Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 101

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 28, 2010 17:12 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

A to mój bidoczek kochany, fotki z dziś. Wydaje mi się, że jest ciutkę lepiej. Wczoraj był na masażu u Magdy, u Ewy dostał kolejną porcję leków. Pobraliśmy mu też krew do badania.
Rano sam wskoczył na łóżko :D, przyszedł się poprzytulać, chodzi mało, ale jakoś mniej kulawo. Cały czas jednak się oszczędza, na pewno nadal go boli. Może jeśli nawet boli go troszkę mniej, to wspomnienie wielkiego bólu jaki ostatnio powodował ruch go powstrzymuje - tak to trochę wygląda. Troszkę próbujemy go dzisiaj zachęcać do chodzenia smakołykami (bo widać, że chodzenie mu lepiej idzie) - wołamy go do kuchni, żeby sam przyszedł, ruszał się. Zawołany, skuszony dobrym jedzonkiem przyjdzie, ale sam z siebie - tak żeby sobie po prostu pochodzić - nie ma ochoty.

tak mi najwygodniej:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dał się przez chwilę zachęcić do zabawy paskiem od aparatu:
Obrazek

nawet przez chwilę się podniósł:
Obrazek

ale zaraz się położył:
Obrazek
Obrazek

no i tak sobie odpoczywa:
Obrazek
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob sie 28, 2010 19:11 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

Bidulek cudny
Oby już lepiej było...
A co lekarze? Masażystka?
Mają jakąś nową koncepcję?
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob sie 28, 2010 20:05 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

Kacperek śliczny kotuś!! :1luvu:
Może niech on się nie nadwyręża. :roll:
Może on wie instynktownie, że leżenie mu służy. :roll:
Niech sobie leży bidulek.
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Sob sie 28, 2010 20:31 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

O kurcze, zobaczyłam nowe wieści, miałam nadzieję że to wesoła relacja z wakacji, a tu smutne wieści o niedyspozycji Kacperka :(
Najgorsza jest ta niewiedza, coś jest nie tak, ale nie wiadomo co.
Aniu, trzymam mocno kciuki, żeby Kacperek wrócił szybciutko do zdrówka :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob sie 28, 2010 21:11 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

Kacperku śliczny
nie choruj tygrysku...

a może to jakiś brak B12?
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie sie 29, 2010 13:07 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

pisiokot pisze:Obrazek

Tu wyglada jakby biegł, szkoda że na dywanie. Zaciskam mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: aby znów brykał ślicznotek.
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pon wrz 20, 2010 14:14 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

Pisiokotku Kochany, jak się miewa Kacperek? Tak tu cicho, żadnych wieści... Ja rzadko zaglądałam na forum, ale cały czas myślę o Was! Mam nadzieję, że leki znów dały ulgę przystojniakowi i że znów biega za laserem jak opętany ;).
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Wto wrz 21, 2010 17:34 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

Kochana Ciociu Gosiu :1luvu:

Tak mnie kłuli, masowali i męczyli na wszystkie sposoby, że postanowiłem w końcu wyzdrowieć, bo ile można znosić te wszystkie nieprzyjemne rzeczy ? Więc się postarałem i jest całkiem dobrze. Bycie chorym miało swoje dobre strony, bo dostawałem super kąski, Duża mi niczego nie odmawiała, leciała na każde moje skinienie, rozczulała się nade mną, nie usłyszałam ani jednego złego słówka, no faaajnie było :D. Teraz słyszę, że biegam "jak dziki" i że mam się natychmiast uspokoić, przy przygotowywaniu jedzonka "wydzieram się jak opętany" zanim dostanę michę i mam się natychmiast zamknąć, bo Dużą od tych wrzasków głowa boli, jak chcę zajrzeć do miski dziewczynom to słyszę, że jestem "zaraza jedna" i że zaraz dostanę wtłuki jak im będę wyjadał itd, itp.
Znowu, żeby dostać kąsek ekstra to trzeba się naprosić, namęczyć, naudawać grzecznego kotecka ... oj, mówię Ci Ciociu, życie zdrowego kota nie jest takie proste, zwłaszcza u nas w domu, gdzie panuje krzycząca niesprawiedliwość, bo są równi i równiejsze. Tak, tak, muszę ujawnić panujące tu zwyczaje - dziewczyny są na innych prawach, a my, biedne chłopaki ...

Ale obrotny (i potrafiący perfekcyjnie udawać grzecznego :twisted:) kot zawsze sobie jakoś poradzi, nie ? :wink:
A dla pysznego, pachnącego i chrupiącego udka z kurczaczka jestem w stanie się baaardzo postarać :-). W duecie z Dropsem jesteśmy niepokonani, zawsze coś wysępimy :D Aczkolwiek chwila niepewności zawsze jest: '"da, nie da" ? :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

no i po obiadku :D

Obrazek

serdeczności i całuski

Kacperek
Obrazek

pisiokot

Post » Wto wrz 21, 2010 17:51 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

Kochany Kacperku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziękuję za te wspaniałe wieści! Bardzo bardzo się cieszę, że już Cię nie boli bioderko i łapka. Ale teraz już wiemy, że Tobie tak naprawdę o to ulgowe traktowanie i rozpieszczanie chodziło. Tak to już jest w życiu. Albo bierze się Dużych na litość albo na sposób. Widzę, że i to drugie opanowałeś z Dropsiem do perfekcji ;).
pisiokot pisze:Obrazek
Mamo! Takiemu spojrzeniu to i ja bym nie odmówiła! A musisz wiedzieć, że przy stole twwwwarrrda jestem. Dobrze, że mój Bonifcio lekcji u ciebie, koteczku, nie pobierał. U boku Dropsia z głodu nie padniesz :lol: . Tylko uważaj kochany, bo ten boczek okrąglutki, żebyś i Ty tak nie łasuchował bez granic ;). Uściskaj ode mnie Dropsia i wszystkich kolegów. I koleżanki koniecznie też. Bo wiesz, nimi się trzeba ładnie opiekować. Ale taki kochany i mądry koteczek to na pewno wie. A jak już będziesz koniecznie chciał być rozpieszczany, to powiem Ci w tajemnicy, pssssst, i tak jesteś Ulubieńcem Dużej i masz fory jak stąd na Księżyc ;)!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Wto wrz 21, 2010 18:11 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

Ech, skąd ja to znam :mrgreen:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto wrz 21, 2010 18:11 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

pisiokot pisze:
Obrazek

no przecież widać, że Dużemu już kurczaczek w gardle stanął za to, że głodnym koteckom pożałował :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto wrz 21, 2010 18:16 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

zuzia96 pisze: no przecież widać, że Dużemu już kurczaczek w gardle stanął za to, że
głodnym koteckom pożałował :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

no właśnie Zuziu nie żałował :D Tak się z nimi dzielił i dzielił, że musiałam pogonić towarzysztwo, bo Duży by o samej kurzęcej skórze i ziemniaczkach został :wink:
Obrazek

pisiokot

Post » Wto wrz 21, 2010 18:24 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

pisiokot pisze:
zuzia96 pisze: no przecież widać, że Dużemu już kurczaczek w gardle stanął za to, że
głodnym koteckom pożałował :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

no właśnie Zuziu nie żałował :D Tak się z nimi dzielił i dzielił, że musiałam pogonić towarzysztwo, bo Duży by o samej kurzęcej skórze i ziemniaczkach został :wink:

Normalka :lol: moja Zuzia tak lubiła rybkę, że jak była ryba na obiad, to zawsze Zuzia jadła rybę, a ja :ryk: panierkę
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto wrz 21, 2010 18:26 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

:ryk: :ryk: :ryk:
Popłakałam się ze śmiechu! :ryk: :ryk:
Te pysie! Te oczka! Te łapiny! :1luvu: :ryk: :ryk:
Cudowne koteczki!!! :1luvu:
Ogromna ulga, że Kacperkowi dolegliwości przeszły! :ok: :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro wrz 22, 2010 7:44 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.80

Znowu wesoło i idyllicznie u Pisiokotków :dance: :1luvu:
Kacperku, trzymaj formę, kochany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rownież tę kulinarną, wraz z Dropsikiem 8) :1luvu:
Całuski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]