Sosnowiec- 18 lipiec kocia impreza str. 96 info!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 25, 2009 12:03

jednego tymczasa macie mniej :D dzisiaj Pyśka vel Pieszczocha idzie do fajnego domku do adopcji. Czyli zostały tylko dwa POTFORY superpotfur Ziutek i Bośniok Tosinek vel Wielebny
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw cze 25, 2009 12:34

Ja dziś Jaadze cos podrzucę.
A w swoich biurach zacznijcie zbierac papier z niszczarek jesli ktos ma. To sie naprawde swietnie sprawdza i bezkosztowe.
Kładzie sie do kuwety gazete, potem ten papier a jak sie sprzata to zwija się ta podłożona gazeta i posprzątane.

Dopiero dzis załoze watek tymczasów Jaagi. wczoraj padłam:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw cze 25, 2009 12:54

majencja pisze:jednego tymczasa macie mniej :D dzisiaj Pyśka vel Pieszczocha idzie do fajnego domku do adopcji. Czyli zostały tylko dwa POTFORY superpotfur Ziutek i Bośniok Tosinek vel Wielebny

No Majka :lol: nie dość że wykarmiłaś prawie własną piersią POTFORY to jeszcze domki znajdujesz chyba Cię musimy ozłocić :lol: bo u nas ostatnio coś kiepsko 8O
ale nic nie załamujemy się :lol:
Lidziu dzięki wielkie :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw cze 25, 2009 13:32

A jest jakas nadzieja dla tych bidusiów w schronisku?
Porozpowiadalam wszystkim, którzy chcieli słuchać:(

Lidka

Post » Czw cze 25, 2009 13:39

witam prosze mi powiedzieć czy ok 17 będzie ktoś w kociej chatce i jaki tam jest numer-nigdy nie byłam-chciałabym zostawić żwirek i troszkę jedzenia dla maluchów. mam też dużo papierów - z tego co czytam jest na nie zapotrzebowanie ;)

wiolinka

Od: Sob sty 17, 2009 19:51

Post » Czw cze 25, 2009 18:10

kupiłam jedzonko - reszta właśnie się dokupuje :)

jak będę miała jakąś makulaturę to się odezwę ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw cze 25, 2009 18:53

Kolejna koteczka dojechała do mojej mamy.
Jutro prześlę fotki wszystkich kotów do ogłoszeń i Lidce na wątek, który im założy.
Mój mąż dziś podjedzie do Lidki, która jest tak kochana :1luvu: , że odstąpiła cykloferon dla dwóch najsłabszych maluszków, które przyjechały wczoraj.

Niestety, w schronisku są następne domowe maluszki, ale Terenia pewnie sama o tym napisze, jak bedzie miała wolną chwilę.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Czw cze 25, 2009 19:01

No i Pyśka vel Pieszczocha pojechała ,będzie mieszkała na wsi ale będzie kotkiem niewychodzącym. Chyba czuła co się święci bo uciekła i siedziała pod stołem. Natomiast Ziutek wpakował się na kolana Dużej i pokazywał z tej lepszej strony jakby chciał powiedzieć - no weź mnie a nie ją :D Rodzina bardzo z pokoleń prozwierzęca tak że dobrze trafiła.
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw cze 25, 2009 19:17

Oto moje urody:

Bajka:
Obrazek Obrazek

Lilka:
Obrazek Obrazek

Bajka ma biegunkę, wymiotowała. Od wczoraj wymiotów nie ma, biegunka jeszcze troche, kupiłam convalescensa i dokarmiam, mam nadzieje że przejdzie, bo jest dość żywa, nie wygląda na chorą. Ogólnie straszny przytulak, spałaby tylko na mnie :D . A jak łdnie mruczy 8O

Lilka bardzo żywa, morduje już myszy :wink: i lata jak szalona (nawet na zdjęciu nie mogłam jej dobrze uchwycić). Trochę się boi, ale powoli się do mnie przekonuje. Prychnęła już na moją Buńkę :wink:
Ostatnio edytowano Czw cze 25, 2009 19:28 przez kessie, łącznie edytowano 4 razy
ObrazekObrazekObrazek

kessie

Od: Wto gru 02, 2008 18:52

Post » Czw cze 25, 2009 19:21

[quote="kessie"]Obrazek[quote]Poprawiłam

terenia1

Post » Czw cze 25, 2009 19:31

Jaaga pisze:Kolejna koteczka dojechała do mojej mamy.
Jutro prześlę fotki wszystkich kotów do ogłoszeń i Lidce na wątek, który im założy.
Mój mąż dziś podjedzie do Lidki, która jest tak kochana :1luvu: , że odstąpiła cykloferon dla dwóch najsłabszych maluszków, które przyjechały wczoraj.

Niestety, w schronisku są następne domowe maluszki, ale Terenia pewnie sama o tym napisze, jak bedzie miała wolną chwilę.

Jak nie zasne nad klawiaturą to dziś założę wątek:)) Cykloferon juz pojechał z mężem Jagny, prosba o kciuki, żeby pomógł.
Zobaczymy jak sie sprawdzi papier z niszczarek. Może akurat będzie dobrze.
I trzymam kciuki za wszystkie malenstwa.

Lidka

Post » Czw cze 25, 2009 19:38

taaaak kciuki mocno zaciśnięte :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw cze 25, 2009 21:13

kessie pisze:Oto moje urody:

Bajka:
Obrazek Obrazek

Lilka:
Obrazek Obrazek

Bajka ma biegunkę, wymiotowała. Od wczoraj wymiotów nie ma, biegunka jeszcze troche, kupiłam convalescensa i dokarmiam, mam nadzieje że przejdzie, bo jest dość żywa, nie wygląda na chorą. Ogólnie straszny przytulak, spałaby tylko na mnie :D . A jak łdnie mruczy 8O

Lilka bardzo żywa, morduje już myszy :wink: i lata jak szalona (nawet na zdjęciu nie mogłam jej dobrze uchwycić). Trochę się boi, ale powoli się do mnie przekonuje. Prychnęła już na moją Buńkę :wink:

Słodkie dziewczynki :love:
Bajka to maluszek Córuni,taki podrzutek.A Lilka to siostra mojej Kiwusi.
Zwróć na nie uwage jaby sie coś niepokojacego dzialo daj mi znać.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw cze 25, 2009 22:21

Bajka przecudna i jakie piękne imię :1luvu: Się zakochałam - sama tak pięknego imienia bym nie wymyśliła :oops:

Bajka i Lilka - PIĘKNE DZIEWCZYNKI :wink:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
MIKUŚ

Post » Czw cze 25, 2009 22:32

Jaaga pisze:Niestety, w schronisku są następne domowe maluszki, ale Terenia pewnie sama o tym napisze, jak bedzie miała wolną chwilę.

No tak to prawda wczoraj w schronisku były 4 pręguski, 3 rudzielce i 2 czarne kociaki, dziś do Jaagi pojechał czarny kotek i jednego preguska zabrali ludzie których pokierowałam do schronu, ale dziś przywieźli znów 3 przepiękne pręguski z białymi żabocikami i łapkami, więc znów jest 10 kociaków - 3 nowe pręguski, 3 rudzielce, 3 pręguski i jeden czarnulek. Jutro mam luż więc postaram się prosto po pracy podjechać i porobic jakieś zdjęcia kociakom.

terenia1

[poprzednia][następna]