Jeszcze i jeszcze[2]. ZAMYKAMY.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 22, 2009 14:47

a złota pomada na wąsach była?

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Nie lut 22, 2009 17:40

Dziękuję za zaproszenie :D
Teraz czekamy, aż Ty nas odwiedzisz :)

Jak dla mnie to gwoździem programu była Bokira-masażystka :wink:
Tylko ZiZou jakiś taki wybredny i mu masaż nie odpowiadał :wink:

Buziaki dla wszystkich kotuchów

[ha, nawet Waligórę widziałam :D jaki on ma cudny ten ogonek :love: ]

lolak

Od: Pon sty 19, 2009 9:55

Post » Nie lut 22, 2009 19:54

My też czekamy na odwiedziny :)

No agn uważaj bo jak jeszcze temat wieńców poruszysz to dostaniesz ten a la hawajski + to bikini którym Lida Cie straszyła (więc się bój ;) )

Mnie najbardziej Hopi zaskoczyła-jak widziałam ją poprzednim razem to z klatki nie chciała wychodzić a wczoraj raz przy miseczkach,raz w przedpokoju i nawet w pokoju pełnym gości ją widziałam -świetnie sobie radzi dymna ślicznotka :)
Obrazek

ania toruń

Od: Wto cze 06, 2006 14:14

Post » Pon lut 23, 2009 8:14

aania pisze:a złota pomada na wąsach była?

:lol: :lol: :lol:
A nie bylo. Moje koty sa rownie pragmatyczne, jak ja. [W szale radosci z otrzymanego proszku wstawilam wczoraj trzy! prania.] Zlota pomada moze i fajnie, elegancko wyglada na balu, ale przegrywa slaba kalorycznoscia z pomada z kremu smietankowego z ciasta i tunczykowa pomada z salatki. :lol:

Wczoraj sobie nagrabilam. :oops:
Naprawde mialam szczery zamiar wydostac sie z lasu i wpasc do fundacji [bardziej towarzysko, niz w celach pomocowych]. Ale snieg padal i padal i wcale nie chcial przestac, a ja mialam mokre buty po spacerze z psem.
Ciekawe, co bede musiala zrobic, zeby mi dziewczyny wybaczyly....

Dzis po pracy ide skonsultowac wyniki Ravena. Zobaczymy, co Doc powie...
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pon lut 23, 2009 13:50

Agn pisze:Ciekawe, co bede musiala zrobic, zeby mi dziewczyny wybaczyly....

Rozwazamy miedzy tym
http://www.muzeum-zywiec.pl/tortury02.jpg a tym http://www.baltic-gallery.art.pl/archiw ... rzeslo.jpg

:smokin: :P 8)
Obrazek
Obrazek

lidiya

Od: Sob cze 08, 2002 0:05

Post » Pon lut 23, 2009 14:17

lidiya pisze:

Rozwazamy miedzy tym
http://www.muzeum-zywiec.pl/tortury02.jpg a tym http://www.baltic-gallery.art.pl/archiw ... rzeslo.jpg

:smokin: :P 8)

Ha!
Wiedzialam, ze nie mam co liczyc na litosc, wiec celowo napisalam: "co JA bede musiala zrobic", a nie co `mi zrobia`. 8) Ale znajac sklonnosc Aski do subtelniejszych, niz powyzsze, tortur, przypuszczam, ze cos dla mnie znajdzie....
:twisted:

Agn

Post » Pon lut 23, 2009 14:31

Leeee jak czytam o balu to mi strasznie szkoda ze nie bylam:) ale mam nadzieje ze z przyjazdem Despi trafie na imprezke:) to w koncy zawsze jakas okazja:)

Aga w watku Despi sa nowe zdjecia:) zobacz swojego kota:)))))) :lol: :lol:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pon lut 23, 2009 16:05

Agn pisze:Ale znajac sklonnosc Aski do subtelniejszych, niz powyzsze, tortur, przypuszczam, ze cos dla mnie znajdzie....

Ja wolę wykańczać psychicznie; dostaniesz przesyłkę :evil: . Nie, nie, wcale nie biały proszek w kopercie, zbyt oklepane. Czarną, długowłosą, DZIKĄ :!:

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Pon lut 23, 2009 21:23

Fundacja KOT pisze:

Agn pisze:Ale znajac sklonnosc Aski do subtelniejszych, niz powyzsze, tortur, przypuszczam, ze cos dla mnie znajdzie....

Ja wolę wykańczać psychicznie; dostaniesz przesyłkę :evil: . Nie, nie, wcale nie biały proszek w kopercie, zbyt oklepane. Czarną, długowłosą, DZIKĄ :!:

W kopercie??? 8O

:mrgreen: :mrgreen:

Dobra, i tak się oswajam z myślą, że dojdą mi trzy koty, w tym jeden niewidzialny. 8)

Aga - zdjęcia widziałam :D , a Wasz przyjazd to całkiem dobry powód do imprezki. 8)

Agn

Post » Śro lut 25, 2009 18:48

No i dooopa, o!
Miała dziś przyjść pani na wizytę przedadopcyjną do Grażynki. No i nie przyszła. Nawet nie dała znać, że nie przyjdzie. :evil: E tam.

Wydzwaniają też jacyś z pretensjami. Że niby nie wiedzieli o balu, że przecież by zostali... :roll: Następnym razem niech se notują, co mówię. :twisted:

Koty - w miarę.
Raven ogólnie jakby lepiej. Je, domaga się jedzenia. Miejsca po grzybie zarastają powoli. Za to wygolony do USG brzuszek zarasta tylko tam, gdzie był grzyb - reszta łysa. 8O
Ori na antybiotyku - wreszcie przestały mu się ślimaczyć oczy i powoli przestaje smarkać. Niestety, podanie zastrzyku kończy się żałościwym płaczem i rozpaczą. I to spojrzenie pełne wyrzutu: `jak mogłaś, przecież tak cię kocham?` Jeszcze trzy dawki - nie wiem, jak to zniosę. :roll:

Maluchy biegają po domu stadkiem.
Nova gnębi Grażynkę.

Agn

Post » Śro lut 25, 2009 19:01

Czyli, jak zwykle, cisza i spokój :roll: :wink:
A z moimi opisami już tak jest. Wszyscy kradną na potęgę :lol:
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Śro lut 25, 2009 23:04 !

widok z okien suuuper.
wreszcie zobaczyłam Orzeszka, jest taki trochę Ninkowaty.
Najnowsza wiadomość Ninka dała się wziąść na ręce i trochę pogłaskać, siedziała na kolanach, jak zeszła to przypomniało jej się że to coś nie tak i naprychała na małego Sylwka
pozdrawiam gorąco

malgosiab

Od: Czw gru 18, 2008 14:35

Post » Pt lut 27, 2009 0:25

Dopiero wróciłam od Doc...
Od wczoraj przyuważyłam Pitę, że nie je. Siedziała w swoim pudle i nie wychodziła. Od pewnego czasu schudła - myślałam, że to stres przeprowadzkowy. Ale postanowiłam wczoraj zajrzeć jej w paszczę - nie pozwoliła.
Dziś udało mi się pokombinować transport i o 18 wylądowałam u Doc. Poprosiłam o podłączenie kroplówki i tak sobie siedziałyśmy - i tak byłyśmy ostatnie w kolejce...
Doc `na trzeźwo` też nie dał rady obejrzeć Pitusiowej paszczy, więc dostała spowalniacz. Skończyło się zabiegiem. Pita ma koszmarne plazmocytarne. Ma usunięte zęby.
Mam nadzieję, że teraz poczuje się lepiej.

Znowu zaczynamy maraton.
W sobotę do Doc idą Audio i Bokira. Audio - bo brzuszek coś bardzo pęcznieje. A Bokira na testy. Za te testy proszę trzymać kciuki, bo zdaje się, ze ich wynik przesądzi o przyszłości Bokiry. 8)
W poniedziałek do Doc idzie Steve, którego Kordonia przywiezie w niedzielę.

Agn

Post » Pt lut 27, 2009 0:40

Sie bedzie trzymac za Bokire !! i Audio, i Pite ... i wszystkich :)
:ok:
Fuma jest OGROMNA !!! nie poznalabys jej ... ten modzel ze lapki to jej zdjelam, to byl zwykly odcisk od kikutkow pozostalych paluszkow.
Teraz juz nie stuka w podloge, skora na poduszeczce normalna, ale znow rogowacieje. Sprawdzam.

Co to za spowalniacz dostala Pita ?? bo musze tak samo zalatwic sprawe z Sonia, ktora jest krwiozerczym tyranozaurusem ... :(
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Pt lut 27, 2009 4:16

Agn :ok: za wszystko!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]