Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają DT Misia wypuszcz.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 17, 2010 12:18 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki nowe 4 już u mnie

Jak to teraz tak mowisz, to kurcze serio. Opowiadaj im bajki, ze czeka na nich fajny domek i bedzie moze dobrze. One slysza w glosie nuty.

Jak by ksiazki zostaly w kacie, bym muisala je brac na przeprowadzke, a tak chociaz cos dobrego z nich wyniknie. Te domki, ktore nie maja tyle kotow, sobie jakos same musza pomoc. Ale nie zostawie Cie sam na sam na zbity los. Dopuki moge, bede cos robic. Czy regularnie czy nie, to zalezy od stanu mojego konta :mrgreen: , ale daje od serca. Tak ze moge mokrej dokupic spokojnie? Moze jakis specificzny smak? Wiem, ze niektore lubia inne.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw cze 17, 2010 13:19 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki nowe 4 już u mnie

Dorotko kochana, im smakuje najlepiej mokra karma ta co ja akurat kupiłam, Attica Junior mit Geflugel 100g, to takie w tackach i jedne z tańszych bo chyba 25 centów.
Te od Ciebie też jedzą, ale jeżeli maja wybór... :oops:
Saszetki Felixa te nowe, pomarańczowe Sensations też uwielbiają i czasem im mieszam, jak coś im nie smakuje. :mrgreen:
Zresztą Dorotko, one wszystko prawie jedzą, nie to co moje gadziny. :evil:

Wczoraj w Łodzi udało mi się wreszcie w Tesco kupić saszetki dla bebisiów, które nam kiedyś podesłała olamichalska :1luvu: :1luvu: :1luvu: Kupiłam wszystkie ze sklepu, to jest 39 sztuk i 20 puszek dla juniorków też.
Schodzi mi karma to w zastraszającym tempie, bo 10 na dzień tacek lub saszetek a i więcej też potrafi zejść. :lol:
Jakoś nie mogę im nie dać, jak one tak patrzą. :oops:
Wczoraj też kupiłam im wołowinki i te 4 nowe to rzuciły się jakby nie wiadomo jakie głodne były. :roll:
Węgielki, wołowinkę zjadły tylko Lilka i Lenka, bo reszta nie była głodna widocznie.

Zabawkami od cioci SecretFire i olamichalska szaleją. Dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw cze 17, 2010 13:49 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki nowe 4 już u mnie

Zabawki dwie nowe juz mam dla Ciebie. :-) A niech sobie szaleja, beda ladnie spac po zabawie.

Ta karma to jest z Netto, nie? Bede koniec tygodnia tam to kupie. Zauwazylam, ze starsze tez juniorkow lubia no i faworty zawsze jakos jest kurczak. Tak ze nie ma sie co czerwienic. Twoje glodomorki pod blokiem tez zjedza wrazie oni nie beda chcieli.

SecretFire

Post » Czw cze 17, 2010 18:30 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki nowe 4 już u mnie

SecretFire pisze:Zabawki dwie nowe juz mam dla Ciebie. :-) A niech sobie szaleja, beda ladnie spac po zabawie.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ja się wtedy cieszę razem z nimi, że są szczęśliwe. :cry: :1luvu:
SecretFire pisze:Ta karma to jest z Netto, nie?

Tak, tą karmę kupiłam w Netto i koty się nią zajadają, ale już się ona kończy.

Jutro będę łapać na sterylkę burą kotkę w ciąży, ale to dzik i może być ciężko.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Czw cze 17, 2010 19:15 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki nowe 4 już u mnie

a co to za karma w Netto?
ja też jestem porażona ilościami i kwotami, jakie idą na kociaków jedzenie - przy Twojej ilości maluchów to dopiero musi byś porażające :roll:
kciuki za łapankę
co z ogłoszeniami Kasi i Agatki?
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Czw cze 17, 2010 19:35 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki nowe 4 już u mnie

cynamon i wanilia pisze:co z ogłoszeniami Kasi i Agatki?

Bardzo Cie przepraszam, że od razu nie odpisałam, ale w tym natłoku pracy jaką mam teraz, po-prostu zapomniałam odpisać. :oops:
Kasi i Agatki nie odnawiamy ogłoszeń. :(

Ale bardzo bym prosiła o ogłaszanie Lesia i Myszki, tylko nie wiem, czy nie poczekać do jej sterylizacji.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt cze 18, 2010 6:23 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki nowe 4 już u mnie

Witajcie Słoneczka! :)
Jak się miewacie? Mam nadzieję, że dobrze :ok:
Przesyłamy uściski i imprezowe pozdrowionka :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt cze 18, 2010 7:15 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki nowe 4 już u mnie

O ile czytalam, to karma bez dziwnych dodatkow i w testach dobrze skonczyla. Ciezko jest utrzymac tyle futer, jak sie samemu wiele nie ma.

SecretFire

Post » Pt cze 18, 2010 8:26 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki nowe 4 już u mnie

Kotka bura złapana :strach: :strach: :strach: ale pewności nie mamy czy to ta kotka, ale chyba tak, bo to największy dzik.
Już jest w lecznicy.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt cze 18, 2010 8:47 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki nowe 4 już u mnie

Aniu :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt cze 18, 2010 10:12 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki nowe 4 już u mnie

Powodzenia :ok:

SecretFire

Post » Pt cze 18, 2010 10:14 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki nowe 4 już u mnie

Cioteczki, założyłam wątek tym czterem koteczkom viewtopic.php?f=1&t=112903

Bardzo proszę o pomoc w ich ogłaszaniu. :oops: :oops: :oops:

Na poniedziałek ustaliłam termin sterylizacji jednej kotki ze wsi, ale nie wiem którą najpierw, ale myślę, że matkę chlewików, i oby się udało.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt cze 18, 2010 10:24 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki nowe 4 już u mnie

Aniu, zaciskam kciuki :ok:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pt cze 18, 2010 13:49 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki nowe 4 już u mnie

Bierz pierwsza ta, ktora jest najladniejsza, zeby tym gospodarzom cos na umysl nie padlo.

SecretFire

Post » Pt cze 18, 2010 20:24 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki nowe 4 już u mnie

Ta dzisiejsza odebrana po sterylizacji aborcyjnej. Miała 6 kotków już gotowych do wyjścia. Przykre, ale nie powiększą liczby bezdomnych zwierząt.
W poniedziałek jednak będą robione dwie, tam ze wsi, bo mam dla nich tymczas posterylkowy. :ok: :ok:
Mam tylko nadzieję, że facetka nie będzie robiła problemów bo się wkurzę!
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]