PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 07, 2011 10:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

joarkadia pisze:Dziś miałam rodzić..... 2 miesiące przed czasem 8O
Ale przyznam się szczerze, że właśnie dziś zaczełam pakować dopiero torbę z rzeczami dla małej.... :oops:

Pamiętam, jak nam napisałas, że koty omijaja brzuch z uwagi na to, co ma nastąpić we wrzesniu :mrgreen:

No to ciekawe kiedy nastąpi!!! Lipcowe dzieci sa cudne :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lip 07, 2011 10:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Koty zmieniły preferencje - układają się tylko pyszczkami na brzuchu, siedząc w powietrzu czasami.... :ryk:
Termin mam na 7 września, ale wszystko zależy od mojego stanu zdrowia.... a z tym jest kiepsko :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Czw lip 07, 2011 11:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

villemo5 pisze:
joarkadia pisze:Dziś miałam rodzić..... 2 miesiące przed czasem 8O
Ale przyznam się szczerze, że właśnie dziś zaczełam pakować dopiero torbę z rzeczami dla małej.... :oops:

Pamiętam, jak nam napisałas, że koty omijaja brzuch z uwagi na to, co ma nastąpić we wrzesniu :mrgreen:

No to ciekawe kiedy nastąpi!!! Lipcowe dzieci sa cudne :mrgreen:

a wrześniowe jeszcze cudniejsze :twisted:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw lip 07, 2011 11:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Kotka_doroty :strach: aż mnie zmroziło. Swego czasu moja starsza córka non stop się przewracała a potem żądała plasterków...W końcu wpadłam na genialny pomysł - piochtanina!odtąd co zaliczyła glebę - piochtanina na kolan. Świetnie się goiło a że kolana cudne fioletowe? no cóż :wink:

Właśnie stałam się uboższa o 400zł - za książki dla dziecka 8O

joarkadia pisze:Koty zmieniły preferencje - układają się tylko pyszczkami na brzuchu, siedząc w powietrzu czasami.... :ryk:
Termin mam na 7 września, ale wszystko zależy od mojego stanu zdrowia.... a z tym jest kiepsko :evil:

Masz lewitujące koty 8O :wink:
Ostatnio edytowano Czw lip 07, 2011 11:15 przez Asia_Siunia, łącznie edytowano 1 raz

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw lip 07, 2011 11:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

villemo5 pisze:Lipcowe dzieci sa cudne

kotka doroty pisze:a wrześniowe jeszcze cudniejsze

A sierpniowe najcudniejsze :P

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw lip 07, 2011 11:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

a już z 7 września to wogóle super .Jam jest siódmowrześniowa :mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw lip 07, 2011 11:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

becia_73 pisze:a już z 7 września to wogóle super .Jam jest siódmowrześniowa :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw lip 07, 2011 11:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Asia_Siunia pisze: Właśnie stałam się uboższa o 400zł - za książki dla dziecka

Witaj w klubie. :mrgreen:
Książki dla mojego syna ( IV klasa podstawówki ) kosztowały tyle samo.
Do tego wydałam jeszcze ok 300 zł na nowy tornister, zeszyty i inne przybory szkolne.
:evil:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw lip 07, 2011 11:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Kotko doroty o mamuniu Obrazek :roll: Kotam przyłóż na bolące :wink:

Joarkadio, jesteś niesamowicie pozytywnie nastawiona :ok: Choć w sumie jak pamiętam, ja też byłam do końca spokojna i w ogóle nie udzielało mi się oczekiwanie :) We wtprek byłam cały dzień na ogródku z mamą i obrzerałąm się truskawkami, a w nocy bach :mrgreen: A potem w południe dzidziuś :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw lip 07, 2011 11:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

No cóż skłonności do tłuczenia kolan to ja miałam zawsze :mrgreen: Zdążyłam się przyzwyczaić,tylko zapowiadają upały a ja na spodnie skazanam(cholera,cholera :evil: :evil: )

Odparzę se co nieco normalnie :twisted:

Oj,łamaga zemnie,łamaga :ryk: :ryk: :ryk:

psiama żeby ona chciała poleżeć spokojnie,to można by,ale to postrzelone lata z wizgiem po mieszkaniu ,warczy ,miauczy.Ogon zadarty,napuszony i hulaj duszo piekła nie ma,ledwie na zakrętach wyrabia :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw lip 07, 2011 11:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Kotko doroty, nie ma nic lepszego na poprawe nastroju niz taki napuszony wierzgacz podlatujący kłusem bocznym i spindalający w następnej chwili jakby się kurzyło :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw lip 07, 2011 11:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Dzięki AYO!

Do poniedziałku Siostry!

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw lip 07, 2011 11:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Baw się dobrze!!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lip 07, 2011 11:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

psiama pisze:Kotko doroty, nie ma nic lepszego na poprawe nastroju niz taki napuszony wierzgacz podlatujący kłusem bocznym i spindalający w następnej chwili jakby się kurzyło :mrgreen:

Zabawę mam przednią :ryk: :ryk:
Moja kochana wariatka :1luvu:

Teraz leży przy mnie brzuchola wystawiła i miziać każe,to miziam 8) mruczonko i podstawianie boczków,luubimy tak 8)
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw lip 07, 2011 12:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Mulesia pisze:
Asia_Siunia pisze: Właśnie stałam się uboższa o 400zł - za książki dla dziecka

Witaj w klubie. :mrgreen:
Książki dla mojego syna ( IV klasa podstawówki ) kosztowały tyle samo.
Do tego wydałam jeszcze ok 300 zł na nowy tornister, zeszyty i inne przybory szkolne.
:evil:

Moja też do IV klasy 8)

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

[poprzednia][następna]