie chce ich jeść, a ja nic innego już teraz nie mam :?

ewaw dziękujemy serdecznie za głoszenie :1luvu:

Oskar gorzej, najpierw odmówił jedzenia, potem doszły wymioty. Teraz juz z wymiotami troche lepiej, jednak jeśc nadal nie chce. Wtka mówi, że już niech je w tej chwili to, na co ma ochotę, żeby tylko jadl. A ja naprawdę nie mam pomysłów co mu dawać?

Anna Rylska

Post » Pon lis 15, 2010 9:50 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

Witam
ja bardzo króciutko napomknę co dzieje
u nas od kilku dni horro i nerwówka :( Łaci coś sie uwidziało i leje strasznie rudego kota, jest tragicznie :cry:
Stadko jest nerwowe i bardzo czujne :(

Może ktoś zechce zostać opiekunem wirtualnym Oskara na czas choroby, leczenia? :(

Anna Rylska

Post » Pon lis 15, 2010 22:30 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

Witam prośba gorąca, choć temat nie koci
nic nie mówiłam wcześniej, bo jakoś tak.... :( i nie chicałam głowy Wam zawracać, i tak tyle kocich problemów jest u mnie :(

bardzo prosze o kciuki dla TŻ, jutro rano ma nefroktomie całkowitą - tak fachowo się to nazywą, będą mu usuwali prawą nerkę

Anna Rylska

Post » Pon lis 15, 2010 22:39 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

Anna Rylska pisze:Witam prośba gorąca, choć temat nie koci
nic nie mówiłam wcześniej, bo jakoś tak.... :( i nie chicałam głowy Wam zawracać, i tak tyle kocich problemów jest u mnie :(

bardzo prosze o kciuki dla TŻ, jutro rano ma nefroktomie całkowitą - tak fachowo się to nazywą, będą mu usuwali prawą nerkę

O Boże! Aniu, jesteśmy z Wami cały czas i będziemy. Kciuki ogromne dla Twojego TZ. O której operacja, jeśli mogę spytać_ :oops:
Obrazek

bulba

Post » Pon lis 15, 2010 22:40 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

Anna Rylska pisze:Witam prośba gorąca, choć temat nie koci

Aneczko, trzymamy kciuki barrrdzo mocno - ja i mój TŻ. Jesteśmy z Tobą, Najlepsza Istoto na Ziemi. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon lis 15, 2010 23:02 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

Aniu, trzymam kciuki - oczywiscie :!:
Pozdrów TŻ - wierzę, że wszystkk będzie dobrze :)

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pon lis 15, 2010 23:28 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

Aniu, wielkie kciuki! :ok:

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

[poprzednia][następna]