jeden w Warszawie czarny ok 2 letni kocurek, drugi w innym mieście ( celowo nie podaję miejsca pobytu)
kotka biało kremowa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:Dalia...
Masz już wszystkie koty...z okładem...i nadróbką...
(Amka nie sika.Weź Oskiego na Xanax...)
Ja się martwię o Blusię ,persiczkę oddaną przez właścicielkę...jest trudna i jest z nią niedobrze...a ja nie mogę pomóc...
kotkins pisze:Leki p/lękowe działają poprawiając nastrój.Może chwyci??Może jemu kurcze COŚ nie pasuje??
Wiesz...jakby pomogło...żyłabym szczęśliwsza ciutek...
A dajesz mu CalmAida i ma obrożę??
Masz zdjecie czarnego mco???
Kotkins -zbieraczka...
dalia pisze:dobry i tani dr Darek Pawlak ul. Wachowiaka 10 - chodzę tam z moimi kotami i sobie chwalę - ćwiczymy pnn
dobra i nie tania dr Agnieszka Sobieralska (Kotkins ma inne zdanie) w Akademickiej na Wojska Polskiego - nerki ma przećwiczone
dr Ola pod wieżą (ta o której pisze Kotkins) nie jest zła (wg opinii ale ja do niej nie chodzę)
anna57 pisze:dalia pisze:dobry i tani dr Darek Pawlak ul. Wachowiaka 10 - chodzę tam z moimi kotami i sobie chwalę - ćwiczymy pnn
dobra i nie tania dr Agnieszka Sobieralska (Kotkins ma inne zdanie) w Akademickiej na Wojska Polskiego - nerki ma przećwiczone
dr Ola pod wieżą (ta o której pisze Kotkins) nie jest zła (wg opinii ale ja do niej nie chodzę)
Dr Oli już pod wieżą nie ma![]()
Razem z mężem, Andrzejem, wyprowadzili się do Srody, tam będą mieć swój gabinet![]()
Nie mam weta
dalia pisze:anna57 pisze:dalia pisze:dobry i tani dr Darek Pawlak ul. Wachowiaka 10 - chodzę tam z moimi kotami i sobie chwalę - ćwiczymy pnn
Razem z mężem, Andrzejem, wyprowadzili się do Srody, tam będą mieć swój gabinet![]()
Nie mam weta
Ania niech stracę i stoję w kolejkach![]()
idź do Pawlaka i przetestuj go - ma gabinet koło V oddziału PKO na Śmiałego - to nie daleko
anna57 pisze:dalia pisze:anna57 pisze:dalia pisze:dobry i tani dr Darek Pawlak ul. Wachowiaka 10 - chodzę tam z moimi kotami i sobie chwalę - ćwiczymy pnn
Nie mam weta
Ania niech stracę i stoję w kolejkach![]()
idź do Pawlaka i przetestuj go - ma gabinet koło V oddziału PKO na Śmiałego - to nie daleko
A Ty tam chodzisz?
Dobry jest? Podaj mi godz. przyjęć
kotkins pisze:Słuchajcie pamiętacie te 5 persów u Kasi?
No więc dwa wróciły z adopcji.Wiem to od Neigh.
Wróciły bo smarczą.Zdaje się,że Leon i Mały.
Siedzą w Kocim Świecie, potrzebują leczenia, opieki...serca.
Mam w piwnicy wolne miejsce.Na razie jest tam za zimno,ale tak za 2-3 tygodnie...Małż już namówiony, mama ostatnio ma fazę uwielbienia persów (wie,że przegięła z wycięciem dooopki amelijskiej),więc łyknie to.
Mam wątpliwości czy zdołam oddać.I czy ktoś weźmie.
Poradźcie mi coś.
Nie wiem czy ja mogę/powinnam być DT.
kotkins pisze:...
Mam wątpliwości czy zdołam oddać.I czy ktoś weźmie.
Poradźcie mi coś.
Nie wiem czy ja mogę/powinnam być DT.
Użytkownicy przeglądający ten dział: asoio i 56 gości