Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pinokio_ pisze:O jej, Chiara, "przygnieciona długami" jest Operacja Zabieg? No nieeee!!!!
Kochane kobiety, musimy temu zaradzic. Co zrobic zeby to zmienic? Kto ma pomysły?
Zosik pisze:Chiara my z dziewczynami zapoczątkowałyśmy Nową Świecką Tradycję, a mianowicie bazarek RZDNNP (link w moim podpisie - można zajrzeć, przeczytać o co chodzi i przy okazji uśmiechnąć się). Aktualnie bazarkujemy dla fundacji Tara, ale jak tylko skończymy (chyba w czwartek), to kolejny robimy dla Operacji Zabieg!
Chiara pisze:Zosik pisze:Chiara my z dziewczynami zapoczątkowałyśmy Nową Świecką Tradycję, a mianowicie bazarek RZDNNP (link w moim podpisie - można zajrzeć, przeczytać o co chodzi i przy okazji uśmiechnąć się). Aktualnie bazarkujemy dla fundacji Tara, ale jak tylko skończymy (chyba w czwartek), to kolejny robimy dla Operacji Zabieg!
Bazarki są bezcenne w obecnej sytuacji.
VeganGirl85 pisze:Podlinkowałam wydarzenie dziesięciozłotowe do swojego prokastracyjnego wydarzenia, sama też zdecydowałam się wesprzeć OZ kwotą 25 zł miesięcznie. Mam nadzieję, że szybko uda Wam się zebrać potrzebne fundusze i pomagać tak jak do tej pory albo jeszcze efektywniej przy wsparciu życzliwych osób![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 566 gości