Wpisałam Ciocię Puss w poczet opiekunów wirtualnych i dodałam koteczkę - Fetę - mamę Figo i Fago z wątku Lawiny.
Fecie muszę jeszcze założyć wątek.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorta pisze:Może ja też bym adoptowała wirtualnie jakieś kotki.
Mysle o Venus i Amorku. Mogłabym wpłacać co miesiąc 50,00 (chyba mogłabym)
Dorta
Dorta pisze:Nie jest źle, tyle że ja się kasy nie umiem doliczyć. Od stycznia trezba pracownikom więcej płacić, a właściwie Zusowi i US .
No i moje mordeczki chorują, a to kastracja za progiem, a jak będzie ostra zima to na działki trzeba będzie więcej żarłonka.
Ale póki co to prosze mnie wpisać , dzisiaj zapłace na grudzień.
Dorta
AgaPap pisze:Mimo wszystko dobrze, ze kicia jest u was już. Pociesz się, że chyba Pati mnie zaraziłaś, bo ja wczoraj do domu też przywlokłam kota, a raczej przywiozłam spod pracy.![]()
Od tygodnia sie u nas pod szkoła błąkał, jest typowo domowy, a nasze szkolne dzikusy go nie akceptowały i od jedzenia nawet odganiały. Wczoraj jak wyszłam z pracy i szłam do samochodu to ta biało-brudno-mokra kulka przyleciała za mną stanęła przed samochodem i sie błagalnym wzrokiem patrzyła, żeby ją wziąć.
Zawieźliśmy na mieszkanie (tam gdzie remont) i daliśmy jeść, kuwetkę, spanko i została sama na noc.
Teraz Paweł mi na gg pisał, ze zjadła, kuwetkowała i przy czym łądny kopczyk zrobiła za żwirku i jak parzyszedł to sie schowała pod kartony.
Znalazłą sobie domek, a teraz odwaga ją/go opusciała i sie chowa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Williamvow i 32 gości