Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
halinka1403 pisze:Cześć dziewczyny,Ale mam nerwa .Jeden syn się żeni,młodszy zdaje maturę. Juz sama nie wiem co gorsze. Dzisiaj to juz myślalam,że z toalety nie wyjdę.
Do du..y ten Maj
halinka1403 pisze:Cześć dziewczyny,Ale mam nerwa .Jeden syn się żeni,młodszy zdaje maturę. Juz sama nie wiem co gorsze. Dzisiaj to juz myślalam,że z toalety nie wyjdę.
Do du..y ten Maj
kotx2 pisze:halinka1403 pisze:Cześć dziewczyny,Ale mam nerwa .Jeden syn się żeni,młodszy zdaje maturę. Juz sama nie wiem co gorsze. Dzisiaj to juz myślalam,że z toalety nie wyjdę.
Do du..y ten Maj
ciesz sie z tego,ze masz dzieci odchowane![]()
![]()
AniaWrocław pisze:halinka1403 pisze:Cześć dziewczyny,Ale mam nerwa .Jeden syn się żeni,młodszy zdaje maturę. Juz sama nie wiem co gorsze. Dzisiaj to juz myślalam,że z toalety nie wyjdę.
Do du..y ten Maj
wyrazy współczucia! A synowa jak?
AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:halinka1403 pisze:Cześć dziewczyny,Ale mam nerwa .Jeden syn się żeni,młodszy zdaje maturę. Juz sama nie wiem co gorsze. Dzisiaj to juz myślalam,że z toalety nie wyjdę.
Do du..y ten Maj
ciesz sie z tego,ze masz dzieci odchowane![]()
![]()
A znasz to powiedzenie: małe dzieci ...?
AniaWrocław pisze:A co będzie jak wejdzie w okres burzy i naporu?
kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:A co będzie jak wejdzie w okres burzy i naporu?
byłam swiadkiem,kiedy spoliczkował swoja mame,mama sie z tego smiała,ze to nic takiego i takie tam
kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:A co będzie jak wejdzie w okres burzy i naporu?
byłam swiadkiem,kiedy spoliczkował swoja mame,mama sie z tego smiała,ze to nic takiego i takie tam
AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:A co będzie jak wejdzie w okres burzy i naporu?
No, Ballada o Januszku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, Patrykpoz, puszatek i 38 gości