Startujemy w Krakvecie!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 20, 2011 22:07 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

krynia08

Post » Pon cze 20, 2011 22:12 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

Pa, pa
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Wto cze 21, 2011 7:10 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

A u mnie już wtorek, dalej zapracowany że glowa boli:evil:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Wto cze 21, 2011 7:24 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

Witam się :)
Thorkatt wkrótce wakacje :) :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Wto cze 21, 2011 7:27 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

Obrazek
krynia08

Post » Wto cze 21, 2011 7:34 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

mamut pisze:Rozczulający filmik z kocią mamą przytulającą swoje miauleństwo http://www.youtube.com/watch?v=ZS0hxP01 ... r_embedded

A te kicie to mieszkają w stanach i to są kotki kuzynki mojej znajomej z pracy :wink: (mam nadzieję że potem ją wysterylizuje..)
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto cze 21, 2011 7:36 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

JaEwka pisze:
mamut pisze:Rozczulający filmik z kocią mamą przytulającą swoje miauleństwo http://www.youtube.com/watch?v=ZS0hxP01 ... r_embedded

A te kicie to mieszkają w stanach i to są kotki kuzynki mojej znajomej z pracy :wink: (mam nadzieję że potem ją wysterylizuje..)

jaki ten świat jest mały :ryk:
krynia08

Post » Wto cze 21, 2011 7:39 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

A no :D
Obrazek

JaEwka

Post » Wto cze 21, 2011 7:53 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

DZIEWCZYNY NASZ ANIOŁ SKARBONKOWY MaryLux
JEST W POTRZEBIE
:!: ------ Informacja z ostatnich chwil, Psotek jeszcze co najmniej przez dwa tygodnia ma dostawać kroplówki.
Mary zakupiła dla niego saszetkę conva i tutaj prośba do osób z Wrocławia, gdzie można jeszcze je dostać we Wrocławiu, ta była ostatnia, kolejne mogą mieć najwcześniej w piątek. Kupiła również tackę specjalistyczna animondy. Psotek oprócz kroplówki dostaje leki antybiotyk, rozkurczowe i witaminy.
Mam upoważnienie do wysłania numeru konta, zaraz do zainteresowanych roześlę.
Mary bardzo dziękuje za wsparcie i to finansowe i to duchowe, w obecnej sytuacji każdy grosz i kciuk się liczy.
viewtopic.php?f=1&t=128762&p=7617348#p7617348
krynia08

Post » Wto cze 21, 2011 8:01 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

Kryniu wyślij mi, sama nie mam dużo ale jakiś grosik się znajdzie
Obrazek

JaEwka

Post » Wto cze 21, 2011 8:02 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

Przeklejam ze sowjego wątku

JaEwka pisze:No makabra jakaś :evil: Dzowni wczoraj babka i się pyta o dwie trikolorki, i znów od razu kiedy można je zobaczyć ..to ja mówię że no najpierw to ja bym w ogóle chciała porozmawiać przez telefon bez tego nie będzie żadnej wizyty (nie będę wpuszczać do domu osoby z którą nawet dwóch zdań nie zamieniłam skąd mam wiedzieć kto to jest... :roll: ) pani była tym faktem bardzo zdziwiona :| po chwili rozmowy wyszło że szuka kota dla jakieś babki bo u nich w EKO Straży takich nie ma (to ja sobie myślę cholera jak komuś zależy na kocie to ma sam dzownić a nie przez osoby trzecie...) drążyłam trochę temat i się pytam czy to domek wychodzący czy nie wychodzący, pani mówi że wychodzący coś mi się w głowie zaczęło świecić, i się pytam gdzie ten domek i się okaząło że jest to dom tej babki z Obornik której trikolorowa kotka wpadła pod auto i do tego była w ciąży... to ja mówię do niej że ja tej pani kotów nie oddam bo juz z nią rozmawiałam, a ona się pyta dlaczego :| to ja mówię o tej sytuacji z koteczką na co babka że tamta ma tylko kocurka przecież, ja mówię że tak w tej chwili ma bo tamtą auto przejechało i ja takiej osobie nie oddam kota po za tym wolałabym domek niewychodzący, na co ta sie pyta ale dlaczego i co nie odda pani ani jednego do domu wychodzącego??? !!! (za przeproszeniem co ją to .... ) mówię że nie, a ta dalej ale dlaczego, ja mówię że własnie dlatego że kazda osoba oferująca dom wychodzący miała kota którego samoochód zabił i nie dam do takiego domu kota bo nie chce żeby tak skończył na co UWAGA! babka mi mówi że ona mieszka na tej samej ulicy co tamta babka i że ona też ma koty wychodzące i jak któregoś auto przejedzie to taka kolej rzeczy - noo maaaasakra !!!!!!!! Osoba z eko straży !!!
Obrazek

JaEwka

Post » Wto cze 21, 2011 8:03 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

JaEwka nie mam konta ale zaraz napiszę prośbe o konto to ci wkleje :ok: ja też chociaż małego grosza dorzuce :oops:
krynia08

[poprzednia][następna]