Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwona11 pisze:terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 27.05.2013r. do 02.06.2013 r.
27.05. pon. rano Beatka wiecz. Mara
28.05. wtorek rano Mirka wiecz. Mara
29.05. środa rano Beatka wiecz. Teresa
30.05. czwartek rano Marta wiecz. brak
31.05. piątek rano Mirka wiecz. brak
01.06.sobota rano brak wiecz. brak
02.06 niedziela rano Marta wiecz. brak
niedziela wieczór
Mara S pisze:U mnie Amanda je mokre i Misia też. Ja im daję Smillę z rybą. Amanda nie lubi pasztecików - zwłaszcza niepodziabdzianych i tandetnej mokrej karmy.
Bella atakuje Tigrę (Ewo nie mylić z Tajgą!)
Dałam Maszy i maluchom żwirek silikonowy bo cały boks był zaszczany i zasrany. Kupię później ten drewniany i im podmienię, a póki co, jak zjedzą jakieś ziarna to najwyżej wyrzygają.
Nie byłam na szczepieniu z małymi od Hildy i nie wiem kiedy dam radę podjechać - może ktoś inny zaszczepiłby je przy okazji jadąc z jakimś innym kotem. Jak nie - to ja będę próbować w tygodniu.
ewasewa pisze:Tajga Tigra, Tigra Tajga ważne ,źe wiadomo o ktore kocię chodzi...zwłaszcza, ze tylko jedno z nich jest w Chatce, ale dzięki za uwagę Mara zastosuje się![]()
..Tandetna karma...hm...kto ja tam zostawia i po co? te niegrymaszące nieszczęśniki muszą to jeśćbadziewie...
Alienor pisze:Iwona11 pisze:terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 27.05.2013r. do 02.06.2013 r.
27.05. pon. rano Beatka wiecz. Mara
28.05. wtorek rano Mirka wiecz. Mara
29.05. środa rano Beatka wiecz. Teresa
30.05. czwartek rano Marta wiecz. brak
31.05. piątek rano Mirka wiecz. brak
01.06.sobota rano brak wiecz. brak
02.06 niedziela rano Marta wiecz. brak
niedziela wieczór
Iwona się zgłaszała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: agaruu, Agnieszka LL, Blue, Evilus, Google [Bot] i 223 gości