TYTEKwiecznygilarz - nasze smutaskowo -dzięki że jesteście.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 27, 2009 19:54

pomponmama pisze:Twój Grześ to nie żaden Jurek. . :)
Pomponmama-logika Twego rozumowania mnie postawiła do pionu-bo juz mi się smutno robiło. :D :D
Mój lekarz-homeopata mówi-"żeby było lepiej -musi byc najpierw troche gorzej....." :lol: czasem da mi lek i zapomni uprzedzić....zachodze w głowę co do licha tak ledwo zipię...a on zawsze mówi to co wyżej napisałam.
Acha -a to jego ulubiona opowiastka.
Jak wiecie wszyscy narzekaja na przepracowanie i stres. Jeden z kolegów Doktora także lekarz zachorował Koledzy troskliwie zalecili urlop-bo to wszystko ze stresu i nadmiaru pracy."idż chłopie na roczny urlop,na działke wyjedż, zapomnij o stresie w pracy bo to on Cie tak wykańcza"
Facet posłuchał,urlop wziął i wyjechał na działkę. Po roku wraca jeszcze bardziej chory..."Człowieku co Ci jest?'pytaja dobrzy koledzy.
"Ludzie!!!! ja chcę do pracy!!!!" woła chory. Jak widze,ze sąsiad za płotem ma ładniejsze pomidory niż ja -to tak się wkurzam,że stres w pracy to wypoczynek"
To tak do smiechu Wam opowiadam...bez związku z niczym a może w związku ze wszystkim??????
Serniczek

Post » Pon kwi 27, 2009 19:57

Anda ja rozmawiam ,pytam ...bez odpowiedzi :cry:
tż. chyab ze względu na chorobe lub morfinę ..a może jedno i drugi jest inny... :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon kwi 27, 2009 19:58

Serniczek pisze:
pomponmama pisze:Twój Grześ to nie żaden Jurek. . :)
Pomponmama-logika Twego rozumowania mnie postawiła do pionu-bo juz mi się smutno robiło. :D :D
Mój lekarz-homeopata mówi-"żeby było lepiej -musi byc najpierw troche gorzej....." :lol: czasem da mi lek i zapomni uprzedzić....zachodze w głowę co do licha tak ledwo zipię...a on zawsze mówi to co wyżej napisałam.
Acha -a to jego ulubiona opowiastka.
Jak wiecie wszyscy narzekaja na przepracowanie i stres. Jeden z kolegów Doktora także lekarz zachorował Koledzy troskliwie zalecili urlop-bo to wszystko ze stresu i nadmiaru pracy."idż chłopie na roczny urlop,na działke wyjedż, zapomnij o stresie w pracy bo to on Cie tak wykańcza"
Facet posłuchał,urlop wziął i wyjechał na działkę. Po roku wraca jeszcze bardziej chory..."Człowieku co Ci jest?'pytaja dobrzy koledzy.
"Ludzie!!!! ja chcę do pracy!!!!" woła chory. Jak widze,ze sąsiad za płotem ma ładniejsze pomidory niż ja -to tak się wkurzam,że stres w pracy to wypoczynek"
To tak do smiechu Wam opowiadam...bez związku z niczym a może w związku ze wszystkim??????

No fakt - wypowiedziałam się jak rasowa blondynka :lol: Ale wszyscy wiedzą o co mi chodziło - prawda? :P
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon kwi 27, 2009 20:11

myślę,że można byłoby zaaplikować Grzesiowi zawiesinę Megace (lek dla chorych na nowotwory, przy braku apetytu) tylko jest dość drogi, ale na receptę dla chorych chyba jest refundowany.

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pon kwi 27, 2009 20:22

ale nie, ja tez tak myslę Anda, dobrze piszesz i pewnie tak jest :)
myślę też jednak, że mysli - dobre i złe, mają siłę sprawczą, że trzeba wyczuć nastawienie, ale NIE DOŁOWAĆ!

od nas ogromne kciuki, zawsze

kochani, minął weekend, już mam listę osób chętnych do dołożenia się do Grześkowego słonia ;) ale ktoś do mnie jeszcze pisał i z zaaferowania przedwyjazdowego nie zapisałam kto, nie z lekceważenia, nie! bardzo prosze o PW przypominające :oops:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pon kwi 27, 2009 20:51

Jak widze nie tylko ja tu leczę rodzinę ludzko-kocią i siebie homeopatią.
Serniczek też...

WIem na pewno że można niemalże znieść złe efekty chemii własnie homepatią: mdłości, wymioty, brak apetytu, sennośc, agresję i ból.
Może tego spróbujcie...
Ja daleko jestem ale serniczek może ma kogoś dobrego bliżej?

O dołowaniu nie ma mowy, absolutnie

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon kwi 27, 2009 20:53

Dubel :oops:
No... to może niesmiało poprosiłabym te dziewczyny z biustami, a którym za duzo o datek dla mnie...
stane w kolejce za pomoponmamą :roll:

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon kwi 27, 2009 23:05

dorcia44 pisze:dowiedziałam się w administracji że od marca nowa podwyżka czynszu..o 1zł na metrze.... :cry:

I wiesz, że musisz dopłacić? Dorciu, pamiętaj żeby nie zalegać z opłatami.

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Pon kwi 27, 2009 23:22

Aleście się na te bidne biusty uparły :roll: to polecam Sexy look'a z Bilendy- na biust (bo jest jeszcze na brzuch, pośladki i usta). Działa :twisted:

A potem zrobicie paradę biustów a foty do playboya

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Wto kwi 28, 2009 8:22

dorobella pisze:Aleście się na te bidne biusty uparły :roll: to polecam Sexy look'a z Bilendy- na biust (bo jest jeszcze na brzuch, pośladki i usta). Działa :twisted:

A potem zrobicie paradę biustów a foty do playboya

No, tylko to się jeszcze trzeba dobrze zastanowić czy biust ma być w tym właśnie miejscu, gdzie smarujemy, bo jak mi za nisko wyskoczy to jak będę wyglądać? :? Trzeba mieć jakiś punkt odniesienia - eh...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto kwi 28, 2009 8:33

Kup sobie cały zestaw i będziesz mieć... A. "brazylijskie" pośladki B. płaski brzuch C. o 1 lub 2 rozmiary większy biust D. I powiększone usta A potem będziesz garderobę wymieniać 8O do pkt. B na pewno hi hi hi

I witam :lol: :lol: :lol: :D :D :D :lol: :lol: :lol:
To niech każdy ma dzisiaj milusi dzień :)

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Wto kwi 28, 2009 9:01

Motodrama powiedz mi jak nie zalegać kiedy moje komorne urasta do ponad 800zł :?
a gdzie reszta?
nigdy nie zalegałam jak Grześ pracował ,opłaty zawsze były pierwsze ....ale kiedy zaczął chorować pieniędzy zaczęło brakować,musiał dostawać inne leki ,jedzenie ...wszystko inaczej
i też nie zalegałam
mam na koncie do zapłaty dużą kwotę bo nie zapłaciłam za szambo (niestety takie ustrojstwo u nas jest) miałam aż 800zł niedopłaty ,według obliczeń mądrych ludzi jest to niemożliwe a jednak i jedno komorne z czasów kiedy zleciłam przelew przez bank ..ale z pózniejszą datą

zobaczymy co dalej ,ale różowo to nie widzę.

dziewczyny ,nie oszukujmy się gdyby nie wy to nie mielibyśmy nawet co do garnka włożyć...dużo by pisać..
pomogliście nam tak bardzo ,bardzobardzo że pewnie same nie wiecie JAK bardzo..
dziś Grześ nie chce śniadania

nie będzie jadł ,złości się ,krzyczy na mnie a ja spokojnie ,tylko sobie popłacze

zaraz polece do dr. niech mi kroplówki przepisze.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto kwi 28, 2009 9:07

Ja ciągle Dorciu nie rozumiem jak ten czynsz może być taki horrendalny, normalnie jak za jakiś apartment z marmurami. Mój brat na Czerniakowskiej płacił 130zł za 2 pokoje w kamienicy :?
Obrazek
Obrazek

neris

Od: Czw lis 16, 2006 10:58

Post » Wto kwi 28, 2009 9:12

już pewne mądre głowy ;) myślą, jak tu to obejść - w znaczeniu wyjaśnienia, bo to absurd przecież
ja za własnościowe mieszkanie, 35 mkw, starsze budownictwo, ale w sumie centrum płacę 400 zł, do tego prąd, gaz ale 800 zł a nawet wyżej za Twoje?!

może ktoś jeszcze ma jakiegoś prawnika znajomego co by za free poprowadził tę sprawę?
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Wto kwi 28, 2009 9:14

dorcia44 pisze:Motodrama powiedz mi jak nie zalegać kiedy moje komorne urasta do ponad 800zł :?

Dorciu, on najwyraźniej chce Was wysiudać, a podstawę będzie miał jeśli będziesz zalegała z czynszem, bo innych powodów tu nie znajdzie. I będzie Wam podwyższał czynsz, ile tylko będzie mógł. A dodatek mieszkaniowy, może ktoś Ci doradzi?

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

[poprzednia][następna]