Teraz mój diabełek śpi słodziutko. On jest bardzo słodziutki jak śpi.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Barbara Horz pisze:Najnowsze doniesienia z frontu kociego. Niezidentyfikowane koty zwaliły garnek z wodą na podłogę oczywiście i .....................było mokro. Chodnik suszy się na balkonie. Najbardziej podejrzane to Kropka i Nosek
. Stwierdzam, że Maciek jednak jest potrzebny - inaczej zdemolowały by cały dom i jeszcze sąsiadów sukcesywnie zalewały
CoToMa pisze:Barbara Horz pisze:Najnowsze doniesienia z frontu kociego. Niezidentyfikowane koty zwaliły garnek z wodą na podłogę oczywiście i .....................było mokro. Chodnik suszy się na balkonie. Najbardziej podejrzane to Kropka i Nosek
. Stwierdzam, że Maciek jednak jest potrzebny - inaczej zdemolowały by cały dom i jeszcze sąsiadów sukcesywnie zalewały
Powinnaś założyć monitoring![]()
![]()
Barbara Horz pisze:CoToMa pisze:Barbara Horz pisze:Najnowsze doniesienia z frontu kociego. Niezidentyfikowane koty zwaliły garnek z wodą na podłogę oczywiście i .....................było mokro. Chodnik suszy się na balkonie. Najbardziej podejrzane to Kropka i Nosek
Powinnaś założyć monitoring![]()
![]()
To jest myśl, tylko co to mi da i tak ich nie wywale, nie nakrzyczę, nie zbiję tylko posprzątam grzecznie i se powiem : oj. koty, koty co ja bym bez was robiła.
Przypomniał mi się fragment z kabaretu:
"- co pani robi, że ma takie gładkie ręce?
- nic "
Mnie to nie grozi
Barbara Horz pisze:
- nic "
Mnie to nie grozi
ryśka pisze:Barbara Horz pisze:
ależ z niego Puchatek
casica pisze:Dopiero dzisiaj zaczęłam nadrabiać zaległości, a tu widzę się dzieje dużo no i zdjęcia piękne się pojawiłyAle juz, zaległości z głowy, postaram się być pilna i obecna
Barbara Horz pisze:
- nic "
Mnie to nie grozi
a mnie tak, cały czas się staram i dążę do ideału
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości