Kociczko, ja chyba w ogóle jestem inteligentna inaczej bo po tygodniu rozmyślań chyba rozszyrowałam te dwie literki oznaczjace skąd jesteś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Yoko pisze:No, 2x8+5+4 =25Czy dobrze zapisałam? Matematyk ze mnie jak z koziej...
![]()
Kociczko, ja chyba w ogóle jestem inteligentna inaczej bo po tygodniu rozmyślań chyba rozszyrowałam te dwie literki oznaczjace skąd jesteś
psiama pisze:Dwa osmiokilówczaki. Łał. Siakies z tych rasowych więszych (np. syberyjskie) czy takiej urody dorodnej ?
![]()
Ja obecnie mam na stanie 21 kg, w tym pies i trzy miauczace![]()
Kociczko, nieźe rozpieszczasz siersciuniaJak miałam dwa stwory, jeszcze gotowałam, szatkowałam, parzyłam. Teraz sporadycznie. Szukam za to puszek dobrej jakości
.
ŁÓĆ jest the best. ja jestem z hożofa
Yoko pisze:Wszystko mają wiekie, doopska i wymagania też![]()
Yoko pisze:Ja nie mam wielkich możliwości zaszyfrowanianajwyżej b-b
psiama pisze:ja jestem z hożofa
nanetka pisze:Ja też nie mogę zaszyfrować miastaNo cóż...
![]()
nanetka pisze:A jesli chodzi o kilogramy to ja mam w domu skromne niecałe 10 kgDokładnie 5 + 4,5
Dziewczynki więc też malutkie nie są
I wymagania też spore
![]()
nanetka pisze:Dziś wraca nasza Izunia!![]()
![]()
Ulla pisze:nanetka pisze:Ja też nie mogę zaszyfrować miastaNo cóż...
![]()
Nanetko, zawsze możemy sobie napisać Kracuf![]()
![]()
psiama pisze:Yoko, tak ! zoo+ Tylko tam są te puszeczki. Zbiorówki sa tam w dobrych cenach. Moje to pOŻERAją![]()
psiama pisze:
Kociczko, nieźe rozpieszczasz siersciuniaJak miałam dwa stwory, jeszcze gotowałam, szatkowałam, parzyłam. Teraz sporadycznie. Szukam za to puszek dobrej jakości
.
psiama pisze:
ja jestem z hożofa
Ulla pisze:psiama pisze:Yoko, tak ! zoo+ Tylko tam są te puszeczki. Zbiorówki sa tam w dobrych cenach. Moje to pOŻERAją![]()
Applaws to optymalnie zbilansowana, pełna pożywienia karma dla kota. Nie zawiera sztucznych barwników, sztucznych aromatów, konserwantów, glukozy lub dodatkowych witamin. Udział mięsa w karmie wynosi 75%. Mięso drobiowe z przeznaczone do karmy, pochodzi z hodowli karmionej naturalną paszą, niezawierającej hormonów.
Yoko pisze:Gdzie Iza?![]()
No tak, najpierw musi ukochac futerka zanim do nas zajrzy
Użytkownicy przeglądający ten dział: fumcia01, Google [Bot], puszatek i 133 gości