POMÓŻMY FILUTCE

viewtopic.php?f=1&t=140402&p=8712019#p8712019
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iga5 pisze:Pomózmy Filutce bez noska Karmicileka nie daje juz rady. Kotka traci dach nad głowa i prosimy o środki na leczenie.
POMÓŻMY FILUTCE
jessi74 pisze:mam do przekazania malutką paczuszkę dla Fundacji Azyl Nadziei w Opolu , czy ktoś będzie jechał w najbliższym czasie?i mógłby przekazać ?
Thorkatt pisze:jessi74 pisze:mam do przekazania malutką paczuszkę dla Fundacji Azyl Nadziei w Opolu , czy ktoś będzie jechał w najbliższym czasie?i mógłby przekazać ?
Spytam mamy, kiedy moja siostra z Opola ma przyjechać, czy jeszcze przed świetami.
Jeśli coś niewielkiego to może wziąć, bo ona pociągowa.
jessi74 pisze:Thorkatt pisze:jessi74 pisze:mam do przekazania malutką paczuszkę dla Fundacji Azyl Nadziei w Opolu , czy ktoś będzie jechał w najbliższym czasie?i mógłby przekazać ?
Spytam mamy, kiedy moja siostra z Opola ma przyjechać, czy jeszcze przed świetami.
Jeśli coś niewielkiego to może wziąć, bo ona pociągowa.
niewielka paczuszka, kartonik taki jak po telefonie, tyle że płynne substancje, więc zwlekam z wysyłką pocztą....
byłoby fajnie
iga5 pisze:Pomózmy Filutce bez noska Karmicileka nie daje juz rady. Kotka traci dach nad głowa i prosimy o środki na leczenie.
POMÓŻMY FILUTCE
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Maniek19, sherab i 337 gości