Razem na pewno możecie zrobić wiele

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dana2509 pisze:Moja rola tu żadna, ale mocno trzymam kciuki za powodzenie całej akcji![]()
Razem na pewno możecie zrobić wiele
joanna3113 pisze:Julia rozesłałaś pisma do hurtowni budowlanych.
Nowa_Sztno pisze:joanna3113 pisze:Julia rozesłałaś pisma do hurtowni budowlanych.
Rozesłałam część mailem, z niektórymi spotkałam się osobiście. Jutro (jak dam radę dziś wydrukować do każdego) wyślę listy pocztą. Dopiero przedwczoraj dostałam z UM listę hurtowni do których warto uderzyć. Przyznam się, że o większości z nich nie miałam pojęcia. Jednak trochę się zmieniło przez te 10 lat, jak mnie nie było
alab108 pisze:Opieka weterynaryjna, ciepło i lepsze jedzenie, sterylizacja
Nowa_Sztno pisze:Dziewczęta, właśnie odebrałam plakaty i ulotki, zapraszam do odbioru lub o info komu, ile i gdzie wysłać![]()
Potrzebna teraz jakaś dobra dystrybucja, zastanówmy się co teraz z nimi robić dalej.
Ostatnie listy do hurtowni wysłałam, oby tylko ktoś się odezwał.
Był u nas dziś kolega z RMF FM, robił jakiś materiał z moim Małżonkiem, ale oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie zagadała o biedach w schronisku. Dzisiaj wyślę mu wszystkie materiały na maila, we wtorek je zgłosi u siebie i jak przejdzie (a jest na to szansa), to zrobi z tego materiał. Co prawda od razu z mikrofonem i kamerą, i tu już się obawiam, czy znów nie usłyszymy "sprawy się pokomplikowały". Może więc poproszę go o ogólny raport, jak w Radio Olsztyn, o sytuacji schronisk przed zimą. I zapotrzebowaniu.
Jak myślicie? Jakie sprawy podkreślić?
Nowa_Sztno pisze:Super, zapraszam
W szkołach nie byłam.
A teraz jeszcze z innej beczki: znalazłam przed chwilą na jednym wątku wpis id4 o ich nowym portalu kotów do adopcji: http://kociaczek.com.pl/
Myślę, że warto Wasze DT tam zamieścić
joanna3113 pisze:Zaczynam w niedziele ogłoszenia kotów, ogłoszę koty i na tym portalu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, zuzia115 i 85 gości