moorland pisze:Zawsze można do niego napisać, może sam wyjaśni o co mu chodziło memberlist.php?mode=viewprofile&u=31342
pewnie wyjaśni tutaj ale w eter już poszło
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moorland pisze:Zawsze można do niego napisać, może sam wyjaśni o co mu chodziło memberlist.php?mode=viewprofile&u=31342
itaka pisze:Oni się zajmą ... tak mnie drażni jak inni sobie przypisują nasze wypociny.
kasia_5000 pisze:Zorlis pisze:Mogę iść jutro na PKP, dzisiaj się ze wszystkim nie wyrobię
Dzięki! Uzupełniłam.
Jarka pisze:filo pisze:Niech mi ktoś powie, że źle usłyszałam dzisiaj w TOK FM, że koty na dworcu wyłapywały wolontariuszki fundacji Zwierzęta i My i że to ta fundacja się nimi zajęła. To była audycja między 17 a 18.
Właśnie słucham - http://www.tok.fm/TOKFM/0,0.html
25:17 - Jerzy Duszyński mówi "nasze wolontariuszki", chociaż moim zdaniem z kontekstu może chodzić o wolontariuszki poznańskie w ogóle lub wolontariuszki fundacji wymienionych wcześniej przez p. Kasprowiczową.
kasia_5000 pisze:Aktualny grafik - dopiero teraz, bo dopiero wieczorem wróciłam do Poznania po kilkudniowym wyjeździe.
GRAFIK 19.03 - 25.03
PKP
pn. - MartaK
wt. - Zorlis
śr. - Zorlis
czw. - paula_kropcia
pt. - Jarka (stały dyżur)
sob. - merka_85 (stały dyżur)
ndz. -
Składowa
pn. - KasiaP (stały dyżur)
wt. - TŻ KMagda (stały dyżur)
śr. - Zorlis
czw. - TŻ KMagda (stały dyżur)
pt. -
sob. -
ndz. -
Ktoś chętny?
Molli pisze:Koleżanka siostry szuka kotki, która zamieszkałaby u jej dziadków.
Wiek - tak mniej więcej do roku. Mieszkanie w bloku, brak innych zwierząt.
Dom do sprawdzenia.
Molli pisze:Mam pytanie czy Lola jest gdzieś w Poznaniu i czy jest odrobaczona i zaszczepiona?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, Google [Bot] i 81 gości