Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 13:35 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Ja też, ja tez GO widziałam :1luvu:
Mój ulubieniec kochany
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto sty 25, 2011 13:41 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Ja też Promysia widziałam :mrgreen:
Słodki jest, to fakt :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 25, 2011 14:48 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Jego można nonstop nosić i zacałować :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto sty 25, 2011 14:53 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

A ten trajkot jest boski :1luvu:

Erin

Post » Wto sty 25, 2011 15:33 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

No i ja też go widziałam, ale nie śmiało powiem że foteczki Promyczka z chęcią bym obejrzała , na wikcie smarti na pewno dużo sie zmienił, uściski dla kocika :1luvu:
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Pt lut 11, 2011 17:56 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Obrazek

Jakby ktoś chciał się poczęstować, w stopkę trzeba wkleić to:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/kdtg][img]http://tnij.org/kdth[/img][/url]

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lut 11, 2011 22:38 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Szalony Kot pisze:Obrazek

Jakby ktoś chciał się poczęstować, w stopkę trzeba wkleić to:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/kdtg][img]http://tnij.org/kdth[/img][/url]

Bardzo zapraszam do wklejenia sobie w podpis banerka mojego DT autorstwa Sz.Kota( w prezencie dla moich kiciów :D :kotek: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob lut 12, 2011 1:55 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Kiedyś na tym wątku opisywałam historię kota, u którego zniknęły wszystkie schorzenia. Historia Promyka jest dokładnie taka sama - udowadnia nam jak upór i miłość opiekuna potrafi czynić cuda.
Smarti jesteś niesamowita. :kotek:
Jeśli ktoś mówi, że nie lubi kotów to znaczy, że nie spotkał jeszcze tego właściwego.
Kicuś 04.1997 - 22.10.2010..........Troczuś 2004 - 14.02.2019...............Myszka.................... Mirmił.................GRysiu
Trzy zdjęcia kotów to za dużo.
Obrazek

Irlandzka Myszka

Od: Nie sie 15, 2010 16:49

Post » Sob lut 12, 2011 6:39 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

To prawda :ok: :1luvu:

Erin

Post » Czw lut 24, 2011 8:32 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Witam się w wąteczku naszego najdroższego kota świata :D

Ponieważ zajmuję się rozliczeniami wstawiam tutaj rozliczenie leczenia Promysia
:flowerkitty: Promyk
z przeniesienia: wydatki - smarti: 2609zł + Bianka4: 586zł = 3195zł
wpłaty: 2395zł
stan na 4 luty - niedopłata
: -800zł
wpłaty
5.02 - z bazarku - 25zł
14.02 - z fundacji za fakturę - 295zł
RAZEM - niedopłata: - 480zł

Jak widać cały czas jest bardzo duża niedopłata - jeśli ktoś może wesprzeć Promyka to będę bardzo wdzięczna. Tym bardziej, ze już "na dniach" koszty te wzrosną o cenę testów fiv/felv, które Promyś musi mieć zrobione, gdyż było podejrzenia białaczki.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lut 24, 2011 12:25 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Promyś dziś jedzie na testy :D
(koszt testów to 100zł-robię ja w Sforze na krechę)

będzie też kontrola nadżerki :D
wszystkie info na moim watku, http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=123549&start=900
zapraszam :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw lut 24, 2011 12:35 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Potrzymam i tutaj :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Erin

Post » Czw lut 24, 2011 19:07 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

smarti pisze::dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

Księże PROMYŚ ma wszystkie testy UJEMNE !!!

ma też wygojoną całkowicie nadżerkę!!

koniec z oddzielnymi miskami i łyżkami,koniec z pilnowaniem aby nie polizał się z innymi kiciami,koniec zabraniania suchego,koniec więzienia !!!!

w zw. z powyższym Promyś ,całkiem na legalu,zostaje połączony z Trisią oraz lada dzień pozna powabną Devi,oraz subtelną Fionkę!!!

ma wprawdzie zaczerwienione dziąsełka co już w tej chwili może świadczyć tylko o nosicielstwie kk i trzeba bardziej pilnować jego ząbków oraz rozważyć zastrzyki uodparniające z Zylexisu raz na jakiś czas, ale to wszystko pikuś w porównaniu z tym że teraz już przed Promysiem tylko szczęśliwe i beztroskie życie w otoczeniu "kociaków"......palm pikuś.. :piwa: :piwa: :piwa:
:dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance2:

teraz tylko muszę pokombinowac jak do nich wszystkich dołaczyć Carlita bo przebywanie w towarzystwie kotów wyrażnie mu słuzy :D

smarti

[poprzednia][następna]