ania c pisze: Ale porę przeziębieniową sobie wybrałaś![]()
Miało być we wrześniu ub. roku, ale życie trochę inaczej sie poukładało. A styczeń okazał się pierwszym miesiącem, kiedy możemy się pobrać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ania c pisze: Ale porę przeziębieniową sobie wybrałaś![]()
Wielkie serdeczne Dzieki Aniu c. Ty jak zwykle pamiętasz i nigdy nie zawodzisz..Bardzo się Cieszymy i ogromnie Dziekujemy za pamięcania c pisze:Właśnie poszły styczniowe pieniążki dla Mróweczki i łobuza Czarusia
Aglo !!!! Jaka niespodziankaaglo pisze:Ja-Ba pisze:Komu kawy? chrupki sierściuchy zjadły
Dla mnie gorąca herba z mnóstwem miodu i cytryny.
Kurna, ciągle chora jestem, a za 16 dni za mąż wychodzę.
Nie chcę byc zasmarkaną Panną Młodą!!! Mam być pociągająca, no ale bez przesady...
![]()
Na Kapselka też już pieniądze poleciały.
No widzisz Mario65 co to znaczy Prawdziwy Facet!!!!Huknąl gdzie trzeba i efekt natychmiastowymario65 pisze:Pani Izo,
Zespół Telekarma serdecznie przeprasza, dostawa ma byc jutro 08-18, tak jak uprzednio zapowiadali.Miła pani z infolinii poprostu nie wiedziała co się stało.
Pod lekką presja w ramach przeprosin dostaliśmy aż 20 PLN rabatu na kolejnym zamówieniu ( przynajmniej tak zapowiedzieli- poczekamy zobaczymy)
mario65 pisze:Jak wspomniałem to tylko lekka perswazja ,pytałem o kod do znizek, ale to leżało w gestii Szefa, który akurat był nieobecny,a szkoda, bo była szansa żeby go otrzymać., nic to jutro cięzki dzień (kolejny), moja mloda kotka idzie na sterylkę, oby wszystko boszło dobrze
mario65 pisze:Jak wspomniałem to tylko lekka perswazja ,pytałem o kod do znizek, ale to leżało w gestii Szefa, który akurat był nieobecny,a szkoda, bo była szansa żeby go otrzymać., nic to jutro cięzki dzień (kolejny), moja mloda kotka idzie na sterylkę, oby wszystko boszło dobrze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 173 gości