KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 24, 2010 21:31 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Mam nadzieję ,że wszyscy jesteście bezpieczni w zwiazku z powodzią ale jeżeli tak nie jest i ktoś z Was potrzebuje pomocy dzwońcie lub piszcie zrobię wszystko żeby pomóc.U mnie bez zmian niestety pracy brak i pomysłów niewiele.
Kotki czują się dobrze co widać w ich działaniach-znowu uszkodziły mi kabel do internetu i mam teraz na gumkę albo chyci albo nie :twisted: oraz potrzaskały w drobny mak mój prezent imieninowy-stolik na balkon ze szklanym blatem-dwa dni się cieszyłam :twisted:
Ostatnio wyhodowaliśmy sobie tasiemca nie wiem skąd bo muszą być pchły a my pcheł nie mamy ale tasiemiec u dwóch sztuk wystąpił co uwidoczniło się w kupie-tasiemiec poległ zabity zastrzykiem :ok:
Całujemy serdecznie i piszcie coś albo jakieś zdjęcia Wasze i kocie.
Kochamy Was ja kotki19+
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Wto maja 25, 2010 23:12 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Moje kotki dalej brykają jak wściekłe-dzisiaj wykopały moje bulwy begoni choć były nakryte taką kratkowaną skrzynką-posadziłam spowrotem jak tak dalej pójdzie to może zakwitną w październiku :mrgreen:

iwonac

Post » Wto maja 25, 2010 23:15 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Jako blat do stolika postanowiłam użyć płyty pilśniowej-teraz tylko muszę wykombinować jak wyciąc koło o średnicy 58 cm.
Koty się nie kwapią :x

iwonac

Post » Sob maja 29, 2010 21:22 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Prosimy o pomoc w dzielnicy Tysiąclecie obszar pomiędzy Al Jana Pawła II -tory kolejowe -tory tramwajowe-Dekabrystów'
Kotki do sterylizacji-ruiny przy Szkole Gastronomicznej,ul. Prądzyńskiego

iwonac

Post » Śro cze 02, 2010 22:24 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Podnosimy :D

Iwonko, kurcze, martwi mnie to Twoje bezrobocie :( Masz za co żyć ? Dostajesz jakąś kasę z urzędu pracy ? Jak długo jeszcze ?
Obrazek
Obrazek

"Madzik"

Od: Czw kwi 26, 2007 9:53

Post » Śro cze 02, 2010 22:51 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Iwonka pozdrowienia od Filipka :D
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
No mam nadzieję że Filippo wygląda na zadowolonego :mrgreen:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw cze 03, 2010 0:50 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Madzik kochana no właśnie skończyłam przejadać odprawę :mrgreen: z urzędu dostaję przez pół roku coś 600zł czyli do sierpnia-ale na jesień już muszę mieć inne dochody bo katastrofa-same opłaty to obecnie około 900zł.
Intensywnie szukam pomysłu bo na pracę w cz-wie nie ma co liczyć. Gotowa jestem nawet podjąć działalność tylko pomysłu brak wszędzie zatrzęsienie wszystkiego.

iwonac

Post » Wto cze 08, 2010 23:06 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Ale Filipek śliczny tak sobie na niego patrzę co jakiś czas te pozy leżenia na słonku są rozbrajające.
U nas coś katarki się plączą niby nic ale Lenka odycha przez nosek może wreszcie słonko trochę wirusa wygoni.
Pozdrawiamy ja i kotki19+ :1luvu:

iwonac

Post » Sob cze 19, 2010 21:23 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Pozdrawiamy wszystkich naszych przyjaciół-tych na dwóch nóżkach i tych na czterech łapkach :1luvu:

iwonac

Post » Nie sie 15, 2010 20:03 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Podnoszę :)

Zagląda tu jeszcze ktoś ?
Iwonka, co u CIebie ? Jak z pracą ?
Obrazek
Obrazek

"Madzik"

Post » Nie sie 15, 2010 21:35 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

PISZĘ DUŻYMI LITERAMI BO ZNOWU CAPS LOCK WŁĄCZYŁ MI SIĘ NA STAŁE :roll: I NIE CHCE MI SIĘ CIĄGLE TRZYMAĆ SHIFTA.
JA TU ZAGLĄDAM A MADZIK CIEBIE ŚCIĄGŁAM MYŚLAMI BO CAŁY CZAS JESTEM CIEKAWA CZY HANECZKA ROCZEK PRZESZŁA NA NÓŻKACH CZY JESZCZE LUBI RACZKOWAĆ.
ZDJĘCIA Z ROCZKU PROSIMY :1luvu:
PRACA JEST SEZONOWA MARZY MI SIĘ WŁASNY BIZNES ALE NARAZIE POMYSŁÓW MAŁO.
NAPISZĘ WIĘCEJ JAK SIĘ TEN CAPS LOCK ODCZEPI :mrgreen:
BARDZO WAŻNE DOM DLA PIESKA NATYCHMIAST POTRZEBNY ZNALAZŁAM W CZWARTEK MUSIAŁAM ODDAĆ DO SCHRONISKA JEST W BARDZO ZŁYM STANIE PSYCHICZNYM PRZERAŻONY I JEGO LOS JEST NIEPEWNY BO SCHRONISKO PRZEPEŁNIONE, CZARNY DŁUGI WŁOS SREDNIEJ WIELKOŚCI BARDZO ŁAGODNY I MIŁY. PROSZĘ POMÓŻCIE

iwonac

Post » Wto sie 17, 2010 18:59 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Piesek w schronisku jest przerażony i ciągle czeka

iwonac

Post » Śro sie 18, 2010 21:45 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Proszę Iwonko, mówisz i masz ;)

Mam roczek :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Impreza urodzinkowa :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Hania nadal raczkuje, choć potrafi chodzić przy meblach i za jedną rączkę (ale nie prowadzamy, bo niby się nie prowadza). Sama się jeszcze nie odważyła i myślę, że jeszcze z miesiąc minimum poczekamy na pierwsze kroczki. Podobno dla dzieci lepiej gdy długo raczkują, więc niech raczkuje :)

A Twoja praca do kiedy ? Dasz radę jakos tam przetrzymac zimę czy to raczej praca na lato jest ?
Obrazek
Obrazek

"Madzik"

Post » Śro sie 18, 2010 23:10 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

HANIA JEST PIĘKNA JAKIE MA DUŻE OCZY I TEN UŚMIECH. NAPRAWDĘ ŚLICZNOTKA. :1luvu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO HANECZKO I GRATULACJE DLA MAMY I TATY.NO A TORT FAJNY CIEKAWE CZY UDAŁO SIĘ CAŁY ZJEŚĆ PEWNIE RACZEJ DOROŚLI GOŚCIE POMOGLI :lol:
HANIA JUŻ NIEDŁUGO BĘDZIE BIEGAĆ Z KOTAMI PO MIESZKANIU DOBRZE ,ŻE SIĘ NIE ŚPIESZY TO JESZCZE SOBIE TROCHĘ MADZIU ODPOCZNIESZ :wink:
MOJA PRACA JEST PRZYJEMNA ALE DORYWCZA I MAŁO PŁATNA DLATEGO CAŁY CZAS MYŚLĘ O NOWYCH ROZWIĄZANIACH NIE PODDAJĘ SIĘ.
ZNOWU NAPISZĘ JAK SIĘ TEN CAPS LOCK ODCZEPI BO TO NIE ZAWSZE TAK JEST CZASEM DZIAŁA DOBRZE. PROBOWAŁAM PISAĆ Z SHIFTEM ALE CIĄGLE MI KASOWAŁ KAWAŁEK TEKSTU I SKAPITULOWAŁAM.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH

iwonac

Post » Pt lis 26, 2010 17:33 Re: KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Dawno mnie tu nie było ale za dużo problemów i czas ucieka. Chcę poddziękować Madzik i jej Mężowi za stałą pomoc i wsparcie od wielu lat. To jest dla mnie wspaniałe. :1luvu: Dziękuję Ruru Joli i Renatce za to ,że nie wycofały się z wirtualnych adopcji moich kotków :1luvu: i systematycznie przekazują wpłaty. To bardzo rzadko się zdarza a przynajmiej ja nie miałam szczęścia.
Ciągle planuję uporządkowanie wątków ale w moje sytuacja osobista ciągle się gmatwa i pogarsza a kotków potrzebujących pomocy ciągle przybywa. Dlatego tym bardziej jestem wdzięczna moim wytrwałom przyjaciołom.
Serdecznie zapraszam na mój świąteczny bazarek dla moich kotków
viewtopic.php?f=20&t=120562&p=6710350#p6710350

iwonac

[poprzednia][następna]