Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patmol pisze:ale Krecik wydawało mi się, że jest w DS
warszawianka pisze:Dobrt wieczor szanownym Paniom!Wlasnie wrocilam ze szpitala i czytam.Dzwonila pani z Wloclawka,z rozmowy wynikalo ze boi sie zeby Rude nie zdominowaly domowego.Podobno juz tak bylo i kot zostal zwrocony.Wiec nie wiem....Rozmowy nie dokonczylysmy bo zdechla moja komorka.A czy sa jakies wiesci o Ince,Tolku,Burasce i innych? A my.....Siedzimy dzieciom na glowie,nie zanosi sie na szybki powrot do Wolki.Dzis byla konsultacja-nici z wyjscia ze szpitala -profesor rozmysla nad przeszczepami skory.Pozdrowienia dla Wszystkich Pan .T
Carmen201 pisze:Więc tak: Chłopaki się cudnie razem bawią, śpią, wspierają się, byłoby wspaniale, gdyby pojechali razem, zwłaszcza dla Drapcia, który jest delikatny taki..
Fredzik jest spełnieniem marzeń o Kocie Garfieldzie, duży, przemizasty, miły w dotyku, rozmruczany i w ogóleNatomiast Drapcio jest delikatniejszy, drobniejszy i sprytniejszy
Wyprzedza Fredzia w dystansie do miski. Głaskany mruczy i tuli się ale jeszcze nie przychodzi sam na głaski, na razie przygląda się co robię z Braciszkiem
Zróbmy tak: w jakim czasie jesteście w stanie rozstrzygnąć kwestię nowych domów? Nie róbcie nic na siłę proszę bo to tak fajne Koty, że szkoda je wysłać do złego domu. Jeśli będzie to jeszcze tak jakoś tydzień, to damy radę, natomiast dłużej niestety nie - moje Koty znoszą to tak sobie. Natomiast muszę w takim razie wdrożyć ich leczenie - obaj mają wycieki z oczek (to nie jest chyba kk bo nie ropne, bardziej woda brudząca futerko), świerzba troszkę i Drapcik ma te łyse placki na grzbiecie.
Nie mieli książeczek zdrowia? To gdzie zostały wpisane wyniki testów na fiv i felv?
Zdjęcia zrobię niedługo i prześlę.
Randa pisze:Nie ma jej na czarnej liście, więc posyłam wszystkie dane do wizyty
Ps, dzwoniła pani w sprawie adopcji Szarejpodesłałam do pooglądania inne kotki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 226 gości