WólkaZal- testujemy koty

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 12, 2012 7:21 Re: WólkaZa- będzie wizyta pa we WŁOCŁAWKU (dwa rude w TDT)

ale Krecik wydawało mi się, że jest w DS

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw kwi 12, 2012 7:24 Re: WólkaZa- będzie wizyta pa we WŁOCŁAWKU (dwa rude w TDT)

Patmol pisze:ale Krecik wydawało mi się, że jest w DS

ale go nie wymieniłas na liście kotów w Ds-ach

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Czw kwi 12, 2012 7:27 Re: WólkaZa- będzie wizyta pa we WŁOCŁAWKU (dwa rude w TDT)

czyli w DS jest 13 kotów, a w DT 5 -i wtedy się zgadza

obecnie
W Wólce zostały jeszcze 3 koty (u pinokio w TDT Sprtyciarz, Gunia i Myszka)

W DT jest jeszcze -5 kotów
-w Warszawie -2 koty ( Drapek, Fred w TDT u Carmen)
-w Białymstoku -1 kot (Tygryska)
-w Poznaniu -2 koty (Groszek i Miluś)

Już 13 kotów jest w DS.
1. Lawenda 5 lat - w DS

2. Malwinka - w DS

3. Zuzia 3 lata spokojna przytulaska - już w DS w Łomiankach -od 19 stycznia 2012 r.

4. Jotka - w DS

5.Bronka -w DS u Ewona1

6. Mandarynka w DS u Ewona1

7. Czarna już w DS w Łomiankach -od 19 stycznia 2012 r.

8 Kacper , duży, waży ok 8 kg - w DS od 4 lutego 2012

9. Pirat (kocurek)4-5 lat - W DS -od 4 lutego 2012

10. Inka (w Warszawie)

11. Tolek

12. Buraska
13. Krecik

Szara za Tęczowym Mostem

Patmol

Post » Czw kwi 12, 2012 7:42 Re: WólkaZa- będzie wizyta pa we WŁOCŁAWKU (dwa rude w TDT)

no tak. 13 - DS, 5 + 3 DT, 1 kiteńka w niebie...
Carmen anioł rudzików dokona przeserwisowania - czy mamy wiedze o stanie forsy w Kstorze? czy cośzostało po leczeniu szareńki? tak czy inaczej musimy zrobic zrzutę dziewczęta i chłopcy! odrobaczanie, może konieczny stroghold na świerzba, krople do oczek czy jakis ogólny antybiotyk - no zoabzczymy co wet powie i zrobi.

Mamrot

Post » Czw kwi 12, 2012 8:33 Re: WólkaZa- będzie wizyta pa we WŁOCŁAWKU (dwa rude w TDT)

Ja przelałam ostatnio kasę z bazarku, z tego co pamiętam 70 zeta.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw kwi 12, 2012 9:52 Re: WólkaZa- będzie wizyta pa we WŁOCŁAWKU (dwa rude w TDT)

napisałamm jeszcze do jaany, czy tej pani z Włocławka nie ma na czarnej liście
jak dotąd nic nie potwierdza, aby coś było nie tak :D
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Czw kwi 12, 2012 10:25 Re: WólkaZa- potrzebna wizyta pa we WŁOCŁAWKU (dwa rude w TD

warszawianka pisze:Dobrt wieczor szanownym Paniom!Wlasnie wrocilam ze szpitala i czytam.Dzwonila pani z Wloclawka,z rozmowy wynikalo ze boi sie zeby Rude nie zdominowaly domowego.Podobno juz tak bylo i kot zostal zwrocony.Wiec nie wiem....Rozmowy nie dokonczylysmy bo zdechla moja komorka.A czy sa jakies wiesci o Ince,Tolku,Burasce i innych? A my.....Siedzimy dzieciom na glowie,nie zanosi sie na szybki powrot do Wolki.Dzis byla konsultacja-nici z wyjscia ze szpitala -profesor rozmysla nad przeszczepami skory.Pozdrowienia dla Wszystkich Pan .T

czerwone lampki! owszem mi też się zapaliły.zdominowanie jakie miało miejsce a jakiego się obawia? bo pewne jest to, że na poczatku albo i dłuższy czas, zanim sie do siebie przyzwyczaja to może być w domu ciężej, inaczej, wymaga to dużego zrozumienia od Duzego, bo ta"dominacja"której sie obawia to może byc zwykłe utrudnienie bo są 3 mordki do glaskania, obsługi i uwagi. pewnie do niesnansek może dochodzić, ale nawet gdyby pers się nieco wycofał to 50 % zalezy od Dużego i tego jak sprawy poprowadzi. owszem fajnie żeby rezydent miał towarzyszy, ale nie bedą to natychmiast jego wielcy przyjaciele i zabawki... no takie wieści mnie zawsze letko usztywniają. a możecie skonkretyzowac kto co i jak na czarnej liście z Włocławka? bo to może mieć związek własnie z tym oddaniem kota!

Mamrot

Post » Czw kwi 12, 2012 10:35 Re: WólkaZa- potrzebna wizyta pa we WŁOCŁAWKU (i wa-wa ursyn

Carmen201 pisze:Więc tak: Chłopaki się cudnie razem bawią, śpią, wspierają się, byłoby wspaniale, gdyby pojechali razem, zwłaszcza dla Drapcia, który jest delikatny taki..
Fredzik jest spełnieniem marzeń o Kocie Garfieldzie, duży, przemizasty, miły w dotyku, rozmruczany i w ogóle :) Natomiast Drapcio jest delikatniejszy, drobniejszy i sprytniejszy :mrgreen: Wyprzedza Fredzia w dystansie do miski. Głaskany mruczy i tuli się ale jeszcze nie przychodzi sam na głaski, na razie przygląda się co robię z Braciszkiem :)

Zróbmy tak: w jakim czasie jesteście w stanie rozstrzygnąć kwestię nowych domów? Nie róbcie nic na siłę proszę bo to tak fajne Koty, że szkoda je wysłać do złego domu. Jeśli będzie to jeszcze tak jakoś tydzień, to damy radę, natomiast dłużej niestety nie - moje Koty znoszą to tak sobie. Natomiast muszę w takim razie wdrożyć ich leczenie - obaj mają wycieki z oczek (to nie jest chyba kk bo nie ropne, bardziej woda brudząca futerko), świerzba troszkę i Drapcik ma te łyse placki na grzbiecie.
Nie mieli książeczek zdrowia? To gdzie zostały wpisane wyniki testów na fiv i felv?

Zdjęcia zrobię niedługo i prześlę.

no i błagam dziewczęta szukajcie DT dla chłopaków, do Pinokio nie powinny jechać absolutnie... jeju niech się cud nastepny stanie... DT w Wawie !!!!! DS cudny - niech się stanie... ech.

Mamrot

Post » Czw kwi 12, 2012 11:22 Re: WólkaZa- pilnie potrzebne DT Wa-wa dla 2 Rudych, domowyc

no to zmieniam tytuł -może akurat 8)

Patmol

Post » Czw kwi 12, 2012 11:57 Re: WólkaZa- pilnie potrzebne DT Wa-wa dla 2 Rudych, domowyc

Nie ma jej na czarnej liście, więc posyłam wszystkie dane do wizyty

Ps, dzwoniła pani w sprawie adopcji Szarej :( podesłałam do pooglądania inne kotki
ObrazekObrazek

Randa

Post » Czw kwi 12, 2012 12:10 Re: WólkaZa- pilnie potrzebne DT Wa-wa dla 2 Rudych, domowyc

Randa pisze:Nie ma jej na czarnej liście, więc posyłam wszystkie dane do wizyty

Ps, dzwoniła pani w sprawie adopcji Szarej :( podesłałam do pooglądania inne kotki

no może cos jej wpadnie w oko, w serce itp.

Mamrot

Post » Czw kwi 12, 2012 12:14 Re: WólkaZa- pilnie potrzebne DT Wa-wa dla 2 Rudych, domowyc

A wiadomo co z adopcją Melby/ Tygryski u janna019, co na raz trzy zapytania były?

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Czw kwi 12, 2012 14:07 Re: WólkaZa- pilnie potrzebne DT Wa-wa dla 2 Rudych, domowyc

Wizyta w sprawie rudasów jutro po 17, będziemy wiedzieli na czym stoimy.
Melba nadal na DT.
ObrazekObrazek

Randa

Post » Czw kwi 12, 2012 14:36 Re: WólkaZa- pilnie potrzebne DT Wa-wa dla 2 Rudych, domowyc

Randa masz podpięty banerek z Tolciem i Buraską?
a Gunia, Myszka i sprytek są u Pinokio. Może jednak warto banerek z wszystkimi kotami na DT zrobić?

Mamrot

Post » Czw kwi 12, 2012 17:11 Re: WólkaZa- pilnie potrzebne DT Wa-wa dla 2 Rudych, domowyc

Przybywam po nieobecności na tym wątku.
Może mi ktoś nakreślić jak sytuacja wygląda obecnie?
Tzn. ile kotów, gdzie szuka domu ? Jakie są aktualne potrzeby? Gubię się na tym forum :oops:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

[poprzednia][następna]