Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Niteczka 1 pisze:Już po wizycie w Lezajsku. Grażynko![]()
![]()
Cytuję opinię:
Wróciłam i jestem pod wrażeniem.Młode małżeństwo bardzo kochające kotki.Kicia zadbana rozpieszczona .Ma swoje legowisko ale śpi z nimi w łózku.Ludzie odpowiedzialni .Jestem jak najbardziej na tak.
Gratisek czy Paul?
fiona.22 pisze:Gem dzisiaj zgarnął spod szkoły kiciunie.
Typowo domowa w pełni oswojona miziaczka. Piękna whiskasowo-biała ok 2,5 letnia.
więcej napisze Gem zapewne.
Musimy pilnie zebrać kasę na sterylkę co by nam się stan kotów raptownie nie zwiększył.
Kicia miała dzisiaj USG i nie widać ciąży ale jeśli ciąża jest wczesna tzn tak do 3 tyg to na usg nic nie wyjdzie
Na to pomagają lewy Ctrl+AltGem pisze:(...) PS Przepraszam za brak polskich znakow, ale prawy alt przestal istniec
Niteczka 1 pisze:No i maniacko się upominam o jakieś info odnośnie Paula - pani chce opłacić szczepienie i kastrację - ile pieniążków ma wysłać i na czyje konto?
Na to pomagają lewy Ctrl+Alt
Kurcze, tego nie wzięłam pod uwagęGem pisze:Na to pomagają lewy Ctrl+Alt
U mnie to nie dziala. Byc moze to jakies windowsowskie polecenie, a ja mam zainstalowane Ubuntu.
Alyaa pisze:Gem, a udało Wam się z Fioną ustalić cokolwiek odnośnie zbierania funduszy z 1% podatku?
Alyaa pisze:Presto i Pigo właśnie zostali zaszczepienie na choroby zakaźne i wściekliznę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 50 gości