skaskaNH pisze:Przepraszam Was za prywatę w wątku kotów schroniskowych, ale sprawa jest dość pilna, a dotyczy osoby mieszkającej w Katowicach. Może ktoś z Was mógłby pomóc?
viewtopic.php?f=1&t=169831
Czas jest beznadziejny

Jaka to dzielnica katowic?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Przepraszam Was za prywatę w wątku kotów schroniskowych, ale sprawa jest dość pilna, a dotyczy osoby mieszkającej w Katowicach. Może ktoś z Was mógłby pomóc?
viewtopic.php?f=1&t=169831
puskas1 pisze:Juz pisze, już
dziś w trybie pilnym Pepiś miał amputowany ogonek
ogon gnił i nie było na co czekać
ale kocio ożywiony jest że hej, wściekły bo głodny, a tu jeść nie dają![]()
bałam się bardzo, bo z tymi zaburzeniami równowagi narkoza nie była wskazana, ale trzeba było wybrać mniejsze zło
ale wszystko jest ok na szczęście![]()
kikutek mu został jak u sznaucerka
czuję, że noc przerypaną będę miała, bo mały musi mieć kołnierz, a już go nie lubi
puskas1 pisze:Moje dziecko w zasadzie ok, kikutek się ładnie goi, kocio coraz sprawniejszy, pojawiły się diabliki w oczkach i polujemy na inne koty![]()
ale rano miał mega srakę, podejrzewam, że po whiskasie, którego dostał w prezencie![]()
teraz jest spokój, ale do wieczora dietka
i mam wrażenie, że on nie słyszy, albo słyszy bardzo słaboprzy najbliższej kontroli wetka jakimś urządzeniem sprawdzi, bo dziś tego czegoś nie miała
Kamakolo pisze:Włącz odkurzacz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 392 gości