Buziaki dla kociej gromadki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdalena99 pisze:mar9 pisze:Liwia_ pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=113966 -
Wczoraj zamówiłam też w zooplusie mokre. Tak więc jesteśmy w jedzonko zaopatrzeni.
Żeby jeszcze zdrówko dopisywało to będzie OK.
Jakie macie doświadczenia z zooplusem? Ja pierwszy raz, eksperymentalnie, zamówiłam tam karmę, zrobiłam przelew, czekam tydzień i ... nic. W poniedziałek otrzymałam maila, że paczka wyszła. Dziś piątek. Czy to normalne, bo zaczynam się niepokoić?
magdalena99 pisze:mar9 pisze:Liwia_ pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=113966 -
Wczoraj zamówiłam też w zooplusie mokre. Tak więc jesteśmy w jedzonko zaopatrzeni.
Żeby jeszcze zdrówko dopisywało to będzie OK.
Jakie macie doświadczenia z zooplusem? Ja pierwszy raz, eksperymentalnie, zamówiłam tam karmę, zrobiłam przelew, czekam tydzień i ... nic. W poniedziałek otrzymałam maila, że paczka wyszła. Dziś piątek. Czy to normalne, bo zaczynam się niepokoić?
justyna8585 pisze:ogłoszenie Bruna w Dzienniku jest,telefonów zero...?:(
mar9 pisze:justyna8585 pisze:ogłoszenie Bruna w Dzienniku jest,telefonów zero...?:(
na razie nikt nie dzwonił ale... dzień sie jeszcze nie skończył, bądźmy dobrej myśli![]()
![]()
![]()
wczoraj miałam robić ogłoszenia maluszkom ale nie wyrobiłam sie, one są jednak bardzo aksorbujące![]()
Justynko, pomożesz mi ogłaszać Tinkę (buraskę) i Tomcia (krówka)?
mar9 pisze:też tak mam, najpierw info, że paczka wysłana a potem kilka dni czekania
nie wiem, czy to wina kuriera czy sklepu
kupuje u nich bo spory wybór, ceny atrakcyjne a od 99 zł darmowa wysyłka
magdalena99 pisze:mar9 pisze:też tak mam, najpierw info, że paczka wysłana a potem kilka dni czekania
nie wiem, czy to wina kuriera czy sklepu
kupuje u nich bo spory wybór, ceny atrakcyjne a od 99 zł darmowa wysyłka
Dziękuję za informacje!
Dziś, po 7 dniach "wędrówki" paczka szczęśliwie dotarła![]()
P.s. Lubię tu zaglądać, bo jest bardzo sympatycznie![]()
Pozdrowienia dla Autorki wątku, Forumowiczek i wszystkich![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Evilus, Google [Bot] i 355 gości