Ale niestety teraz to niemożliwe - w domu mam bardzo chore trzy kocie seniorki i muszę im zapewnić te ostatnie tygodnie czy miesiące bez stresu dokocenia maluchami...

A puki co mogę się jedynie pozachwycać oglądając fotki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ambrozja06 pisze:Witam Dorotko![]()
Mam wielką przyjemność przystąpić do castingu na najlepszy STAŁY DOMEK dla białej BB![]()
![]()
![]()
Uzyskałam wszelką akceptację ze strony mojego TZ (czeka mnie operacja stawu biodrowego,endoproteza,wiosną, więc pomoc męża przez jakiś czas będzie mi potrzebna )![]()
![]()
Właśnie przed chwilą przyszedł do mnie i powiedział;DZWOŃ WRESZCIE DO DORCI![]()
![]()
![]()
No to dzwonię![]()
![]()
![]()
Czekamy wszyscy z UFKĄ![]()
DANA
Kotina pisze:Mam nadzieję, że Duźi od Ufki zdecydują się na adopcję BB - one są jak siostry. Malutka białaska miałaby też taki wspaniały domek jaki wybrałaś, Dorciu, dla Ufki![]()
ambrozja06 pisze:Witam Dorotko![]()
Mam wielką przyjemność przystąpić do castingu na najlepszy STAŁY DOMEK dla białej BB![]()
![]()
![]()
Uzyskałam wszelką akceptację ze strony mojego TZ (czeka mnie operacja stawu biodrowego,endoproteza,wiosną, więc pomoc męża przez jakiś czas będzie mi potrzebna )![]()
![]()
Właśnie przed chwilą przyszedł do mnie i powiedział;DZWOŃ WRESZCIE DO DORCI![]()
![]()
![]()
No to dzwonię![]()
![]()
![]()
Czekamy wszyscy z UFKĄ![]()
DANA
neron pisze::crying: jeszcze ten sweterek
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 124 gości