Korciaczki
Bardzo leży mi na sercu kotka ze zdjęcia nr 5 -koteczka króweczka, jeżeli coś mozecie o niej napisać - napiszcie .
Wysłałam jej zdjęcie do kilku znajomych, może ktoś odpowie

Moderator: Estraven
Korciaczki

jerzykowka pisze:Ania Z pisze:to ile (i na jak długo )jest tych kociaków na tymczasowy tymczas ??
Na tymczasowy tymczas jest jeden kot- dla Korciaczkow. Do czasu znalezienia transportu na Ślask (Etka wpisze sie w watek transportowy).
Aniu??????

safiori pisze:Animalia narazie sobie radziOperacja oczek u tych dwóch maluszków narazie została przełożona bo ich stan ogólny niestety nie pozwala na przeprowadzenie zabiegu. Dzisiaj idą na wizyte do weta , musimy je najpierw wzmocnić żeby przetrzymały operację. No i jeszcze jedna kiepska wiadomość kocurek z chorymi nerkami odmówil przyjmowania jedzenia
tak że i jego dzisiaj czeka wizyta u weta. Koteczka z białaczką wcina żarelko za 3 koty a wciąz bardzo chuda nic nie przybiera na wadze.

honda11 pisze:KooperatoKorciaczki
![]()
Bardzo leży mi na sercu kotka ze zdjęcia nr 5 -koteczka króweczka, jeżeli coś mozecie o niej napisać - napiszcie .
Wysłałam jej zdjęcie do kilku znajomych, może ktoś odpowie![]()
safiori pisze:Koteczka z białaczką wcina żarelko za 3 koty a wciąz bardzo chuda nic nie przybiera na wadze.
safiori pisze:Animalia narazie sobie radziOperacja oczek u tych dwóch maluszków narazie została przełożona bo ich stan ogólny niestety nie pozwala na przeprowadzenie zabiegu. Dzisiaj idą na wizyte do weta , musimy je najpierw wzmocnić żeby przetrzymały operację. No i jeszcze jedna kiepska wiadomość kocurek z chorymi nerkami odmówil przyjmowania jedzenia
tak że i jego dzisiaj czeka wizyta u weta. Koteczka z białaczką wcina żarelko za 3 koty a wciąz bardzo chuda nic nie przybiera na wadze.
wierze w Twoj talent negocjacyjny
Drobna, sliczna i dobrusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przychodzi do reki zeby ja miziac... Niestety istnieje prawdopodobienstwo, ze wlasnie Ona jest jeszcze niewysterylizowana (poprosimy weta o sprawdzenie wszystkich). Oczywiscie bedzie ciachnieta w Poznaniu lub zwrocimy koszty, jesli przed zabiegiem znajdzie sie DT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Avian pisze:Dziewczyny, chciałabym Wam podać miseczki i trochę mleczka dla kotków, ale zupełnie nie mam teraz jak podjechać dalej ... jadę dziś z połamańcem na Wojska Polskiego, kto jest najbliżej, komu mogę podrzucić? Albo centrum?
jerzykowka pisze:
- W sobote robimy duza wyprawe do Przyborowka. Kto jedzie? Nah, Zabers, Etka, MonikaMojsak. Czy Ty Peciu rowniez? Aoi, czy Ty mozesz w weekend, czy zabierzesz sie ze mna gdy pojade z wetem (pojedzie tez Zabers)?
Hondziu, kiedy Ty przyjezdzasz? Czy Cie gdzies odebtac czy cuś;-)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 23 gości