Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
*anika* pisze:np. ta:
http://www.zwierzakowo.pl/opis-produktu ... at.15.html
http://www.zwierzakowo.pl/opis-produktu ... at.14.html
w tej drugiej jest tylko kaczka z "ptaków"
wistra pisze:1st choice z kaczka jest bardzo smakowity dla kotow. Moj Tiger uwielbia!
wistra pisze:1st choice z kaczka jest bardzo smakowity dla kotow. Moj Tiger uwielbia!
mama-san pisze:mój kot się odchudza- standardowy europejczyk (czyli burasek dachowiec) waży 6kg i wet stwierdził że to za dużo. Mamy polecaną karmę royal obesity. co sądzicie o tej karmie, czy jest dobra? co jeszcze można alternatywnie dawać kotu z suchych karm?
mama-san pisze:mój kot się odchudza- standardowy europejczyk (czyli burasek dachowiec) waży 6kg i wet stwierdził że to za dużo. Mamy polecaną karmę royal obesity. co sądzicie o tej karmie, czy jest dobra? co jeszcze można alternatywnie dawać kotu z suchych karm?
Odessa pisze:mama-san pisze:mój kot się odchudza- standardowy europejczyk (czyli burasek dachowiec) waży 6kg i wet stwierdził że to za dużo. Mamy polecaną karmę royal obesity. co sądzicie o tej karmie, czy jest dobra? co jeszcze można alternatywnie dawać kotu z suchych karm?
Moja 10-letnia kotka schudła od maja 2 kg, z 7 do do niecałych pięciu. Przerażona jej otyłością zaczęłam czytać o żywieniu kotów, suchy Royal Canin najpierw zastąpiłam bezzbożowym Taste of the Wild, a potem Power of Nature (lepszy skład), z mokrej je teraz głownie Grau, Leonardo, czasem GranataPet i Porta 21 (kiedyś Gourmet i Winston), do tego surowizna - kurczak, indyk, wołowina.
Oprócz dobrych karm udanym zakupem był laser, którym długo się codziennie bawiłyśmy, teraz trochę się znudził i ostatnio woli ścigać mysz na długim sznurku. Jestem bardzo zadowolona z jej schudnięcia, kotka widocznie odmłodniała, jest bardziej mobilna w skakaniu i bieganiu, do tego zawsze skora do zabawy, a miałam ją kiedyś za lwa kanapowego. Poza tym pięknie teraz wygląda, proporcjonalna sylwetka i aksamitne, błyszczące futerko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: agaruu, Agushka, Marmotka i 39 gości