TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 21, 2012 11:39 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob sty 21, 2012 17:50 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

w poniedzialek bede probowala albo jeszcze raz zadzwonic w sprawie wystaw w realu albo sie tam przejde osobiscie, bo mnie rozlaczylo przy poprzedniej rozmowie, a zdazylam sie tylko dowiedziec, ze p.dyrektor zgodzila sie tylko na jedna grupe, czyli albo edano albo my. To bedzie do wyjasnienia.

Sluchajcie, Justa pilnie potrzebuje kogos, kto moglby jej naprawic garderobe. Maniek zawisl dzis na niej i zerwal caly wieszak, hak wyrwany ze sciany calkowicie. Wieszak wisi na 1 haku, moze spasc na zwierzaki albo na Juste! Sprawa na gwalt, na juz, natychmiast, doslownie!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob sty 21, 2012 23:05 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie sty 22, 2012 20:09 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Cioteczka Phanta się wstępnie zapisuje na imprezkę. :wink:
Tylko jak to u nas wszystko okaże się w ostatniej chwili :evil:

Super :ok: euastachy bardzo sie ucieszy :lol:
A czy jeszcze któraś cioteczka pisze sie na imprezkę Eustaszkową ?

Dziś do adopcji poszedł Morfeusz , mam nadzieje że sie szybko zaaklimatyzuje sie :) A poszedł do córki od Pani która kilka lat temu adoptowała już ode mnie kotkę a teraz wyszła za mąż i tez chce mieć u siebie kota a mają już psa :) Mam nadzieje że sie dogadają :)

Ozziemu musiałam wczoraj wyjąć cewnik , bo bardzo sie denerwował , zaczął nawet mnie gryźć , ale jak go wyjęłam poczuł sie znacznie lepiej zaczął lepiej jeść no ale nie sika sam :crying: Jutro jade z nim do weta.

A Fibi po zastrzykach o wiele lepiej chodzi , nawet biega po schodach i chce szaleć z piłeczką , jutro jedziemy do weta na kolejny zastrzyk .

Do weta też jadę z Karolkiem bo ma problem z zębami .

A z Tofim jest lepiej , znacznie lepiej W sobotę rano nie było siku na wersalce i dzis tez nie ale wyprowadzam go w nocy jeszcze po 12 tej i rano nie późnej niż 5 rano a potem to juz normalnie o 9 tej i tak dalej ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie sty 22, 2012 21:00 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Morfi to fajowski kot, myślę że się dogada i :ok: :ok: :ok: :ok: Za to.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Za Ozzinka i resztę futerek!
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie sty 22, 2012 21:07 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Przed chwilka rozmawiałam z domkiem Morfiego , na razie nie je ( u mnie pojadł sobie bardzo ładnie ) i jest troszkę wystraszany bo pies na niego naszczekał , ale bez agresji . A teraz sobie śpi w sypialni :) Jutro będą fotki i jego i Ninki ( adoptowanej kilka lat temu która została u mamy )
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon sty 23, 2012 0:09 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Morfeuszku... badz szczesliwy w nowym domku, bo zaslugujesz na to, by byc kochanym i szczesliwym kotkiem :) :1luvu: :1luvu: Cisze sie, ze mialam okazje Cie poznac i pomiziac :) :1luvu: Jestes slicznym, slodkim koteczkiem, przylepka kochana i na pewno bedziesz dla nowych Duzych najlepszym przyjacielem :ryk: Obiecuje odwiedzic Cie za jakis czas, gdy juz sie zaaklimatyzujesz :) :1luvu:

Ozzinku... Myslami jestem wciaz z Toba cokolwiek sie wydarzy.
Jutro decydujaca wizyta u wetow... Jesli oni stwierdza, ze nie ma juz swiatelka w tunelu dla naszej kochanej, kociej maskotki... Z bolem, wielkim bolem... ale przeciez nikt nie chce, by cierpial. Jesli beda widzieli jakies szanse, to sie je wykorzysta maksymalnie. Wszystko wiec zalezy od tego, czy Ozzi zacznie siusiac sam i od decyzji wetow.

Kociara82

Post » Pon sty 23, 2012 0:56 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z347624367
zajrzyjcie tam, moze Urwis by sie nadawal?

Kociara82

Post » Pon sty 23, 2012 9:28 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Puchatku ... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon sty 23, 2012 14:50 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Ozzinku kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:
Buziaczki dla Ciebie i reszty kocio-psiego Towarzystwa :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon sty 23, 2012 20:59 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Drogie cioteczki!

Stala sie rzecz niesamowita, cud normalnie! :ok:
Kiedy odebralam dzis tel od Justyny bylam swiecie przekonana, ze beda zle wiesci. A uslyszalam, ze Ozzi w nocy wysiusial sie sam 8O doznalam szoku 8O Naprawde spodziewalam sie najgorszego, a tu taka niespodzianka :1luvu: Nawet weci sa zaskoczeni :1luvu:
Ja juz poprostu slow nie mam na tego kota... :1luvu:
Ozzinku, jestes WSPANIALY :1luvu:

Kociara82

Post » Pon sty 23, 2012 21:02 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Bardzo się cieszę :)- trzymam kciuki :)-Agata

toztychy

Od: Pt wrz 16, 2011 17:45

Post » Pon sty 23, 2012 21:20 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:Drogie cioteczki!

Stala sie rzecz niesamowita, cud normalnie! :ok:
Kiedy odebralam dzis tel od Justyny bylam swiecie przekonana, ze beda zle wiesci. A uslyszalam, ze Ozzi w nocy wysiusial sie sam 8O doznalam szoku 8O Naprawde spodziewalam sie najgorszego, a tu taka niespodzianka :1luvu: Nawet weci sa zaskoczeni :1luvu:
Ja juz poprostu slow nie mam na tego kota... :1luvu:
Ozzinku, jestes WSPANIALY :1luvu:
:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: a to za siuranko i w ogóle za całokształt :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pon sty 23, 2012 23:57 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Ciotko Kociaro kobieto małej wiary 8)
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon sty 23, 2012 23:58 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Morfeuszek już u siebie :ok:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]