Etka pisze:Peciu to ja z Toba, dobra?
a damy rade wczesnie tak o 9:00 wyruszyc?
a pewnie....możemy nawet o 8.00.....
Moderator: Estraven
Etka pisze:Peciu to ja z Toba, dobra?
Petka-P1 pisze:Etka pisze:Peciu to ja z Toba, dobra?
a pewnie....możemy nawet o 8.00.....
aoi neko pisze:W Tą i następną sobotę nie mogę, wyjeżdżam. W tygodniu jak najbardziej mogę jeździć i jest mi wszystko jedno czy rano czy popołudniu.
Czy ktoś będzie mógł podrzucić do mnie te brudne posłanka? Jeśli tak to dajcie znać, powiem Młodej żeby była w domu.
Etka pisze:wiem gdzie zabers mieszka, mozemy zgarnac, jeszcze Nah niech mi na pw objawi swoje polozenie
to ja sie jeszcze umowie z Monika.mojsak, niech bedzie u mnie, a potem u Ciebie Joasiu sie poprzesiadamy by bylo wygodnie.
zabers pisze:Melduję się. Ja- Piątkowo, os. Jagiełły. Komu po drodze mnie zgarnąć?
jerzykowka pisze:
- Koperato Droga, czy w sobote bedziesz mogla przyjac kota?
jerzykowka pisze:Etka, dzieki![]()
Acha, zapomnialam, ze do Korciaczkow pojedzie chyba ktorys pingwinek (jesli bedzie zdrowy:) ).
Forca przyjechała do mnie aż z Poznania
nie wolno tracić nadziei
głowa do góry 
Korciaczki pisze:jerzykowka pisze:Etka, dzieki![]()
Acha, zapomnialam, ze do Korciaczkow pojedzie chyba ktorys pingwinek (jesli bedzie zdrowy:) ).
Mama pisze: ja chciałam powiedzieć, że po prostu nie stać nas na drogie leczenie. Mamy 5-osobową rodzinę. Możemy wziąć kota nawet chorego, ale nie aż tak poważnie. Np. Migotka ma jeszcze trochę kataru i resztki grzybicy. Poza tym nie mamy doświadczenia z poważnie chorymi kotami (np. białaczka). Myśleliśmy o pingwinku, ale może być jakiś inny. Ujmująca jest ta kicia, której zdjęcie przesłała Honda.Trudno wybierać. Same zadecydujcie. Nie wiem też na ile realny jest transport z Poznania. Patrzyłam na wątku transportowym, ale nic za bardzo nie ma. No, ale bądźmy dobrej myśli. Pozdrawiam.
honda11 pisze:czy Korciaczkowy domek mógłby odebrać kota w Katowicach?
Może będę miała transport (na razie może) , bo mówiłam o pilnej przesyłce, ale nie wspomniałam, że żywej

Użytkownicy przeglądający ten dział: Beata Szczecin, Blue, kocidzwoneczek i 45 gości