Nic nie jest tak proste jak być powinno.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skwareek pisze:A co do głosowania to chyba jeszcze koty z Lubonia są zgłoszone przez Mulesię.
Mulesia pisze:Molli pisze:Drogie Czarownice.
Nie jestem w stanie przeczytać tych wszystkich waszych wątków![]()
Czy dobrze zrozumiałam, że każdego miesiąca w tym temacie są zgłaszane kocie biedy i później jest głosowanie które koty otrzymają pomoc od Czarownic?
Jeżeli tak, to zgłaszam koty z Lubonia: viewtopic.php?f=1&t=132391
Pozdrowienia dla wszystkich Czarownic
Rzeczywiście sytuacja wymaga pilnego działania, ale wydaje mi się, że potrzebującego może zgłosić tylko czarownica.
Uważam, że ten przypadek "kwalifikuje" się do takiego zgłoszenia.
Niniejszym zatem zgłaszam oficjalnie Molli i koty z Lubonia jako kandydata do pomocy Paktu.
20-30 chorych, niewysterylizowanych kotów.
Aż strach pomyśleć co się stanie, jak nastąpi wysyp kociąt![]()
Przyda się każdy grosz. Na leczenie, sterylki i karmę
Nie wiem, kto wygra głosowanie ( tyle kociego nieszczęścia wokół), ale warto przynajmniej dać szansę lubońskim kotom.
Oczywiście będę monitorować wątek.
Zaraz idę go sobie zaznaczyć.
AniHili pisze:A jak chłop dobry, spokojny, mega-opiekuńczy i chciałby się żenić, a w moim, głupim łebku coś cały czas twierdzi "nie"?![]()
Nic nie jest tak proste jak być powinno.
AYO pisze:Dzięki skwareek![]()
Kochana, faceta trzeba trzymać krótko - góra dwa, trzy lata![]()
Zdaje się, że Ciebie nie trzeba przekonywać w temacie CZY tylko kibicować w działaniach JAK - zgadza się?
No to ja Ci kibicuję z głebi mej duszy ponurej![]()
![]()
![]()
![]()
AYO pisze:A![]()
I prosiła, żeby Ci podziękować za ciepłe słowa pod jej adresem
AYO pisze:Kochana, faceta trzeba trzymać krótko - góra dwa, trzy lata![]()
pomponmama pisze:Ja tylko na chwilkę, w przeciągu...
1. Czytałam tego Unsa - tak piękne, że aż mam ochotę między bajki włożyćW związku z tym zapytowywuję się uprzejmie; azaliż ktoś owo zjawisko widział na osobiste oczy? Bo normalnie jestem w szoku i wierzyć mi się nie chce, że on ma 15 lat.
![]()
skwareek pisze:AYO pisze:Kochana, faceta trzeba trzymać krótko - góra dwa, trzy lata![]()
O kurde to będzie moja nowa myśl przewodnia![]()
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], squid i 156 gości