Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:jednego tymczasa macie mniejdzisiaj Pyśka vel Pieszczocha idzie do fajnego domku do adopcji. Czyli zostały tylko dwa POTFORY superpotfur Ziutek i Bośniok Tosinek vel Wielebny
Jaaga pisze:Kolejna koteczka dojechała do mojej mamy.
Jutro prześlę fotki wszystkich kotów do ogłoszeń i Lidce na wątek, który im założy.
Mój mąż dziś podjedzie do Lidki, która jest tak kochana, że odstąpiła cykloferon dla dwóch najsłabszych maluszków, które przyjechały wczoraj.
Niestety, w schronisku są następne domowe maluszki, ale Terenia pewnie sama o tym napisze, jak bedzie miała wolną chwilę.
kessie pisze:Oto moje urody:
Bajka:![]()
Lilka:![]()
Bajka ma biegunkę, wymiotowała. Od wczoraj wymiotów nie ma, biegunka jeszcze troche, kupiłam convalescensa i dokarmiam, mam nadzieje że przejdzie, bo jest dość żywa, nie wygląda na chorą. Ogólnie straszny przytulak, spałaby tylko na mnie. A jak łdnie mruczy
![]()
Lilka bardzo żywa, morduje już myszyi lata jak szalona (nawet na zdjęciu nie mogłam jej dobrze uchwycić). Trochę się boi, ale powoli się do mnie przekonuje. Prychnęła już na moją Buńkę
Jaaga pisze:Niestety, w schronisku są następne domowe maluszki, ale Terenia pewnie sama o tym napisze, jak bedzie miała wolną chwilę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google [Bot] i 646 gości