Ale nie rozkręcę śrubeczek. Wysuszyłam suszarką co sie dało, na szczęście karta OK, przełożona do innego telefonu - działa. Ale to dotykowy i go normalnie nie znosze

JAK KTOS MA STARY SONY ERICSON NA ZBYCIU CHETNIE ODKUPIĘ !!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Ja też będę życ, bo muszę!!
Tylko mam przed soba coś naprawdę mega trudnego i ciężkiego do przejścia... Żyję w takim stresie, że nawet oddech mam płytki...
najszczesliwsza pisze:Trzymam kciuki za wszystko, za co tylko trzeba.
Świat mnie wykańcza. 2 zbieraczki zgłosiły się jako chętne by ratować kociaki naszej Moniki...
jasdor pisze:To tak właśnie zrobiła![]()
Ale nie rozkręcę śrubeczek. Wysuszyłam suszarką co sie dało, na szczęście karta OK, przełożona do innego telefonu - działa. Ale to dotykowy i go normalnie nie znosze![]()
JAK KTOS MA STARY SONY ERICSON NA ZBYCIU CHETNIE ODKUPIĘ !!!!
villemo5 pisze:No. To moja koleżanka, o ktorej drzewiej się tak szumnie tu rozpisywałam dziś dostała wypowiedzenie... I teraz muszę przeżyć z nią jeszcze 2 tygodnie.
O ja pierd.........
villemo5 pisze:No. To moja koleżanka, o ktorej drzewiej się tak szumnie tu rozpisywałam dziś dostała wypowiedzenie... I teraz muszę przeżyć z nią jeszcze 2 tygodnie.
O ja pierd.........
Monikaa pisze:villemo5 pisze:No. To moja koleżanka, o ktorej drzewiej się tak szumnie tu rozpisywałam dziś dostała wypowiedzenie... I teraz muszę przeżyć z nią jeszcze 2 tygodnie.
O ja pierd.........
moze tez sie okazac, ze chociaz na koniec bedzie chciala zrobic dobre wrazenie. Na wzpowiedzeniu ludzie zaskakuja![]()
Dziekuje za wsparcie )klawiatzra mi oszalala,koniec pisania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, squid i 166 gości