ale żeby was podpuścić powiem - CUUUDO !!!
niestety kołtuniasty pancerz ma na sobie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sawanka1 pisze:dajcie się rozebrać , jak najbardziej pozytyw , bardzo miły człowiek , kotka w transporterku a nie pod pachą , córeczka pana też bardzo fajna a o koteczce zachwilke ....
ale żeby was podpuścić powiem - CUUUDO !!!
niestety kołtuniasty pancerz ma na sobie![]()
Edzina pisze:Nie jest aby w ciazy? Czy tylko taka wypasiona? Ale skad te koltuny?
Serniczek pisze:Ale byłby numer.. jakby Puchatkowo miało małe....Puchaciątka......a to niestety prawdopodobne......jaka to ulga ,że kota w złotych ręcach Sawanki Czarodziejki......
sawanka1 pisze:Serniczek pisze:Ale byłby numer.. jakby Puchatkowo miało małe....Puchaciątka......a to niestety prawdopodobne......jaka to ulga ,że kota w złotych ręcach Sawanki Czarodziejki......
a czarować to ja czaruje TZ, że mi na te koty pozwala - bo rok temu wyprosiłam u niego (po 8 latach pozwolenie na malutkiego kociaczka ) a co mam teraz w domu same wiecie
Ciekawe kiedy pęknie w końcu i mnie powiesi
Edzina pisze:DZIEWCZYNY! Mam chetna pania na niebieska w Olsztynie! Dalam jej odnosnik do watku i jest gotowa ja zabrac. Zgadza sie na wizyte i takie tam. Co z tym zrobimy? Bo jesli przyjedzie do mnie, to pozniej do Olsztyna nie bedzie szans.. Chyba, ze macie tam w poblizu cos innego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Caseyriple, puszatek i 211 gości