WROCŁAW

CZESŁAW ZNALAZL DOM

17.03.2010 ZOSTAL WYADOPTOWANY

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miss Fox pisze:Jakie mam szanse dać białemu DS mieszkając w Warszawie??Właśnie straciłam takie cudo!! missfox@wp.pl GG 2967771 Błagam!!z dłuższą sierścią???
Miss Fox pisze:Jakie mam szanse dać białemu DS mieszkając w Warszawie??Właśnie straciłam takie cudo!! missfox@wp.pl GG 2967771 Błagam!!z dłuższą sierścią???
kotika pisze:Wątek śnieżynek to mój ukochany wątek, a jednak nie wchodziłam tutaj 9 miesięcy.
Tak bardzo uderzyła we mnie śmierć Irka, że nie mogłam się przełamać, aby tu wchodzić.
Irek był prześlicznym kociakiem, o złotym usposobieniu.
Kochał ludzi i inne koty. Opiekował sie młodszymi tymczasami, bez problemu znosił zabiegi.
Mogłam go nosić na ręku i tulić, on obejmował mnie łapkami za szyję i mruczał, mruczał...
Miałam na niego chętnych około 50 domków, a kiedy wybrałam ten właściwy, zachorował.
To był zwyczajny katar, ale po katarze przyplątała się grzybica.
Gdy grzybica się skończyła i był już zdrów, wieczorem przestał się bawić, a następnego dnia umarł w drodze do weta.
On nie powinien był umrzeć. Nawet sekcja zwłok nic nie wykazała.![]()
Zawsze będzie w mojej pamięci i w sercu, bo to nie to samo.![]()
Dlaczego zdecydowałam się tu wejść ? Bo ktoś poprosił mnie abym znalazła dom kici z wypadku.
To była biała kicia, po operacji miała usuniętą część ogonka i tylną łapkę.
Super miziaczek, przebywała w lecznicy, rwała sie do ludzi.
Zrozumiałam, ze muszę być tutaj, pomagać innym śnieżynkom, choć ból pozostanie.
Postaram sie odkurzyć i uaktualnić wątek w najbliższym czasie.
Iweta pisze:Szukam w necie ale niestety nie moge trafić na informacje o kocim laryngologu![]()
Czy ktoś moze wie gdzie takiego weta laryngologa mogę znaleźć?
Czy w ogóle sa weci z taką specjalnością?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 86 gości