Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 24, 2006 21:36

oby...
a co Czarny Kot dostał pod choinkę :D ? moje dostały tylko po takiej fajnej włóczkowej myszce z dzwonkiem na ogonku i parę pycha puszeczek - ale i tak się ucieszyły :wink: zjadły co do okruszka, poszalały z myszkami - i śpią
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie gru 24, 2006 22:10

agnes_czy pisze:
Wielbłądzio pisze:my też jesteśmy, Królewno... z pięknym, cierpliwym i wymęczonym Zwykłym Czarnym Kotem prawie takim jak Ty, śpiącym w budce tuż przy kompie... nie wiem tylko, czy śpi dlatego, że ma już dosyć leczenia... czy dlatego, że nadal coś go bardzo boli... :cry: ? nadal nie określono, co to jest, a z kotem nie jest dobrze... moja biedna kochana żabusia ma dosyć, ja też mam dosyć... a końca choroby nie widać :cry:
trzymaj mocno te swoje pazurki, kochana...
a po świętach powinien dojść liścik :)

Pixie w wątku Kundelkowym napisała:

Dzisiaj jest ten rodzaj ciszy,
Że każdy wszystko usłyszy:
I sanie w obłokach mknące,
I gwiazdy na dach spadające,
A wszędzie to ufne czekanie
Czekajmy - dziś cud się stanie...

Ciociu Agnes nie w kundelkowym tylko w Biedroneczkowym :wink: , ale jak zwał tak zwał cud się stanie i Wielbłądziu trzeba w to wierzyć.
A wszystkim Ciotką i ich futrą wszystkiego co naj, naj od Violi i Kici.
Czekusiu dla ciebie to szczególnie jedno, żebyś się wkoncu dogadała z T i K, bo one nie są takie złe tylko trochę namolne :D , ale jak znajdziesz z nimi wspólny język to dopiero będzie super - gwarantuję :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Pon gru 25, 2006 6:42

Cześć Słoneczko :D , zapewne jeszcze odsypiasz wczorajsze wrażenia :wink: , więc cichutko od rana Cię witam.
U nas spanka nie było bo Azorek znowu marny :(
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon gru 25, 2006 20:06

z Ropulą chyba ciut lepiej... oszczędziłam mu dziś dwugodzinnej kroplówki, zobaczymy, co będzie do jutra :roll:

Czekuniu, Ty widziałaś nowy podpis Cioci Agnes?! weź jej każ szybciutko coś z tym zrobić, przecież to nieprawda, że Ty czegoś jeszcze szukasz... no chyba że porozumienia z K. i T., ale mam nadzieję, że przy wigilijnych miskach pogadaliście sobie od serca i będzie lepiej :wink: może to sobie wszyscy razem postanowicie od Nowego Roku :wink: ?
bo kto by Cię bardziej kochał niż Ciocia :wink: ?! weź jej wytłumacz, że Ty wcale a wcale nie masz ochoty pakować manatek i że widzi problem tam gdzie go nie ma albo prawie nie ma :lol: moja Bimbolaj od nowości (od połowy kwietnia) mieszka sama w małym pokoju i zawsze zapiera się łapami, kiedy proponuję jej wizytę u Drani... a kiedy już przypadkiem je zobaczy, to najpierw robi z siebie Kwintesencję Czarnej Pumy,a potem chowa się pod krzesło i warczy, trzęsąc się ze strachu... ale gdybyś zobaczyła Bimbo, kiedy wieczorem przychodzę do łóżka... :wink: weź tu jej powiedz, że nie ma u mnie dobrze i muszę poszukać jej domku, gdzie będzie jedynaczką :smiech3: Czekunia, nie daj się :wink: mówię Ci, najlepiej to być dla Cioci taką nachalną, namolną, przytulną - tak demonstrować swoją miłość, żeby zaczęła mieć wielkie wyrzuty sumienia, że w ogóle pomyślała... :wink: mówię Ci, bo sama Bimbona na równi kocham i mam go co noc dosyć :!:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto gru 26, 2006 7:09

Wielbłądziu oby to była całkowita poprawa ObrazekObrazek

Czekunia, co ja słyszę 8O . Ciocia chce się Ciebie pozbyć? Nie daj się Słoneczko!! Zabarykaduj się w kuchni, jedzonko tam będziesz miała, a głodzona Agnes skruszeje :wink: .
Miziam od samego rana Gwiazdeczko :love:.
Obrazek

gattara

Post » Wto gru 26, 2006 15:46

no nie, może nie aż przemocą... :wink:
urokiem osobistym Czekuniu, Żmijko słodka :!:
dziś znów jakoś niewyraźnie :? zwariuję :strach:

Wielbłądzio

Post » Wto gru 26, 2006 19:03

........ a Czeko wykończona po świętach znalazła sobie spokojną półeczkę i odsypia...

ObrazekObrazek[/b]
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Wto gru 26, 2006 19:11

S psejedzenia Scezuja poległa.... 8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto gru 26, 2006 19:29

No no Ciociu Pixie :!: tylko bez wyzwisk 8) :!: Psypominam, ze ta Scezuja niedługo Gwiazdą Kota będzie :!:
Obrazek

agnes_czy

Post » Wto gru 26, 2006 19:47

Tiaaaaaaaaaaaaaaa, jak tak dalej pójdzie to człowiek będzie musiał prosić o pozwolenie odezwania się do Gwiazdy.... :1luvu:

Ja już "od przed-świąt" oglądam półki z prasą w supermarkecie...w wigilię "starego" Kota już nie było i już, już miałam nadzieję, że styczniowy numer zdążą "rzucić", ale NIE :evil:

Ale za to JUTRO :idea: :?:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto gru 26, 2006 20:27

pixie65 pisze:S psejedzenia Scezuja poległa.... 8)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Rozłożyłaś mnie tą Scezują .
Fakt pozostaje faktem, że nasza Gwiazda chyba brzuszek po świętach powiększyła i jakoś tak szerzej się rozkłada przy spanku :wink: .
Cudności :love: :love:.
Obrazek

gattara

Post » Wto gru 26, 2006 20:56

pixie, "Kot" ostatnio przychodzi do kiosków w pierwszych dniach nowego miesiąca, czyli pewnie będzie dopiero po Nowym Roku :? też czekam :wink:
a ja to 'dzięki' Ropciowi nawet chyba coś schudłam :roll:
dziś znów jakiś słaby, nie je, patrzy półprzytomnym wzrokiem, płacze przy dotykaniu brzucha :cry: nie mam siły, BOJĘ SIĘ

Wielbłądzio

Post » Śro gru 27, 2006 6:50

Witaj Pulpeciku kochany :wink: . Widzisz, święta święta i po świętach, szczerze mówiąc cieszę się że już po 8) . Azik chory, świętowanie jakoś mi nie wychodziło, dobrze że już koniec.
Wybawiłaś się za wszystkie czasy? :wink: Miziam od rana po tym bosko krągłym ciałku :D .

Wielbłądziu, jak dzisiaj? :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Post » Śro gru 27, 2006 10:47

Dziewczyny Królewna na tym zdjęciu wygląda jak kociak http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/299 ... 544a5.html
Normalnie mały namolny kociak, który padł tam gdzie stał po rozpracowywaniu choinki :lol:
Wielbłądziu będzie dobrze trzeba w to wierzyć.

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Śro gru 27, 2006 10:53

Drahma pisze:Dziewczyny Królewna na tym zdjęciu wygląda jak kociak http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/299 ... 544a5.html
Normalnie mały namolny kociak, który padł tam gdzie stał po rozpracowywaniu choinki :lol:
Wielbłądziu będzie dobrze trzeba w to wierzyć.

:lol: :lol: :lol:
Jest takie powiedzonko:" Jakkolwiek małe byłoby pudełko, kot zawsze się w nie zmieści." Widziałaś już kota w pudełku po chusteczkach higienicznych? Ja tak :lol: Zapewniam, że Czekoladce nic nie brakuje, brzuszek zaokrąglony, bioderka też. Tak się sprytnie upozowała w stylu "Bo ja jeśtem taka mala....." :lol:
Obrazek

agnes_czy

[poprzednia][następna]