MIKUŚ pisze:Madziula obiecuję że jutro myszki będą w sklepie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Asia Kłaczuś zarąbistya przecież pamiętam jak dziś jak zabierałyśmy kociaka ze schronu to po prostu był chodzący szkielet
niesamowite jak kociak wypiękniał
szczerze mówiąc to nie dawałam mu większych szans
bubor pisze:Co powiecie na zgłoszenie kandydatury Kociej Chatki w Miauowym głosowaniu na kandydata do Krakvetu ? , szanse na poparcie większości forum są minimalne ale z drugiej strony co szkodzi spróbować ?
Madziula pisze:bubor pisze:Co powiecie na zgłoszenie kandydatury Kociej Chatki w Miauowym głosowaniu na kandydata do Krakvetu ? , szanse na poparcie większości forum są minimalne ale z drugiej strony co szkodzi spróbować ?
jestem za
jak się to robi ??
bubor pisze:Co powiecie na zgłoszenie kandydatury Kociej Chatki w Miauowym głosowaniu na kandydata do Krakvetu ? , szanse na poparcie większości forum są minimalne ale z drugiej strony co szkodzi spróbować ?
Dorota Wojciechowska pisze:bubor pisze:Co powiecie na zgłoszenie kandydatury Kociej Chatki w Miauowym głosowaniu na kandydata do Krakvetu ? , szanse na poparcie większości forum są minimalne ale z drugiej strony co szkodzi spróbować ?
Ja też już o tym myslalam al nie wiem czy się kwalifikujemy
Lidka pisze:Wydaje mi sie, że to świetny pomysł. Nie wiem jakie tam sa zaszłości, czy ktoś nie czeka ale zawsze warto spróbowac.
mar_tika pisze:Jestem za tylko watpię czy nam się uda![]()
W zyciu nie widziałam tak wycieńczonego kota i zarazem mruczzzącegoMruczy jakby wszystko byo dobrze ,a tak naprawde walczymy o jego życie .O kazdą godzine jego istnienia
Użytkownicy przeglądający ten dział: ak007, Google [Bot], Jacex123, Wojtek i 75 gości