marta79 pisze:UWAGA TORUŃ - ZUZEL I AGN
Przepraszam za capsa, ale tak będę pewna, że post nie ucieknie![]()
6 czerwca - może być? Jeżeli tak, to będziemy się dogadywać na pw, ale już teraz Agnieszko możesz podać mi adres.
Mnie pasi.

Pisze PW.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marta79 pisze:UWAGA TORUŃ - ZUZEL I AGN
Przepraszam za capsa, ale tak będę pewna, że post nie ucieknie![]()
6 czerwca - może być? Jeżeli tak, to będziemy się dogadywać na pw, ale już teraz Agnieszko możesz podać mi adres.
koleznaka do mnie napisała że w przyszły weekend jej znajomi będą jechać, więć jeśli nie znajdzie się coś szybciej to myślę że z nimi pojedzie. Już go przetrzymam ten tydzień dłużej
ale dzięki marta 79
Zofia&Sasza pisze:Ja jadę z Kaprys as far as i know. I teapot też.
Anna_33 pisze:Kaprysku, ja mam komplet. Ale nie widze wpisow Zofii i Ewy i nie wiem czy One maja transport?
Poza tym, rano zadzwonie w sprawie tej karmy do odebrania.
Dasz rade w razie czego zabrac ja w sobote?No i nie pamietam Twojego nazwiska, a musze podac kto bedzie odbieral...napisz mi prosze na pw..
To beda na pewno dwa wielkie wory psiego (18 kg i 15 kg)i cos kociego. Psie jedzie do Boguszyc.
Kaprys2004 pisze:Anna_33 pisze:Kaprysku, ja mam komplet. Ale nie widze wpisow Zofii i Ewy i nie wiem czy One maja transport?
Poza tym, rano zadzwonie w sprawie tej karmy do odebrania.
Dasz rade w razie czego zabrac ja w sobote?No i nie pamietam Twojego nazwiska, a musze podac kto bedzie odbieral...napisz mi prosze na pw..
To beda na pewno dwa wielkie wory psiego (18 kg i 15 kg)i cos kociego. Psie jedzie do Boguszyc.
Wg mnie o tych osobach zaznaczonych na czerwono nie wiadomo jak pojadąchyba, że czegoś nie wiem.
1.Afatima (wieloczynnosciowa) - Anna
2.Teapot(wieloczynnosciowa) - Kaprys
3.Zofia (foto, szczepienia) - Kaprys
4.Slapcio (...) - ?
5.MalgosiaD (wieloczynnosciowa) - Anna
6.Memka (wieloczynnosciowa) - Anna
7.Kaprys2004 +samochod (wieloczynnosciowa) - Kaprys
8.Jana (wieloczynnosciowa) - Kaprys
9.Wiktor (wieloczynnosciowa) - Kaprys
10.Ewa i flaltki (?) - ?
11.Przyjaciel_koni (?) - ?
Muszę dać radę. Pisz szczegóły jakby co
Zofia&Sasza pisze:
Ewa i flatki jedzie z zarządem. A co z gagatą? Miała z Tobą jechać Aniu?
Anna_33 pisze:Kaprys, pisalam wyzej, nazwisko Twoje mi potrzebne. Tej karmy duzo bedzie.
Wlasnie tam dzwonie i musze powiedziec kto po odbior przyjedzie.
Moge powiedziec, ze Kaprys Smile
Zofio, tak, Gagata, Memka, Afatima.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 93 gości