Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 04, 2009 10:52 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

MIKUŚ pisze:Madziula obiecuję że jutro myszki będą w sklepie :lol:

:ok:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie paź 04, 2009 11:21 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

terenia1 pisze:Asia Kłaczuś zarąbisty :D a przecież pamiętam jak dziś jak zabierałyśmy kociaka ze schronu to po prostu był chodzący szkielet 8O niesamowite jak kociak wypiękniał 8O szczerze mówiąc to nie dawałam mu większych szans :(

Nio, chyba nikt oprócz mnie nie dawał mu szans :evil: bo nawet wet potem mi sie przyznał że spisał go na straty... a tu widać że zawsze warto walczyć , Kłak byłby kotem idealnym .... gdyby sie nie lenił :roll: no ale cóż nie ma ani ludzi idealnych ani zwierzaków :mrgreen:

Kłak tak wyglądał jak do mnie trafił,nawet nie chce sobie tego przypominać, obraz nędzy i rozpaczy i tylko 1,6kg ważył
Obrazek

A potem było już tylko lepiej :)
Obrazek Obrazek
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Nie paź 04, 2009 13:18 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Co powiecie na zgłoszenie kandydatury Kociej Chatki w Miauowym głosowaniu na kandydata do Krakvetu ? , szanse na poparcie większości forum są minimalne ale z drugiej strony co szkodzi spróbować ? :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie paź 04, 2009 13:41 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

bubor pisze:Co powiecie na zgłoszenie kandydatury Kociej Chatki w Miauowym głosowaniu na kandydata do Krakvetu ? , szanse na poparcie większości forum są minimalne ale z drugiej strony co szkodzi spróbować ? :roll:

:ok: jestem za
jak się to robi ??
Obrazek

Madziula

Post » Nie paź 04, 2009 13:52 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Madziula pisze:
bubor pisze:Co powiecie na zgłoszenie kandydatury Kociej Chatki w Miauowym głosowaniu na kandydata do Krakvetu ? , szanse na poparcie większości forum są minimalne ale z drugiej strony co szkodzi spróbować ? :roll:

:ok: jestem za
jak się to robi ??

Trzeba zgłosić kandydaturę na kotach w przyklejonym wątku . :wink:

bubor

Post » Nie paź 04, 2009 14:28 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Ja też już o tym myslalam al nie wiem czy się kwalifikujemy :oops:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie paź 04, 2009 14:32 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Dorota Wojciechowska pisze:

Ja też już o tym myslalam al nie wiem czy się kwalifikujemy :oops:

Każdy kto robi coś w kociej sprawie sie kwalifikuje , zgłaszane są często pojedyncze osoby zaangażowane w pomoc kotom .

bubor

Post » Nie paź 04, 2009 15:44 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Wydaje mi sie, że to świetny pomysł. Nie wiem jakie tam sa zaszłości, czy ktoś nie czeka ale zawsze warto spróbowac.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie paź 04, 2009 16:30 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Wydaje mi się że nie ma żadnej zaszlości iże nigdy Kocia Chatka nie brala udzialu w takim zgloszeniu.
Ale dla pewności trza zapytać Marty lub Teresy.
Więc pytamy szefowe co wy na to :wink: .
Ale tzra się spieszyć bo zgloszenia tylko do 5.10 lub do 10-ciu zgloszeń.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie paź 04, 2009 17:08 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

ojjj to do jutra ...
Obrazek

Madziula

Post » Nie paź 04, 2009 17:35 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Dziewczyny i chłopaki zapraszam na następny mój bazarek :wink: viewtopic.php?f=20&t=101161

oraz na dwa poprzednie:
viewtopic.php?f=20&t=100999
viewtopic.php?f=20&t=101109
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie paź 04, 2009 18:12 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Lidka pisze:Wydaje mi sie, że to świetny pomysł. Nie wiem jakie tam sa zaszłości, czy ktoś nie czeka ale zawsze warto spróbowac.

Dobry pomysł :), jestem za , a reszta co myśli?
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Nie paź 04, 2009 18:57 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Jestem za tylko watpię czy nam się uda :?

Wiesiu na tym drugim zdjeciu wyraźnie widać ze Maksiu jest w psim raju :wink:

Boniu Paweł gdzieś ty był jak cię tak długo nie było :?:

Dziś (ok 2 godz temu)przywiozłam do siebie szkielecika.Jak do jutro przeżyje to porobie fotki.Narazie malucha darek wymasowła zeby pobudzić krazenie.Dostał odrobine gotowanego kurczaka ,kroplówę ,antybiotyk i en -coś tam(florę bakteryjną).Coś w miedzyczasie wydalił z siebie.Niestety nie kontroluje wydalania .Chodzi i leje się z niego. Teraz lezy na moich kolanach i mruczy.

W zyciu nie widziałam tak wycieńczonego kota i zarazem mruczzzącego :(Mruczy jakby wszystko byo dobrze ,a tak naprawde walczymy o jego życie .O kazdą godzine jego istnienia :cry:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie paź 04, 2009 19:20 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

mar_tika pisze:Jestem za tylko watpię czy nam się uda :?

W zyciu nie widziałam tak wycieńczonego kota i zarazem mruczzzącego :(Mruczy jakby wszystko byo dobrze ,a tak naprawde walczymy o jego życie .O kazdą godzine jego istnienia :cry:

Nie wiem ja jesli chodzi o to kandydowanie do Krakvetu mam bardzo mieszane uczucia :? akurat śledziłam poprzednie głosowanie i wybory - niestety było dość nieprzyjemnie i niemiło :( takie małe forumowe piekiełko :?
A jeśli chodzi o kociaka Marta to faktycznie wczoraj jak go myłam i karmiłam też mraukolił jak wariat 8O aż nie wiem skąd na to miał i ma siłę bo chydzielec z niego niemożebny 8O

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie paź 04, 2009 19:25 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

o jeju :(
no to kciuki trzymam za kociastego ....
Obrazek

Madziula

[poprzednia][następna]