PAKT CZAROWNIC XXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 12, 2011 11:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

A właśnie że,nie:wieje,na niebie bura szmata,nie pada :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto kwi 12, 2011 11:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Paskudnie jest... spaaaaać mi się chce..... A jeszcze tyle roboty.... :/

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto kwi 12, 2011 12:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

A u mnie słonecznie nawet i cieplutko :!: Poszłam pierwsze chwasty powyrywać na skalniaku w rękawku 3/4 i tak mi słońce w plecy paliło....przyjemniaste uczucie :1luvu:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto kwi 12, 2011 12:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Asia_Siunia pisze:A u mnie słonecznie nawet i cieplutko :!: Poszłam pierwsze chwasty powyrywać na skalniaku w rękawku 3/4 i tak mi słońce w plecy paliło....przyjemniaste uczucie :1luvu:

Tylko nie przesadzajcie jeszcze z rozbieraniem - nieślubny zapalenie płuc załapał :evil:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto kwi 12, 2011 12:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

jadę sobie do real pooglądać kolorowe rzeczy mam doła i ryczeć mi się chce ....... :cry:

Nie stać mnie na wynajem mieszkania .....A zostanie tu ........Ech ... :cry:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto kwi 12, 2011 12:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Etiopia - mocno przytulam :( Nie załamuj sie - kotki pozdrawiają :kotek: :kotek:
Ja tyle roboty mam , papiery mnie zasypują, nie ma końca i tak mi się ciężko zabrać. Dlaczego niektórym jest tak fajnie, a niektórzy mają przes***e całe życie :roll:
Aaaaaaa....

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto kwi 12, 2011 12:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Dziewuszki moje, dziuby do góry !
Dół jest teraz wszędzie jak Rów Marianski. Widzę po sobie, doszło nawet do stwierdzeń typu "wszystko jest do doooopy". To trzeba przetrwać. Jedna kuracja zawsze działa. Obkładać się trzeba kotami, obficie, wchłaniać mruki, uprawiać noski, wąchać foooterka, miaziać i te sprawy :mrgreen: A najlepiej gdy jest interakcja - działania sa obustronne.

charm pisze:A na razie chudnę z pomocą multisporta - bez czegokolwiek na d... :mrgreen:

Charm, że jak ? Na golasa chudniesz czy co ? :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto kwi 12, 2011 13:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Witam Szanowne Wiedźmy!
Podglądam Pakt regularnie od odcinka XXII i w końcu zebrałam kiecę i postanowiłam się ujawnić, albowiem:
- oficjalnie czarownicą jestem od czasów harcerskich ;)
- posiadam dwa chowańce i dwie miotły, kociołek osmalony poharcerski też
- po prostu wiem niektóre rzeczy 8)
Moje obecne kociaste niestety wykazują pewne braki w regulaminowym kolorze, ale to pewnie dlatego, że zostały wyciągnięte z zeszłorocznej powodzi i nieco się sprały :) Poza tym onegdaj posiadałam legalnie czarną Kicię w spadku po babci [']
A oto przyczyny mojego wystąpienia, czyli duet LejdiGagatek:

Obrazek, Obrazek

Korin (vel Gagatek) oraz Lady (vel Ruda)

Jak widać, u Gagatka czarne tu i ówdzie się przewija, a Ruda idealnie pasuje do mojego imidżu dobrej Czarownicy, więc... przyjmiecie mnie? pliiiiis?

Coalla

Od: Wto kwi 12, 2011 12:05

Post » Wto kwi 12, 2011 13:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Aaa Coalla jakie przepiękne te Twoje kociaste :1luvu:
Witaj w Pakcie, Siostry dzierżące władzę na pewno przyklepią :-)

jozefina1970

Post » Wto kwi 12, 2011 13:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Ja jestem na tak 8) pod warunkiem, że się pozachwycasz moimi najpiękniejszymi na świecie kotami :mrgreen:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Wto kwi 12, 2011 13:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Ale Korin ma zarabisty wąsiczek :D A Ruda to chyba szefowa stada co ? :D Piękne, piękne !

Sadzę, że Prezesowa takiemu wąsikowi się nie oprze :mrgreen: Miło nam, że jesteśmy popularne :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto kwi 12, 2011 13:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Dziękuję pokornie Siostrom :mrgreen:
Pasibrzucha, czysty aksamit ;) a historię Pingwinka też czytałam i sie wzruszałam :)

Coalla

Post » Wto kwi 12, 2011 14:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Ażeby formalnościom stało się zadość, to jeśli Władcze Siostry mą kandydaturę przyklepią, to poproszę o numer kąta w celu opłacenia ;)

Ruda Damą jest po prostu i z plebsem się nie integruje :/ Martwi mnie to coraz bardziej, bo już prawie rok mija, a te dwa jakoś porozumieć się nie mogą, tolerują się zaledwie. Korin jest bardzo towarzyski, do mnie się przykleja okropnie, a z kotą usiłuje się bawić, co kończy się sykiem i wrzaskiem. Ruda też się łasi, choć ma większy dystans - po prostu lubi być blisko, ale niekoniecznie głaskana.
Kocina jest po przejściach, nie ma przednich siekaczy i mostek chyba złamany, poza tym jakiś debil skończony do niej strzelał z wiatrówki i teraz nosi śrucinkę za uchem (swoją drogą cud, że żyje!!!). Chcę ją wysterylizować, może wtedy trochę się uspokoi? Tylko że ma bardzo wrażliwy układ pokarmowy, często wymiotuje i trochę boję się ją kroić.
Chłopak na szczęście zdrowy jak koń. Jak się obudził po kastracji, to się tylko otrzepał i usiłował wskoczyć na sufit :D Osobiście uważam, że ten jego przedziałek, berecik i wąsiki to znak, że w środku jakiś amant przedwojenny siedzi wcielony :)

No, to tyle tytułem zapoznania - muszę iść na polowanie trochę mięska dla stada zdobyć :twisted:

Coalla

Post » Wto kwi 12, 2011 14:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Coalla pisze:Kocina jest po przejściach, nie ma przednich siekaczy i mostek chyba złamany, poza tym jakiś debil skończony do niej strzelał z wiatrówki i teraz nosi śrucinkę za uchem (swoją drogą cud, że żyje!!!).

Co za... uch :evil:
Dobrze, że trafiła do Ciebie :1luvu:

jozefina1970

Post » Wto kwi 12, 2011 14:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

shira3 pisze:Basia przecudowna :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ona calutka biała jest?

Z wyjątkiem miejsc, gdzie jest brudna :)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]