MiauKot 2(58+1)-mamy dotację z UM na sterylki-licznik leci:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 03, 2011 11:00 Re: MiauKot 2(57+1)-Pilnie DT dla szczeniaka !!!str.78

Fotki cudne :1luvu: Coś mi się wydaje, że Bąbel to już chyba się zadomowił na stałe 8)

Cisza tutaj taka, bo dwunożna obsługa miaukotków zaniemogła :( Niestety przechodzona, nieleczona grypa dała o sobie znać. Basi do kolekcji przypętały się zatoki i kontuzja nadgarstka a mnie odnowiła się stara kontuzja kręgosłupa :oops: :( Nie ma co się czarować, ale remont CC dał nam popalić. Na szczęście przyjechał mój TŻ i podciągnął z robotą, z którą nam było ciężko się uporać. Można powiedzieć, że na piętrze została już tylko kosmetyka i zagospodarowanie przestrzenne :)

Przez to nasze "zaniemóctwo" staneła robota przy stronie tzn. strona jest praktycznie gotowa tylko nie ma kto uzupełnić informacji :oops:

Zostaliśmy też zaproszeni do pewnego projektu. Nie zdradzę jeszcze jakiego, ale na dniach mam nadzieję będziemy mogli się już pochwalić 8)

No i w końcu możemy się pochwalić informacją o 1% :)

W tym roku zgodziła się dla nas zbierać 1% Fundacja AFN, której bardzo serdecznie dziękujemy :1luvu: :1luvu:
Wczoraj na nasze konto wpłynęło 8.877 zł :1luvu:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Czw lis 03, 2011 11:28 Re: MiauKot 2(57+1)-Pilnie DT dla szczeniaka !!!str.78

Adria pisze:W tym roku zgodziła się dla nas zbierać 1% Fundacja AFN, której bardzo serdecznie dziękujemy :1luvu: :1luvu:

Super :D

Za zdrówko dwunożnych :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pt lis 04, 2011 12:45 Re: MiauKot 2(57+1)-Pilnie DT dla szczeniaka !!!str.78

Adria pisze:
No i w końcu możemy się pochwalić informacją o 1% :)

W tym roku zgodziła się dla nas zbierać 1% Fundacja AFN, której bardzo serdecznie dziękujemy :1luvu: :1luvu:

I to jest news!

:ok: :1luvu:

CzArNaM, Maleństwo w misce jest rozczulające ;)

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pt lis 04, 2011 13:00 Re: MiauKot 2(57+1)-Pilnie DT dla szczeniaka !!!str.78

Witam, kilka nowych zdjec YOKO:) Koteczka miewa sie wysmienicie. Jest zdrowa, ma apetyt, przeoblednie mruczy i bardzo lubi kocie towarzystwo, i nasze chyba tez:) Lapka wygojona, zarosnieta, ani sladu po ropniu.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ozanna1405

Od: Wto wrz 06, 2011 19:35

Post » Pt lis 04, 2011 13:21 Re: MiauKot 2(57+1)-Pilnie DT dla szczeniaka !!!str.78

EwKo pisze:CzArNaM, Maleństwo w misce jest rozczulające ;)

Ewko - im mniejszy kot tym większa micha:) była tak wychudzona że zjadała z miski psa,
a jak brakło to był akt demonstracji :ryk: p.s. teraz się juz tam nie mieści :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

CzArNaM

Od: Wto kwi 12, 2011 18:36

Post » Pt lis 04, 2011 14:28 Re: MiauKot 2(57+1)-Pilnie DT dla szczeniaka !!!str.78

Yoko niesamowicie wypiękniała :D
Te wibrysy!!! :1luvu:

EwKo

Post » Nie lis 13, 2011 18:14 Re: MiauKot 2(57+1)-Pilnie DT dla szczeniaka !!!str.78

Może zacznę od tych dobrych wieści, bo złe niestety też są:(

Do nowego domku pojechała wczoraj Yoko :) Zamieszka na granicy Piekar i Bytomia, więc wszystkie mamy blisko co by malutką często doglądać :) Zamieszkała ze starszą koteczką, która z nowego nabytku nie była zbyt zadowolona. Tzrymajmy więc kciuki, żeby się dziewuchy jakoś dogadały :ok: Za to miłością od pierwszego spojrzenia obdarowała ją psia rezydentka, która zaczeła od wilizania Yoko :)

Dzisiaj też pod opiękę CzArNej pojechał Karol. Jeśli będzie grzeczny i dotrzyma towarzystwa reszcie futerek to kto wie jak to się zakończy 8)

Wieści smutne :(

Odszedł Cezar :( Do tej pory było tak, że po tych krytycznych chwilach, kiedy sami zaczynaliśmy wątpić...kocurek nas zaskakiwał i czuł się lepiej. Przyszedł jednak ten czas kiedy choroba wygrała :( Odszeł w DT na kolanach u swojej opiekunki :(
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Nie lis 13, 2011 18:38 Re: MiauKot 2(57+1)-Pilnie DT dla szczeniaka !!!str.78

Adria pisze: Może zacznę od tych dobrych wieści, bo złe niestety też są:(

Do nowego domku pojechała wczoraj Yoko :) Zamieszka na granicy Piekar i Bytomia, więc wszystkie mamy blisko co by malutką często doglądać :) Zamieszkała ze starszą koteczką, która z nowego nabytku nie była zbyt zadowolona. Tzrymajmy więc kciuki, żeby się dziewuchy jakoś dogadały :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Adria pisze: Odszedł Cezar :( Do tej pory było tak, że po tych krytycznych chwilach, kiedy sami zaczynaliśmy wątpić...kocurek nas zaskakiwał i czuł się lepiej. Przyszedł jednak ten czas kiedy choroba wygrała :( Odszeł w DT na kolanach u swojej opiekunki :(

Biedny Cezar [*]
Jak dobrze, że nie był sam.

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie lis 13, 2011 19:41 Re: MiauKot 2(57+1)-Pilnie DT dla szczeniaka !!!str.78

a to i ja dorzucę swoje 3 grosze:P
mam świeżutkie wieści od Pauliny i Marcina- otóż Yoko opuściła już schronienie pod szafką i zajęła się zwiedzaniem, przy okazji pokoncertowała troszkę od 3 nad ranem. zaliczyła pierwszą kupę na dywanie a teraz zajmuje się demolowaniem kwiatków swojej nowej Pani. Poza tym ma nową koleżankę- ogromną owczarkę.

Karolek to oaza spokoju, narazie on fuka na psa i fretkę, a koty na niego. takiej integracji u mojej trójcy jeszcze nie widziałam :) :ryk:
najbardziej daje mu popalić mała wredota Shila :twisted: - całe popołudnie spędza na śledzeniu biednego Karola i wydawaniu przeróżnych dzwięków :mrgreen:
Rudik- moja ukochana kocia sierotka chcę się zaprzyjaźnić z kolegą, ale póki co Karol ucieka i furczy
Trzymać kciuki proszę za integrację!! :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

CzArNaM

Od: Wto kwi 12, 2011 18:36

Post » Wto lis 15, 2011 14:11 Re: MiauKot 2(57+1)-Pilnie DT dla szczeniaka !!!str.78

Bardzo mi przykro z powodu Cezara dziewczyny :(

Doszły mnie słuchy, że mój Grubcio choruje i pewnie będzie konieczna operacja
a jak sie czuje na razie na tych lekach
lepiej troszkę...

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Wto lis 15, 2011 14:28 Re: MiauKot 2(57+1)-Pilnie DT dla szczeniaka !!!str.78

udało mi się w końcu zebrać w sobie i stworzyć bazar... bez kitu zajęło mi to godzinę...

viewtopic.php?f=20&t=135706

Jusia_P

Od: Czw sty 04, 2007 21:46

Post » Wto lis 15, 2011 23:39 Re: MiauKot 2(57+1)-Pilnie DT dla szczeniaka !!!str.78

Przykro z powody Cezarka :(

Yoko robi postępy - pozwala się głaskać na przykład. Taki KotoTotkowy przeciek ze źródeł okołoyokowych :mrgreen:
Avatar dostał paczkensa z podkładami - artykułem, którego nigdy za wiele.

Co u Karolka? Shila nadal wczuwa się w rolę oprawcy? Jakby jeszcze jakieś fotki były, to normalnie szał ciał :D
Wypadałoby jakoś bloga aktualizować, bo na stronę póki co ni cholery nie wyszperam czasu, a zasada jest prosta.

EwKo

Post » Pt lis 18, 2011 18:46 Re: MiauKot 2(57+1)-Pilnie DT dla szczeniaka !!!str.78

Koko wywinęła niezły numer.
Miziający, mruczący kotecek, sypiający w moim łóżku nie pokazywał się obcym. Wiał pod szafę i tyle. Czasem, kiedy uznał, że obcy nie gryzie, wychodził i prując brzuchem po podłodze przemieszczał się po mieszkaniu.
Dzisiaj odwiedził mnie dziadek - zdarza się to rzadko: jest ewidentnie uczulony na koty.

I co zrobił KokoDyl?
Nie dość, że wylazł spod szafy, to jeszcze podszedł do gościa i zaczął obwąchiwać jego nogawki... Dobrze, że dziadek zajęty był Karolem, który skutecznie odwrócił jego uwagę, ale ...
:strach:
Nie chce mi się jakoś tłumaczyć co - jak - i dlaczemu.

EwKo

Post » Nie lis 20, 2011 21:58 Re: MiauKot 2(57+1)-Pilnie DT dla szczeniaka !!!str.78

Ciąg dalszy monologu:

EwKo pisze:Komu kotecka, zanim Słodziakowi kopytek z ... nie powyrywam?
Skubana, przelatując za szafką, ZAWSZE tak nadepnie listwę, że ją wyłącza... A wtedy TV odmawia współpracy, więc muszę wstawać, odstawiać karkołomne wygibańce, by sięgnąć wyłącznika i odpalić listwę.

No żeby gnoma małego gęś! :evil:

EwKo

Post » Czw lis 24, 2011 17:56 Re: MiauKot 2(57+1)-Pilnie DT dla szczeniaka !!!str.78

halo Miaukoty śliczny nowy banerek "ciAch"! biorę do siebie i nie zapomnę o 1%. postaram się też zachęcić w pracy do przekazania.
Obrazek

Yasmin

Od: Pon lip 07, 2003 13:35

[poprzednia][następna]