Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Obejrzałam Pytanie na śniadanie i pan Olszański pogroził palcem władzom Przemyśla.Zapowiedział,że wkrótce będzie w programie mowa o tej sprawie.Bardzo dobrze.
ewar pisze:Obejrzałam Pytanie na śniadanie i pan Olszański pogroził palcem władzom Przemyśla.Zapowiedział,że wkrótce będzie w programie mowa o tej sprawie.Bardzo dobrze.
amee00109 pisze:ewar pisze:Obejrzałam Pytanie na śniadanie i pan Olszański pogroził palcem władzom Przemyśla.Zapowiedział,że wkrótce będzie w programie mowa o tej sprawie.Bardzo dobrze.
Wiadomo kiedy dokładnie byłby ten program poświęcony OrzeszkomOne mają tak mało czasu
gagata1 pisze:Rada miasta poświęcona Orzechowcom ma odbyć się 29.05.2008 o godz. 9.00. Schronowi ma być poświęcony punkt 10 a wynagrodzeniu prezydenta punkt 11. Miejscowi proszą o wsparcie, bo boją się że będzie jak poprzednio, tzn. pytania padną ale odpowiedzi ani tym bardziej decyzji się nie doczekają. Jeśli ktoś ma czas w tym dniu ewent. blisko mieszka, wspomóżcie ich fizyczną obecnością. Dziennikarze prasy
lokalnej to za mało!!
To WAZNE!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot] i 120 gości